10

Леко объркване..

преди 3 години

... в имената защото Никол е женско име а Никола е мъжко, докато Бруклин е повече женско за разлика от Брандън ... или Брайън ........ абе защо на "трогателния фотос", това с мустачките има червило ?Все пак да не бъдем хейтъри. Щом се обичат младите , нека се вземат.Поздравления за добрия избор който са направили родителите на Бруклин.Вероятно тати я е избрал и пробвал а мама ще му ушие костюмчето и ще направи подбор на гостите.После ще им купят една къщичка и ще им плащат сметките.Амин.

9

Анонимен

преди 3 години

Тоя пич вечно е с червило и лак за нокти. Какво се случва????

8

Анонимен

преди 3 години

Като се обичат да се вземат. Дали имат брачен договор или нямат си е тяхна работа. Семейството си е тяхно да правят каквото си поискат.

7

Анонимен

преди 3 години

Ако не знаете, че Никола не е само българско име, недейте да си афиширате така горещо липсата на обща култура. Никола (с ударение на последната сричка) е доста често срещано име с индо-европейски корен, както мъжко, така и женско. Що се отнася до двамата, синчето на Бекъм е подчертано противно, а за момата няма какво да се коментира - "таа мноу арна, бре, Танасе!".

6

11

преди 3 години

Брееееййй, докат вдяна, че Никола е момичето, а Бруклин е момчето, бая четене падна. Ненормална работа!

5

Анонимен

преди 3 години

Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака.

4

коментар

преди 3 години

Дейвид Бекъм не е типичния празноглав футболист, но синчето е развалено. Според мен, много зависи от първите години от живота. Дейвид е бил сравнително беден и има строг баща, който е успял да създаде ценностна система, а малкото е расло богато и не е имало как да научи ценни уроци за живота.

3

Анонимен

преди 3 години

Явно женската ще е мъжа в новото семейство. Хем името и мъжко, хем се вижда, че мъжкия се е лакирал по ноктенцата. Това ще бъде един пример за всички следващи джендърски семейства

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Богаташкото синче се е татуирало като затворник. Драйфа ми се от такива."Ами той е син на футболист и певица. Не е син на неврохирург и на нобелов лауреат по физика. ;-)Баща му също е целият татуиран. Разни хора, разни идеали. Като им харесва, нека се татуират.

1

Тези

преди 3 години

Тези са добре. А ние с гайдите?;)