Снимка: БГНЕС

Излязоха нови подробности за сватбата между Никола Пелц и Бруклин Бекъм. 21-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм се сгоди за 25-годишната си любима през юли тази година. Поради пандемията от коронавирус двойката отложи сватбената церемония до 2022 г., но вече започна да планира семейния си живот.

Бруклин и Никола Пелц подписаха предбрачен договор, за да могат в случай на развод лесно да запазят наследството си. Състоянието на Бекъм се оценява на 450 милиона долара, а бащата на Никола, бизнесменът Нелсън Пелц, има повече от милиард долара в сметката си.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nicola Peltz (@nicolapnews)

"Това решение беше напълно взаимно", каза близък до двойката човек на британския таблоид The Sun. "Бруклин се натъкна на момичета, които отчаяно искаха да получат името Бекъм, така че семейството му е щастливо, че Никола наистина го обича. И разбира се, тя не се нуждае от парите му, тя има своя успешна кариера. Всъщност, в малко вероятния случай да се разделят, и двете страни ще останат с това, което са инвестирали в брака, включително активи и недвижими имоти. "

В скорошно интервю Виктория Бекъм призна, че не може да пожелае по-добра избраница за най-големия си наследник. "Те са толкова щастливи. Тя е прекрасна, сладка и мила. Такава прекрасна, любяща жена. Не бихме могли да мечтаем Бруклин да се срещне с такова очарователно момиче. Страхотно е, че на фона на всички събития от тази година той намери своята сродна душа, с която иска да прекара остатъка от живота си", сподели дизайнерът в Lorraine.

Също така стана ясно, че  Виктория Бекъм е направила скицата на сватбената рокля, за която Никола мечтае.  Все още, обаче не се потвърждава дали именно нейното ателие ще стане автор на тоалета.

Самите Пелц и Бруклин отбелязаха и една година от връзката си с трогателен фотос в социалните мрежи.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝔫𝔦𝔠𝔬𝔩𝔞 (@nicolaannepeltz)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase