18

Филан Кишията

преди 3 години

Лъжци с дипломи...

17

Анонимен

преди 3 години

Колко наивници пишат тук.Електронни изпити предлагат.А как ще пуснеш рушветче на изпита онлайн?

16

Анонимен

преди 3 години

Имаме си адвокатиХаджи Генов и Манолова.Като им гледаме подготовката, виждаме че студентите ще имат голяма полза да учат повече преди да се дипломират.

15

Анонимен

преди 3 години

Заповядайте като доброволци в ковидотделенията, млади хора.Рискът за нас да заболеете тежко е нищожен.Така и животът ви ще се нормализира по- бързо.

14

Анонимен

преди 3 години

Упражнения в западните университети НЯМА. Тая глупост я има само в България. Като искаш се упражнявай 24 часа в къщи.

13

Анонимен

преди 3 години

За изкуствата и ТУ пък е много смешно как не можели да учат като те правят всичко на компютър вече. Един видео канал и всички лекции са там.

12

Анонимен

преди 3 години

Електронен изпит както е с листовките. Влизаш в залата с 10 компютъра и решаваш теста. Имаш 1 час и ти се падат 50 въпроса с по 1 точка за правилен, а за грешен минус 1 точка и ако си учил и отговориш за 40 точки, минаваш с тройка или нагоре за 6 трябват 48-49 точки. След 1 час залата се дезинфекцира и влизат други 10 човека . Така за 1 ден ще се изпитат всички в 3 изпитни зали примерно. ИТ следи камерата за да не се преписва.

11

Висшист

преди 3 години

Нека всеки желаещ да учи очно или да се явява очно на изпит, вкл. да иска да се организира очно връчване на дипломи, да даде доброволно дежурство в болница по негов избор. Разбира се, дежурството да бъде в отделението за Ковид 19.Противоречи на здравата логика да се иска в този момент каквито и да са групови действия или бездействия, още повече за юристи.Поздравления на всички студенти, на техните родители и познати, които са ги подкрепяли през славните години на следването!

10

От дек на дек !?

преди 3 години

Докато куцо и сакато през прозорците получават дипломи за виШу по право,още сто години занапред ще има и фабрики за каскети.

9

Анонимен

преди 3 години

Има и поправителна сесия, така или иначе, след нея ще си получат дипломите.

8

Анонимен

преди 3 години

Браво ...но не се подавайте на корупция

7

Анонимен

преди 3 години

И аз съм от тях.:)

6

Анонимен

преди 3 години

И без това юристите са прекалено много. Иначе дипломантите-юристи, които нямат връзки и същевременно имат спорната чест да са нормални хора, адекватни, интелигентн, с ценности и без наклонности за навеждане и целуване на задни части, могат да разчитат, че в близките години ще си намерят работа само в кол център или заведение за бързо хранене. Конкуренцията е огромна, професията - зле платена, ако не си от избраните, а работата е скучна и неблагодарна. Завършилите ще се питат "защо ми беше?".

5

Не е загуба.

преди 3 години

Такива и без това не ни трябват! Поредните търтеи. Земята ни пустее, не не произвеждаме нищо, няма индустриални производства. Няма кой да работи. Няма нито инженери, нито работници. Всичко е мързел и некадърник. Всеки търси някаква службичка близка до властта и еврофондовете. 70% от икономиката ни е услуги и търговия. Няма реални производства. Всички искат да са на хранилката. А познайте с тая "стратегия" кога ще станем богата държава? Точно никога.

4

Анонимен

преди 3 години

Бъдещи роби на корумпираната система, а тарикатите сред тях може и да се нагласят на сладка работа.

3

Korean soup

преди 3 години

По правописа ти съдя, че не пишеш от собствен опит, а ти го е казала една позната, която е чула, че нейна братовчедка е чела някога за нещо такова във Фейса.

2

Анонимен

преди 3 години

Когато махнете мафията ГЕРБ от властта, чак тогава можете да завършвате право.

1

Митко 21 см

преди 3 години

От тези 1500 парчета около 20 човека ще станат хора, защото имат потекло и роднинска обословеност. Другото ще са сервитьорки, продавачки, гастарбайтери. Дано поне някой земеделец да стане от юристите