85

D.V.

преди 2 години

Много са ми смешни обявите на агенциите за имоти:"престижен квартал" ... ааа,ами то нямало асфалт до там,бе хора.Да не говорим за градинка или нещо там подобно(еее,ама то ако има такава "екстра"ще пишете,че е лукс );"Aко желаете,може да си закупите и гараж"...А да сте чували,че в нормалните държави апартамента върви с гаража и,че мазетата например са с теракот,а вие продавате апартаменти като дупки...Българинът от лакомията си,ще се унищожи сам...

84

мда

преди 3 години

България е гробище.

83

сори

преди 3 години

Цeнитe нa жилищa в Coфия и cтрaнaтa трябвa дa cпaднaт пoнe c 20% нa бaзa зaплaтитe, кoитo ce пoлучaвaт. Първo държaвaтa e ocтaрялa и e пълнo гeтo c рaзрушeни cгрaди и втoрo ни дaвaтe ниcки зaплaти, кoитo пocлe oбирaтe зaeднo c финacoвия ceктoр, зa дa инвecтирaмe в eднa дупкa, в кoятo дa умрeм.

82

Анонимен

преди 3 години

това на снимката термитник ли е

81

Анонимен

преди 3 години

Затова ли стройтелството е надолу с 20%, а банките доста по-трудно взеха да дават пари. Пролетта може да видиме не с 5, а с 10 % процента, ама надолу цените, като отложените кредити станат изискуеми.

80

Лъги и пак лъжи

преди 3 години

Лъжи , лъжи и пак лъжи !!!

79

Без пари кой купува

преди 3 години

Без пари тези апартаменти кой ще ги купува !!?? Светът загина и народа измря те искат някой да купува !!!!

78

Без пари кой ще купу

преди 3 години

Без пари тези апартаменти кой ще ги купува !!?? Светът загина и народа измря те искат някой да купува !!!!

77

Анонимен

преди 3 години

Близо 5000 човека умряха.Един малък град го няма. Колко жилища са се опразнили сами смятайте. За разни архитекти в следващите 20 години ще им е трудно да се докажат на пазара на труда. А напролет на пребеоителите ще им е лесно. Хората намаляха.

76

Гошо

преди 3 години

1/3 от хората с кредит не успяват да го покриват в момента. Наемите последните месеци доста паднаха, много народ се изнесе от София и се върна по родните места. Заплатите почти навсякъде са без промяна последната година. Цените на стоките за бита се вдигат. Е айде обяснете откъде ще дойдат тези 5% ръст на цените? На къщи и парцели близо до голям град може и да се запазят, но вдигане на цената на м2 на апартаменти..

75

Курти Куртев

преди 3 години

Милите те... Явно доста сериозно са объркали какво им се иска и какво реално се случва... Тези пропагандни статии може да ни ги спестите... Изглеждате смешни и жалки с тези почти сектантски пророкувания. Кризата тепърва предстои и вашия сектор ще бъде ударен най-силно! Ако не искате да изглеждате като пълни лаици спрете да поръчвате тези абсурдни статии!

74

Анонимен

преди 3 години

Цените на жилищата през 2021 г. ще нараснат с 5%-------------------------------------------------------Както казваше един, залагаш ли си топките? 5% е малко. Трябва поне 55%.

73

Анонимен

преди 3 години

Какъв пазар на имоти бе мили брокерчета, отдавна това е пазар за пране на мръсни пари,всичко се препира чрез строителство и "инвестира" в имоти. Милиардите които се натрупватчрез всякакви престъпления, от корупция, през евро фондове, проституция, дрога, сив секторвъв всеки един отрасъл на псевдоикономиката ни се наливат в тухли и бетон. Колко са хората които със заплата от 1000лв ще си купят жилище за 200 000лв?

72

Анонимен

преди 3 години

Направени и Не обитаеми , огледай се и виж !

71

Анонимен

преди 3 години

5% поскъпване е равно на 50% Не купуване !

70

,,,...,,,...,,,...,,

преди 3 години

Тази статия идеално си пасва с днешната официална информация от НСИ за новите безработни! Пълна порнография е журналистиката на 21 век, платени жрици

69

Здравко

преди 3 години

Има една стара истина : бития -бит, е..ния - е.ан! Така и с имотите, глупаците ще го отнесат, а някои ще правят пачки. Глупостта и алчността нямат край!

68

Блаженний

преди 3 години

Жилища на тези и по-ниски цени има в далеч по-хубави и уредени места по света. Тука тарикатите сакат 300% печалба, ама го нема майстора. Па рано или късно на излизане от кризата шъ трябва и данъците за второ, трето и т.н. жилище да се вдигат, може и с пъти. Като гледам и наематели - йок. А необитаемо жилище след 5 години е като ...

67

Анонимен

преди 3 години

Вместо да си цитирате спонсорите накрая, турете под заглавието "платена публикация".Да не говорим, че в София всичко е свръх надценено и определено не си заслужава парите.

66

The Real Бай Иван

преди 3 години

По-хубава снимка не успяхте ли да намерите?Не че и с по-хубава щяхте да вдъхвате доверие с тия заклинания за дъжд, ама все пак. Като сте го ударили на психо-пиар поне една хубава снимка на имоти.Че като ги гледам тия панелни бърлоги и ме побиват тръпки.