19

Анонимен

преди 3 години

Според мен, не е една от най-високите, ами е най-високата. Единственно Румъния може да ни конкурира.

18

Програмист

преди 3 години

То за това бабите им хвърлят пачки пари от балкона, щото са бедни. Малко ли им е?

17

Анонимен

преди 3 години

Имаме волята - видими резултати

16

Анонимен

преди 3 години

С най-много чавета в цял ЕС, нормално чаветата ни да са най-бедни. Това са им културните особености на римляните. Да ги оставят да ходят голи, боси и сополиви.

15

Реалист

преди 3 години

Детска бедност няма, има бедност за семейството. Бедност се бори с работа, а бедност се създава със социални помощи. Колкото повече социални помощи, толкова по-голяма ще е бедността.

14

хасан

преди 3 години

Моем а сам беден ама имам 7 дечица и държавата се подиграва с мен с некви нема и три бона а как да работиме като съм *** и никаде не *** зимат после що крадеме вместо да ни хвалат че се бориме с демографската криза ами да дават пари па ние че ги гледаме не сме бели гейове та да не ни разрешавате да праим любов и деца ама не давате повечко кинти

13

народе-е-е

преди 3 години

ДЕТСКА БЕДНОСТ - тъпо, неразумно и тенденциозно измислено ! нещо им става на статистици и анализатори. До кога Толкова ли са бедни тези ***!?!?!

12

Анонимен

преди 3 години

До 1. Искаш да кажеш по 1000-1500лв

11

Анонимен

преди 3 години

Заглавието кърти. Какво значи детска бедност? Децата, освен при част от "шведите", които крадат или проституират, не работят. Така че бедните деца са продукт на бедни родители.

10

Waffen SS

преди 3 години

""Детската бедност у нас е сред най-високите в ЕС""Какво значи сред най-високите.Ние под вещото ръководство на ГЕРБ се стремим към първото място ,както вече сме го постигнали в областта на продължиителност на живота-най-ниска,най-висока смъртност от Ковид,най-бедни, най-замърсени с ФПЧ и още ред други анти първи места

9

Анонимен

преди 3 години

Където детската бедност у нас е най-висока,там и детската раждаемост е най-висока.Е да ни би аз да съм виновен за това?Ако на държавата и трябват такива хора,да си го каже.А не да си затваря очите,когато деца раждат деца и когато неграмотни,без доходи и дом раждат по 15 деца.Аз ли да ги хрантутя и образовам?

8

.!.

преди 3 години

Значи искам да ви кажа, че при текущтия ни икономически модел бедноста е наследствена! Ако си нямал ти и децата ти няма да имат и внуците ти и пра внуците и т.н. То е като болест която се предава по полов път! Просто е за обяснение, но мястото няма да ми стигне за да го опиша!

7

защо

преди 3 години

по всички критерии сме най-зле в Европа,ако се върнете30-40 години назад ще разберете,защото през времето на комунизма най-гадните,корумпирани,невежи и *** комунисти бяха БЪЛГАРСКИТЕ и все още най-големите *** СОЦИАЛИСТИ са в България,те са "прът в колеото" на развитието НИ.

6

Анонимен

преди 3 години

" Хората с психична болест не трябва да бъдат дискриминирани"Тези хора не бива да се размножават и лостовете са в държавата.

5

Анонимен

преди 3 години

Хаха! И на тоа хал сте тръгнали да кандардисвате македонците да се чувстват българи???

4

Анонимен

преди 3 години

Не може да бъде,България една от най "богатите" страни в ЕС-детската бедност да е най висока? Герб-"forever"!!!!!!!

3

Анонимен

преди 3 години

В нашата конституция пише, че собствеността е севещенна, но нищо не се казва за човешкия живот и здраве.

2

Анонимен

преди 3 години

Фейк нюз, *** е забранил да сме бедни, най-добре сме в Европа.

1

Анонимен

преди 3 години

О да, само като погледнеш какви дечурлига влачат телефони за по 700-800лв и това е масово направо живи да ги ожалиш.