17

Анонимен

преди 3 години

ЛИПСВАТ МИ МНОГО ТИЯ ДЕТО КРЕЩЯХА- НЕ СИ ДАВАМЕ ДЕЦАТА, И ТВЪРДЯХА, ЧЕ НОРВЕЖЦИТЕ ЧАКАТ НА ГРАНИЦАТА, ЗА ДА НИ ВЗЕМАТ ДЕЦАТА, Е ТЕ ТОВА СИ БЕШЕ ОГРОМНА ШИЗОФРЕНИЯ.

16

дедовият ми

преди 3 години

Аз така и не разбрах за какво протестират с маски, за чист въздух или да се умъртвят норките?

15

vlady

преди 3 години

Крайно време е прославеното ТПО Рудина сегашното ЗО Кремиковци да възвърне славата си - псевдозелените трябва да бъдат настанени в бараките и да работят на близката кариера, евентуално да се възстанови уранодобива и да работят там по 15-16 часа с минимална храна, без медицинска помощ и жесток бой за нарушение на дисциплината и/или ниски трудови резултати.

14

Анонимeн

преди 3 години

14 човека са чули, че някъде по света е засечена някаква мутация, всики останали около 5-6 милилиона вероятно чухме, че мутаците поне до лятото няха над 80 . Ако утре мутира при слоновете примерно, ще избием всички слонове, после ще мутира в кравите, ще унижим всички крави, и т.н.. Не считам че това е решението, пък и както пише в статията, Дания бързо се е отказала от това.

13

...

преди 3 години

в тия 2 ферми за норки работят има-няма 30 човека, няма да свършат заради тях ваксините, спокойно

12

Анонимен

преди 3 години

Това според правителството е жизненоважен отрасъл за икономиката и работниците в тези ферми ше са втори след медиците, които ще имат прави да получат всксината. Интересно ше бъде да разберем откъде е тая загриженост и КОЙ стои зад фермите.

11

nimportequi

преди 3 години

Дори не знаех, че в БГ има ферми за норки? Като видях че в заповедта на министъра за ваксините са с предимство пред хората над 65 се учудих.

10

Въпрос

преди 3 години

Добре де,като одерат десетки хиляди норки интересно ми е какво правят с одраните тела?Къде ги хвърлят...на кренвирши ли ги правят?Какво?

9

Анонимен

преди 3 години

Псст. Познайте кой собственик на фрим за пилета ... ъъъ, да кажем Фаренхайт, също така притежава и ферми за норки. Според вас, ще мине ли тоя протест?

8

Анонимен

преди 3 години

Аз преброих 14 протестиращи. Един файтон хора говорят от името на обществото.

7

Criticus Magnus

преди 3 години

В пандемия като настоящата няма място за поемане на подобни рискове. Кел файда и ваксина и всичко като мутира вируса - както вече стана известно че има 6-7 такива мутации в Европейски страни около ферми на норки... Пък да не говорим за нехуманния ефект. Време е да се затварят!

6

Анонимен

преди 3 години

Е... точно пък COVID да развъждат... Пренасят бяс, тении, ***, бълхи, ама COVID?! Гледат ги в ужасно тесни метални клетки и ги хранят с отпадъчно месо. Ама COVID? Доста скъп бизнес и някой са го натиснали, че да се бръкне за тоя гардероб на протеста. Гледам противогази, облекло, принтирани трансперанти... И как ще се заразиш от норка? Че това зверче ще ти отхапе лицето преди да реагираш. Ще му ядеш месото? Сурово? Да се запознаят, че също белки, златки и порове се отглеждат в същите ферми.

5

Анонимен

преди 3 години

ПОЛЗА ОТ ФЕРМИТЕ ЗА НОРКИ В БЪЛГАРИЯ НЯМА... ТЪРСИ СЕ ДЪРЖАВА ДА ПРАВИ ТОЗИ МРЪСЕН И НЕИЗГОДЕН БИЗНЕС

4

Анонимен

преди 3 години

Норките са интересни животинки. Лошото е че се дерат живи. За да е ценна кожата им.

3

Анонимен

преди 3 години

Всякакви смешници протестират днес вместо да работят!

2

Ниш е България

преди 3 години

Платените псевдозелени пак изпълзяха от дупките им.Иначе спасение за норките - да.Но целта на тези протестъри е друга.

1

Анонимен

преди 3 години

Това не са екоактивисти а СОВИД лобисти.