5

БайКольо

преди 3 години

Поръчкова статия с фалшиви новини. Хората обедняха - нямат пари да купят храна, много загубиха работата си, още повече са с намалели приходи. Продажбата на имоти е в тотален застой, а разни се опитват да раздвижат пазара с лъжливи внушения.

4

Анонимен

преди 3 години

При ГЕРБ е така. Хората които са умни изкарват хиляди левове и се чудят за какво да ги харчат. Преди ходиха на екскурзии по островите, но сега като има пандемия и всичко е затворено парите почват да се трупат. И какво да правят хората освен да си купят още жилища.Те вече повечето имат няколко жилища дето са ги дали под наем и от там смъкват хиляди левове на месец. Със наемите от старите жилища изплащат новите. Така някой придобиха през годините по 20-30 апартамента и сега са милионери.

3

Град на ужасите

преди 3 години

В Перник като си купиш апартамент полицията ти слага камери в банята до щранговете,топлофикация термо-камера в отсрещния блок и после се чудиш защо те обсъждат по кафетата и в магазините!

2

Мисирка но бреин

преди 3 години

Сигурен съм че това не е платен материал. Колкото повече се строи и колкото по малка става България толкова повече ще растат цените.

1

Анонимен

преди 3 години

А не, цените ще паднат и БСП ще спечелят изборите, нали другари?