29

Аз

преди 3 години

Мерките са за робите. Света се управлява от фашисти. Пиkая на мерките.

28

Анонимен

преди 3 години

Алманахът на Иван и Андрей замени телевизионните врачки, екстрасенсите и гадателствата на Ванга.

27

Анонимен

преди 3 години

Какво се случва около Йордановден? Отворете Алманаха на Иван и Андрей и прочетете суеверията в него и действайте.

26

ДА

преди 3 години

Да,и след Йордановден-чакайте пролетта в къщи!Пълно затваряне ще има-помнете ми думата!Така стана и биенето в гърдите-ние няма да затваряме,при положение,че всички държави затвориха.И какво стана-днес едно,утре-друго,хаоса е пълен,ама ние сме свикнали!Отваряне-за изборите!До тогава-в къщи и без много протести!

25

Фин до 25

преди 3 години

Това е като атоми, протони електрони, никой не ги е виждал. Кислорода и азота и тях не ги е виждал. ..... материалистични суеверия. Любовта, съвестта, омразата ревността...никой не ги виждал.

24

Анонимен

преди 3 години

Хората не заслужават свободата си, затъпели са масово. Вярват във вирус който никой не е виждал.

23

Реалист

преди 3 години

Мерки не се отпускат или затягат. Мерките са адекватни или неадекватни на ситуацията в различна степен. В България от появата на Ковид-19 досега няма една адекватна на ситуацията мярка. Има имитации на мерки, има грешни (неадекватни) мерки, има правилни мерки, които не действат и т.н. Типични примери са маските и дистанцията, които са правилни мерки, но не се спазват, т.е. не действат, а държавата е тази, която трябва да наложи прилагането им.

22

Анонимен

преди 3 години

Сега нарочно ще отпуснат мерките ,за да се юрнете по молове,ресторанти чалготеки,и когато през януари пандемията тръгне нагоре с още по-голяма сила,пак ще ни обвинят,че сами сме си виновни и ще ни затворят за наказание и назидание.

21

До 20

преди 3 години

Може и да си прав за самолетите,но бялата следа винаги я има и не ставай смешен,като я свързваш с другото,което може би ни пускат.

20

До 18

преди 3 години

Абе като гледам,на Боко нищо му няма,само продължава да дебелее.Иначе в акъла си е се същия.

19

123

преди 3 години

Самолетите ни пръскат отгоре. Да свалят принудително няколко самолета и да ги инспектират обстойно. Особенно тези дето оставят дълги бели следи.

18

грешка

преди 3 години

Разхлабване на мерките ТОЧНО преди Коледа е голяма, голяма грешка. Борисов, ти ли ще лекуваш после? Щото народа е *** и неразбран - не разчитайте на самосъзнание.

17

до 13

преди 3 години

ей, ***, ковид зомби е баба ти. Не бъркай предпазливостта с друго. Имам приятели, изкарали тежко ковод. Знаеш ли какви са пораженията и колко дълго продължават след уж оздравяването? *** народ, не се научи на елементарни мерки. Все правата му са нарушени, все реве за нещо, аман!

16

Анонимен

преди 3 години

Германия и Дания се отказаха да разхлабват колана.Холандия също.Само барба Ганьос е най-ербап и гледа да угоди на ресторантьори и магазинери/като че ли те са най-бедната част от народа/и затова сме първи по смъртност в Европа и дори в света.

15

Пъньо

преди 3 години

Така ще е, докато тези фармацефти, довели до пандемията, не ги натикат по затворите. Като чета критиките, разбирам, че има хора, все още вярващи, че всичко започна от пазара в Ухан. До когато има все още такива хора, ще има и пандемия и вируси!

14

Ковид зомби

преди 3 години

Народа е казал, че на чужд гръб и 100 тояги са малко. Разбирачи, колко от вас се разболяха и преболедуваха вирус? Никой! Кой чул, кой му казали, кой видял поредния мним инфлуенсър. Аз, се намирам в 12 ден от проява на първи симптоми, и не е шега, имам доказана пневмония от която се лекувам вкъщи с 2 антибиотика, кортикостероиди и какво ли още не. 6 до 9 ден сменях по 3-4 тениски на вечер, температура, сърцебиене, безсъние, обилно потене, болки в глава и тяло, това е "лекото грипче"-бъдете здрави

13

Анонимен

преди 3 години

И на Ивановден като на Великден ...

12

грип

преди 3 години

Около Йорданов ден по традиция е грипния пик! Ковид зомбитата, пак ще затрупат Бърза помощ!

11

Селско чадо

преди 3 години

Този коронавирус май показа колко е НЕКАЧЕСТВЕНА медицината у нас с неграмотни доктори ...щом най-много умират у нас,видимо просто докторите освен грип да лекуват и да режат друго не умееят(повечето) ,а да,а и търговия да въртат-алиш вериш.Докъде доведе страната ни тази неолиберална политика на САЩ насаждана у нас.

10

Хаа

преди 3 години

Идеята е отсрочване на изборите. Медийната кампания със страхотии ще бъде в началото на март