190

Анонимен

преди 3 години

смешни

189

Поп

преди 3 години

Антихриста пак се изцепи ! Пардон, антибългарина .

188

народе-е-е

преди 3 години

кажете на този недорасъл ТОЙ ДА ВИ ОСИГУРИ ПРИСЪСТВИЕ И ГЛАСУВАНЕ - нали е всемогъщ нахал - КАКЪВ НАГЛЕЦ СИ ИМАМЕ НА ПОКАЗ !!!!!

187

Krom

преди 3 години

Тоя обаче е като обладан. По жалък български Президент едва ли ще бъде запомнен. До такава степен не може да сдържа и контролира личните си емоции спрямо Правителството и Премиера, че вече става смешен. Дали в момента в който българския бизнес се държи на магия, здравеопазването се клати и здравето на българина е на карта, неговите мокри сънища относно изборите и новото разпределение на баницата вълнуват някого?

186

Калеко Алеко

преди 3 години

На Румбата май му потънаха гемиите, след еуфорията на вдигнатия юмрук, на льотчика май ще му се наложи да се приземи аварийно ... Народът който той призова по силата на едни стари рефлекси наследени от времето ВОСР, Че гевеара, Тошовия СОЦ и "Нерушимата българосъвеЦка дружба" май ще му отреди полагащотот му се място, на бунището на българската история ... !!!

185

Наблюдател

преди 3 години

Чекай чекай г-н Прецезент що така ги прееба метежниците си ? Викна ги на площадите сега им би дузпата ! Кръгом марш към историческото бунище !

184

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

Към 216Таквиз поети,да ми ядат м,дети и двети!!Колкот си гл,амав и от,качен,три пъти по такъв да станеш през 2021!!

183

ББ

преди 3 години

Левовете в евро трупам азс двеста съм ги погнал в този час.Милиарди имам в чекмедже,хайде пак раята да ме избере!96977

182

ББ

преди 3 години

До Евтин тролпа нещо факти и аргументи...или разчиташ,че сте превърнали Българите в матрял...и нема ти платят...онова дето са ти обещали на ръка...ще има да вземаш...субсидираният ти от нашите данъци бизнес не носещ нищо на хазната...умрел...или си част от България или си *** убиващ българи...плющете минуси ченгета...пари нема..няма да плащам...заемите ще ви съдим...децата ви...внуци...правнуци...нема ви плащам кражбите..Бог да пази България!

181

Евтин трол

преди 3 години

ББ

180

ББ

преди 3 години

просто минавам евтино платени тролчета и доносници..."фигуранта" владее три езика..въздушен Ас признат и уважаван от американските пилоти...завършил ВВА в САЩ...да да в САЩ простите американци...и не строи руски потоци...не раздава пари...не лъже народа си,че ще им "даде"...само факти...не бил пъдар на Маджо или шофьор на цраО...няма офшорки и авери султани и еничари...докато вие убивахте за пари той жертваше живота си като пилот в защита на Родината ни..еничари..не ценност еничарството..ченгета

179

Анонимен

преди 3 години

Най неграмотният и античовечен индивид

178

Истина

преди 3 години

aaa не, тези които нямат средно образование не трябва да могат да гласуват! Когато го завършат успешно тогава!

177

Готовност

преди 3 години

Да, ще дадем власт на Фигуранта - ще му дадем власт сам да си стегне багажа и да си ходи на село ! Аман от селяни в политиката ! От тоя ч.у.к.у.н.д.у.р дали ще стане дънер за цепене на дърва ?

176

Не съм герберунгел

преди 3 години

До Бай 100янСтоянчо, колкото сте по агресивни, толкова повече губите. ако не го разберете си е за ваша сметка. Това с лопатата само го доказва. Докато отричате правото на всеки на мнение, ще губите на всички избори, докато ви има де....

175

Ха !

преди 3 години

Фигурантът наистина получил подарък от кремълското джидже - руска ваксина ! Е , сега наистина ще го чипират нашичкия !!! Време е да и го върнем на руснаците тоя гащник !

174

анонимем

преди 3 години

До АнонименИ коя ще е новата партия.

173

едно баба знае

преди 3 години

До Бай 100янОт 10 години все слушам тия заклинания,а Герб все печели изборите!Що така бе,миме!?:))

172

Бай 100ян

преди 3 години

Гербаджиите само в тоя форум смеят да се покажат .На вън където 90% са против ГРОБ.ни смеят и гък да кажат ,че ще ядат лопатата . Да ви информирам Нещастни хорица .От 1ви март отровното трио се завръща и няма да вземете и 10% на изборите !!!

171

не позна

преди 3 години

Радев не се интересува от пандемии, заболели, умрели, човекът иска властта и то ако може по-бързо, ако може -сега. Той е без-мо-зъч-но същество. Но няма да му се получи, ГЕРБ отново ще спечелят изборите.