14

Анонимен

преди 3 години

до 12 - коя ваксина е естествена???

13

Анонимен

преди 3 години

Не знаем възрастта на тези 52%медици,които са се отказали.Но за 65+ годишните е важно да се предпазят,независимо от професията.Не всеки ще има втрисане или температура,и дори да се появат ,за 1-2 дни.

12

Анонимен

преди 3 години

Китай показа как се прави - затваряне и бой! Тук не искат да ги затварят, искат да пътуват, не искат да ги ваксинират, не искат и да умират, искат да ги лекуват, не искат да плащат, искат да им плащат (докато не работят защото не искат да ги затварят) и т.н. и т.н. няма угодия *** и недисциплиниран народ пък с претенции до небето. няма как да се получи сори.

11

51288

преди 3 години

Чуждите медии наблягат точно наизкуствената РНК, която не била прилагана на човек досега и изтъкват, че Пфайцер ваксината е с революционен подход именно заради изкуствената РНК? А нашият учен сочи няяколко вече познати препарата с РНК, но не казва изкуствена ли е.

10

Bili

преди 3 години

аз може ли да инсталирам ...олово... на тоа дето иска да ми инжектира ваксина а?

9

Анонимен

преди 3 години

Това заяви д-р Аспарух Илиев Аспарухчо виждал ли е ваксината на живо? Не. Виждал ли е хора, на които е приложена? Не. Участвал ли е в разработката? Не. Общо взето мнението му е малко над една жена каза и малко под баба Пенка е видяла с очите си.Иначе кой седнал и прочел в интернет... една част от едни неща дето някой е решил да сподели, други неща решил да не сподели, но Аспарухчо излиза като капацитет и дава присъди. Браво, моето момче, давай още - да се посмеем.

8

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

НИЕ БЕЗ ВАКСИНИ НЕ БИВАМЕ А ПЪК СТЕЗИ ВАКСИНИ ХЕПТЕН ЩЕ Я ВАПЦАМЕ

7

Бау

преди 3 години

До До БауС мен може да се сравниш, да. Аз съм непознат, но когато се мислите за по-умни от лекари, учени и прочие, умирам от смях :D

6

Анонимен

преди 3 години

Високата температура върви в комплект с всички симптоми на Ковид през първите дни. За това лекарите, които преболедуваха вируса, а и не само те се отказват от ваксината. Само мисълта от ужаса и болките им стигат. Над 52% от медиците за момента не са в списъците за желаещи.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2020/12/10/uchen-vaksinata-sreshtu-covid-19-niama-da-ni-promeni-genetichno.472833

5

Анонимен

преди 3 години

Какъв е тоя учен, Митко от нашия вход каза ни променя.

4

Анонимен

преди 3 години

Като гледам какъв имунен отговор предизвиква Файзер, ще трябва да дадете по 14 болнични на всеки имунизиран. След 21 дни когато е втората доза още 14 дни болнични.

3

До Бау

преди 3 години

Шанса Бау да има мозък се стреми към нула ;)

2

Бау

преди 3 години

шанса *** да прочете след заглавието е много малък :D

1

Анонимен

преди 3 години

Само ще убие след малко, а генетично няма да промени