110

Prima

преди 3 години

Фигурантът-резидент го е страх да се ваксинира дори, но не го е да пусне хората да се бутат по секциите. Това е същността на комуниста. Веруюто им е: На чужд гръб и 100 тояги са малко.

109

Анонимен

преди 3 години

Абе Румба, ама до сега кой спираше добитъка да гласува бе?Да не си вдигнал температура от Ковида?

108

Анонимен

преди 3 години

Радев пак раздава това което няма

107

Тикволандия

преди 3 години

Докато не се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка няма да се отлепим от дъното. Времето на Бойко изтича.

106

Анонимен

преди 3 години

Честит Празник на всички жени, които се казват Екатерина и имат Имен Ден днес! Да са живи и здрави! Света великомъченица Екатерина да закриля всички ви!

105

Анонимен

преди 3 години

Честит Празник на всеки жени, които се казват Екатерина и имат Имен Ден днес! Да са живи и здрави! Света великомъченица Екатерина да закриля всички ви!

104

Future

преди 3 години

Обявените от Радев избори ще се окаже, че са абсолютно излишни, защото точно след година ще се наложи отново да гласуваме, този път без без националните предатели. Новият световен ред идва, запомнете това!

103

цар Борис III

преди 3 години

За какво гласуваме изобщо?? Трябва да се гласува за идеи а не за хора и партии!! Следващото нещо е, за да има право някой на глас да минава елементарен тест за интелигентност. Не да гласуват роми, които мислят, че Ботев е бил президент! Трябва преразглеждане на цялата икономика по сектори и да има приоритети на заетостта! Не едни да си клатят краката, инфлуенсъри и незнам си кви, докато други се гърбят! Кои дейности имат най-съществени ползи за обществото? В един кошер има повече ред!!!

102

моч

преди 3 години

"Радев: Изборите на 28 март, да се гарантира правото на всеки да гласува!"С други думи казано , фигуранта официално признава краха на опитите си за преврат и стартира опитите за намиране на начин за провеждане на пазарлъци по въпроса за държавна измяна , понеже втори президентски мандат все повече се очертава като пълен мираж , а след 13 месеца и 2 седмици ще се събуди без имунитет и Гешев ще тропа на вратата му .

101

Анонимен

преди 3 години

По отношение на г-н Бойко Борисов, желая му здраве. По отношение на чекмеджетата, то трябва да знаете, че България отдавна я грабят и то с пълни до шева Български богатства тирове и вагонни композиции.

100

Тонката

преди 3 години

Кво стана бе,нали уж щеше да има неизбежна оставка и предсрочни избори?:):):)

99

Анонимен

преди 3 години

Г-н Румен Радев доказа на Българския народ и общество, че е най - добрия и почтен човек в Българската съвременна политика, най- добрия избор за Български Президент, той доказа, че е и умен, образован, умерен и почтен човек, който определено не му са чужди социалните проблеми, които обществото се опитва да прикрие. Той не бездейства, нито пък лентяйства за сметка на Държавата. Благодарни сме, че имаме такъв почтен човек! Да бъде жив и здрав!

98

Анонимен

преди 3 години

Борисов е с пълно шкафче...троловете му да мислят още отсега какво ще работят ,когато тиквата отиде в затвора...

97

Атанас Велмазов

преди 3 години

СЪД И ЗАТВОР ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ- РУНДЮ ГУМЕН ГАДЕВ ФИГУРАНТА !!!!!!!!!!

96

Анонимен

преди 3 години

Така както продължава да се разкарва с джипката заедно с Нанков...ако КОВИДА покоси Борисов за втори път...изборите може и да се изтеглят по-рано...

95

читател

преди 3 години

За какъв имунитет става дума? Имунитета е за политическите решения а не за криминаните деяния. Корупцията е криминално деяние. Радев е вътре с двата крака. Няма как да му се размине.

94

Радев-празнодумец

преди 3 години

Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 4 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много жалко...

93

До Гешев

преди 3 години

Гадев може да има имунитет, обаче Деса няма! От което следва да се проверят харчовете които прави. Така парите от рушвета за грипените и други няма да могат да бъдат включени в предизборната надпревара. Така елегантно ще бъдат отрязани топките и на разединителя.

92

православен патриот

преди 3 години

Много сте наивен ,президент Радев!! Фашисткият режим със сигурност ще ги отложи!!! Без жестока борба няма да извоюваме Свободата си , президент Радев !!!! Ще трябва да влезем в тая битка на живот и смърт ,която ни предстои !!!!! СВОБОДА ИЛИ БОРБА!!!!!

91

Az

преди 3 години

При сегашното недоверие към властта трябват спешно избори. Харчат се милиарди, които не са изработени. Следва инфлация, обедняване, непосилен дълг. Това парите да идват от ЕС наготово не е решение - пак са неиработени от никого пари и пак същата опасност от инфлация и обедняване. Кризата започва. Няма да е лесно на тоя дето ще управлява. Дано има акъл и не е еднокнижник.