174

Анонимен

преди 3 години

Видите ли някой шеф на нещо си в Швейцария, винаги едно на ум за мнението му

173

Анонимен

преди 3 години

Позорът щял да бъде за лекарите?!А после ревете,че умират хора пред болниците! Наистина има нужда от смяна на чипа на това малоумно общество!0

172

Анонимен

преди 3 години

Резервоар на вируса са прилепите. Отдавна има научни съобщения,че това се очаква,защото прилепите са резервоар на множество вируси и в тях те свободно обменят генетичен материал.

171

Анонимен

преди 3 години

Доктор Илиев, има най-малко три въпроса без отговор за SARS-Cov-2: откъде и откога е този вирус; коя от двете форми на ACE2 е по-добрата ключалка за вирусният шипове протеин; защо децата не боледуват. Вирусът на СПИН го откриха в хората в началото на осемдесетте, но по-късно филогенетици установиха, че е у нас поне от началото на петдесетте. А къде е зоорезервоарът на сегашния вирус и кога е прелял у нас хората?

170

Анонимен

преди 3 години

Доктор Илиев, зная, че ваксините няма да променят гените ми. Не ме е страх от тези ваксини, но нямам намерения да се ваксинирам. Нямам намерение да участвам в тази гнусна лекарска пиеса и да давам основание за "достоен" изход на лекарите от капана, в който паднаха. Извадихте на светло един вирус за настинка, превърнахте го с пропаганда в бич за човечеството, а сега се измъквате тихо с ваксината. Достойният изход от голямата лъжа е позорът, д-р Илиев, а позорът ще бъде за лекарското съсловие.

169

не да

преди 3 години

Първите ваксини ще са сравнително безопасни, един вид подготвителни, за да примамят да вземем следващите без страх, но точно те ще са опасните.

168

Анонимен

преди 3 години

лъжат, ще ни трансформират в киборги!

167

Анонимен

преди 3 години

Да си набият и моята!!!!

166

Щирлиц

преди 3 години

Ваксинирайте се три пъти на ден,после пийте един ред бул,който дава крилааа.И отлитайте на майййната си.

165

Анонимен

преди 3 години

ДНЕС са сигурни във ваксината, критични статии почти не се срещат.. такъв конформизъм нема...

164

Анонимен

преди 3 години

Позволявам на професора да си набие и моята ваксина

163

Илийчо

преди 3 години

оле ,не е истина като потърсих на снимка Аспарух Илиев се уплаших ,че съм попаднал на кадър от филма "гражданинът Х" но се оказа ,че не е вярно.Който е гледал филма знае за какво става въпрос.Та въпросния доктор е едно към едно с главния герой.И такива ни обясняват колко са безвредни ваксините като утринна роса.Бегай!

162

Анонимен

преди 3 години

До ВЪПРОСЧЕ:Не Знае ! Просто са сложили една дума "Учен:" отпред ! И овцете почват да пасат ... ;)

161

Анонимен

преди 3 години

Официалната информация е, че ще Промени ДНК-то ! Как пък ви хрумна , тази лъжа този път? Не мислете , че хората няма да разберат ! За жълти стотинки лъжете ей !

160

Анонимен

преди 3 години

е официалната информация е че няма да промени ДНК, но кой знае колко червейчета има инсталирани

159

До 176

преди 3 години

Явно нямаш никакава представа какво е РНК и ДНК. Представи си преса която прави форми на пластмасов или метален лист, например чинии. ДНК е пресата формите са РНК. Чиниите ще повредят или ще нарушат структурата на пресата - РНК ще повреди ДНК? РНК служи за матрица на създаване на протеини. Просто се вкарва РНК, която формира протеините на вируса, което няма нищо общо с ДНК.

158

Анонимен

преди 3 години

Защо мислите ТОЧНО СЕГА навлиза 5G мрежата по света???? Съвпъдение ли е с корона вируса??? Нано частиците, които ще се инжектират сега с ваксините се закрепят в организма като спящи клетки, които всеки момент могат да бъдат активирани. Хората ще бъдат превърнати в кибер зомбита без дори да разбират. Не е генетична мутация, а най-страшната конспирация на световния елит!

157

Анонимен

преди 3 години

това не е ваксина, това е евгеника ! ваксината съдържа мъртви или полу-мъртви патогени , в това нещо няма нищо подобно. В тази "ваксина" има генетичен материал, тя променя ДНК-то на човек, модифицира гените, тоест води до генна мутация ! не ми говорете

156

Анонимен

преди 3 години

Оппааааа ! Усещате ли какво са ви подготвили с тая ваксина ? Чипиране но по модерен начин с промяна на генетичния код ! Директно това е "зомбиране"

155

Анонимен

преди 3 години

и тоя спец по мозъка, говори за вируси...Значи не само в БГ всеки се занимава стова, дето не му е работа....