10

Анонимен

преди 3 години

18 и 32 не са много в центъра. Защо не пробват с 7, 6 и т.н, защото автобуса не може да мине по задръстените от паркирали автомобили улици.

9

Анонимен

преди 3 години

Те дечицата от Факултето, Филиповци и Христо Ботев от години си имат безплатни училищни автобуси.

8

маските

преди 3 години

Да слагат маските вътре и в часовете!Иначе е по-добре от коли. Направете и рейс за фабриките да не се тараляскат и задръстват улици и площади. Не знам как в къщите не са взели да се качват.Това ще стане в бъдеще, като почнат с дронове.

7

Факт

преди 3 години

На училищните автобуси сега не им е времето. Принципно отдавна трянбваше да бъде спрян обществения транспорт в България докато се справим с епидемията.

6

Браво

преди 3 години

Страхотна новина, но като за начало отворете училищата!?!

5

Анонимен

преди 3 години

До ."но в гетото само и тези автобуси липсват........... "Напротив - по-добре един автобус от 30 автомобила с изнервени родители, търсещи място за паркиране край училището.

4

.

преди 3 години

За малките населени места е перфектно решение, но в гетото само и тези автобуси липсват...........

3

Анонимен

преди 3 години

Сетили се. А какво става по линиите с малките автобуси? Кога ще пуснете повече коли по тях? Конкретен пример - автобус 74, минаващ покрай няколко училища, болници и мол. Сутрин и следобед е претъпкан. Естествено, бабките са с предимство, а какво да правят учениците с 10-килограмови раници по 40 мин натъпкани в автобусите? Някой мисли ли по въпроса? Автобусите са през 17 минутен интервал!!!!!!! И това било нормален интервал за София, според Градска мобилност!!!!

2

Мен

преди 3 години

Всъщност това е едно от малкото смислени неща! Транспорт за децата от детските градини и учениците до 4-ти клас поне.

1

Анонимен

преди 3 години

Мутрите измъдриха нови огнища на зараза.