52

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда да се отлага и без това пред избирателните секции няма голям наплив сега просто ще трябва да се дезинфецират по често

51

Кани Даназирева

преди 3 години

на който му харесва безвремието, бездържавността, безидейността и безводието - да гласува за още от същото. Който може да мечтае, че и ние заслужаваме да живеем като нормални хора - да използва главата си

50

Алла Пукачова

преди 3 години

за Джъмбо не е страшно да се заразят хората, но за протести или избори - о, не, край, не може така, това е нетърпимо, ужас, хората умират. Аааааайде стига лицемерщини на дребно

49

пффф

преди 3 години

Това тоя трoл, дето го шамариха протестърите през лятото ли е? Малко му беше тогава... Да има как партията му хранилка да управлява во веки... Къв е проблемът изборите да са тогава? И без това няма голяма навалица от желаещи да гласуват, а и да има не са едновременно. Както цяло лято по морето и сега по магазините не се заразиха хората, така и на изборите няма.

48

Ясно

преди 3 години

Марк Твен. Ако избори можеха да променят нещо. Щяха да ги забранят.

47

Джо Кокъл

преди 3 години

герб скоро ще разберат какво им е на НДСВ :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

46

ГЕРБЕР

преди 3 години

ПРОЛЕТ, ЛЯТО, ЕСЕН, ЗИМА..... ГЕРБ И БОКО, ВСЕ ЩЕ ГИ ИМА....!НЕМА ЛАБАВО..... ХАХАХААА..

45

Dido

преди 3 години

Ако парашутиста пак открие нови два щама на Корона вируса на 3 Март, как ще има избори края на Март?!?!

44

Отровна гад

преди 3 години

Когато и да са, Бойко Борисов ще спечели изборите, а Румен Радев ще стане третия български космонавт!

43

Анонимен

преди 3 години

За много хора тези избори се възприемат като политическа панацея.Аз никога не съм вярвал и все още не вярвам,че ще доведат до някаква промяна.За половин година не се появи политически субект,който да спечели доверието на нацията.Борбата е между вече до болка познати стари политически партии и политици.Самите те към настоящия момент не знаят датата 28.3 на кого ще бъде изгодна,ситуацията в света се мени ден за ден. Хора,хванете си живота в ръце и да не ви пука за тази сг***н.Преди 15г това направих

42

Анонимен

преди 3 години

Нали казаха, че ще овладеят положението и на 21 декември ще отворят всичко. Какъв е проблема с изборите, които ще са три месеца след като тия във властта са преборили пандемията.

41

Анонимен

преди 3 години

Един възрастен човек днес е починал пред болница, докато са го размотавали, за да не го приемат. Последните му думи били "Бойко нали обеща никой да не умира пред болницата", след това е издъхнал. Да почива в мир човека, уби го днешната власт.

40

Анонимен

преди 3 години

До 37. На герберите ще им връчат не мандат, а обвинителен акт...

39

Анонимен

преди 3 години

Такива манипулации ще има, че техните размери ще бъдат безпрецедентни в цялата ни история. Ония знаят, че са изчерпили целия кредит на доверие, сега ще трябва да пуснат шкафчетата или директно да си стягат куфарите за централен софийски. Второто няма как, значи ще е първото. За това не искаха служебно правителство да организира изборите, видите ли би било "безотговорно" да си ходят. Като цяло са прави, ще е безотговорно да се дадат без бой, те до сега не са спирали с измамите, сега ли да почнат?

38

Анонимен

преди 3 години

Младите отказаха да подкрепят управляващите, а тези, дето ги подкрепят вече са на възраст, на която умират на стълбите пред болниците. Така че дори изборите да са по-късно, подкрепящите ГЕРБ ще намаляват по стълби и докато ги разкарват с линейки.

37

Анонимен

преди 3 години

гербавото пеихо що не е у лудницата ? Нали му казаха да се лекува

36

Анонимен

преди 3 години

Все таЯ дали през май или август, реЗилдента пак ще връчи мандата на герб !!!!

35

Анонимен

преди 3 години

По-добре изборите да са по-рано. Хората от площадите не се страхуват от пандемията, герберите нека си стоят по домовете и да не участват.

34

Анонимен

преди 3 години

Никакво отлагане!Дори е късно тогава, ще са обрали до шушка и малкото останало за крадене управляващите до март!

33

Анонимен

преди 3 години

ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОТЛОЖЕНИ ЗАРАДИ ЕПИДЕМИЯТА..