59

Даниела

преди 2 години

Срам ме е като ви чета коментарите. Пълна липса на човечност и на духовност. Ще го изкормите човека, че казал две хубави приказки за България!Толкова се мразите, че намразвате всеки, който би ви харесал.Аз пък имам доста познати, които казват, че като дойдат от чужбина усещат свобода. Не свързани помежду си.И този човек го каза във видеото от "Да хванеш гората". Чуйте го първо.Едно мога да кажа - самоубиваме се с тези комплекси за малоценнпост

58

Анонимен

преди 3 години

Да се умориш от Франция е като да се умориш от живота защото тази страна предлага всичко. Франция е най-неликата страна - люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят!

57

Анонимен

преди 3 години

Стига сте давали изключения, като правило! Хора всякакви. Някои дори живеят и в Африка. След време може и да съжалява за избора си или да е имал други проблеми. Пуста псевдомакедонска гордост. Човекът може да търси спокойствие, а сега всеки ще му се рови в живота.

56

Анонимен

преди 3 години

Еленският балкан е нещо уникално, но обезлюден. В това село Ребревци вече има-няма десетина човека. 10 по данни на ГРАО през 2015. Има около 50 селца, завършващи на "ци" и носят имената на първите заселници и обикновено живеел един род. Даже в уникалното Боженци има към 30 човека. Та хубаво се е нанесъл, ама детето му ще подивее.На детска и училище в града, а след това само с кученца и котки.Не умеем да ценим природните ни дадености и превръщаме всичко в пустош. Други народи правят обратното.

55

Балкан

преди 3 години

Като природни дадености България е супер, но пък сме супер скапан крадлив народ.

54

Анонимен

преди 3 години

Балканските селяни не могат да възприемат, че в България не е толкова зле просто те са бездарници чакащи нещо на готово.

53

Анонимен

преди 3 години

Българския селянин от до-интернет поколението е с имплантирани любов към русия, недоверие към запада и дълбок комплекс за малоценност ... Младите са съвсем други - обичат България и се гордеят че са българи.

52

Анонимен

преди 3 години

Откачалките яко творят тук!Ти да не си оня с холограмите, дето се пишеше геолог?Няма ли кой да ви бие инжекции и да ви направи лоботомия?Може и трапанация.

51

Анонимен

преди 3 години

Откаалките яко творят тук!Ти до не си оня с холограмите, дето се пишеше геолог?Няма ли кой да ви бие инжекции и да ви направи лоботомия?

50

Знаете ли?

преди 3 години

Кое е най-лошото на тая палестинско-израелска религия - основана е на лъжа и слага завеса пред очите на тия дошлите по-късно. Завеса да не видят бедността и мизерията налагана от тия, чиито инструмент е... Исляма в някаква степен разчита на някакви явления, които макар и необясними имат отговор в други места. Обаче има и трети северен път ... И вие знаете, че той е най- правдив и прав. Много събития от нашата история сочат натам ....

49

Обаче ...

преди 3 години

При тая демография няма кой да ги купи освен чужденци и тука влиза в собствения си капан .... Парите не се възвръщат и не се умножават ... И понеже е изтрепал 1,2 милиона души все по-трудно е да краде ... Още ли имаш съмнение да го застреляте ? С 23 куршума за 23 години пладнешки обир!

48

И строежи ...

преди 3 години

Препират пари със строежи на недвижими собствености, а парите са мръсни .... И вкарват много мръсни пари изкарват още повече чисти ....

47

Просто оооо ...

преди 3 години

Не оцелиха адреса, тия фондации или църкви са с неизяснено финансиране обаче накрая като проследите парите ще видите едни и същи имена ....всеки лев взет от хората са десет техни. Арести и разстрели господин Премиер , разорете ги .... Това са нашите пари ....

46

Перат пари хора

преди 3 години

Тия адвентистки църкви са собственост на някой, обикновено фондации дето финансирането им е съмнително в един момент престават да са църкви и ги продават като луксозни имоти или малки шато. Всички държавни сектори са им враг, умните хора също ...

45

Още нещо има ...

преди 3 години

Заложил е капан някъде! Коя е групата дето прокара Вероучението, нещо с църквите, нещо с религиозните групи и малцинствата е забъркал! Въпроса е какво???? Някой от тях са перални за пари, ама кои точно - адвентисти почти сигурен .... Там има нещо - вижте закона за вероизповеданията и особено гледайте Северна, а не Южна България ...

44

И от ...

преди 3 години

Разпределителните енерго дружества процент от печалбите прибират тия тримата ... Него са го оставили на пенсията му министър- председателска - и тя не е малка ...

43

Трите сина на С2С

преди 3 години

В офшорки са парите от мафията - От Божков, Арабаджиев, Проституция за другите работи не съм сигурен , приватизация, земя, комисионни за ниски цени за продажби - к'во се сетиш!

42

Е сега разбрахте!

преди 3 години

Симеон 2 Сакскобурготски защо е гаден ***.да.л ...., А други хора са *** или хомосексуалисти, ама честно ли? Гадния ***.да.л е по гаден от тях, защото ги е откраднал от вас, от децата ви, от бъдещето ви! Стреляй в главата и да не сте посмели да го обявите тъжно по медиите. *** гадна долна ***! Гнилоч нацистка. ЗАПОООР ВЕДНАГА И СРЕДЕН ПРЪСТ! 500 МИЛИОНА - ПОЛОВИН МИЛИАРД САМО ЗА ВНУЦИТЕ И ВНУЧКИТЕ!

41

Нали каква гад!

преди 3 години

По 50 милиона е заделил за всяка внучка или внук в попечителски фондове са. За всеки син е заделил по сто милиона или повече в офшорни. Парите за внуците ги е откраднал от образованието с онази сделка уж с Майкрософт. 50 000 ученици в 17 век заради десет глезьовци. Пед.ал мръсен. Симо бе Симеон 2 Сакскобурготски!

40

Алеле не е истина

преди 3 години

Не просто не е истина!