12

каунь

преди 3 години

Тоя,ако си мълчеше,никой нямаше да разбере колко просто момче е!

11

Анонимен

преди 3 години

Непоследователни са само макетата, ту крадът гръцка история, ту египетска, ту наша...

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонименти ако питаш мен по-добре се моли турците да не ни вземат за "меки китки",че тогава я втасахме...ама тогава няма да има преговори за това и онова,а директно нахлуване на турски танкове на българска територия.питай ония древните под акропола...а ако знаеш само какво ни струва прегръдката борисов-ердоган ще се хвърлиш от аспаруховия мост във варна.

9

Нено

преди 3 години

Ако се съгласим с наглите сърбо-македонци за историята,това значи да признаем,че Асен и Петър, които възстановяват българската държава са македонци???

8

Анонимен

преди 3 години

Къде ги намират тези "анализатори"Защо на такива бок--луци трябва да им се дава думата?В политиката на България НЯМА НЕПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ, НЯМА ОМРАЗА, НЯМА НЕКОРЕКТНОСТ.Не ние мразим, не ние не спазваме дотговора от Преспа, не ние горим знамена, не ние наричаме външният им министър с нецензурни думи.Как може изобщо българин да говори такива лъжи?Македонците ли му платиха?Стига вече предатели!

7

Некъф

преди 3 години

Бе ще ви сиктиросам и икономиките и търговските сделки и парите ви. Това ли е най-важното. Най важното сега е да отстояваме историята си. Без история се превръщаме в една биомаса !!!

6

Анонимен

преди 3 години

Ми да земем заради кретаща икономика да си боядисаме историята в цветовете на скопиеи да си затрием и името и нацията, и достойнството, щото видиш ли гърците ще вземат сергиите в т. нар. СМ и за нас ще останело нищо. Бакалското мислене съсипва и гази интод и родина, само да се пълнят джоб и гуша. Заев е умно момче. Наясно, че има неудържим контингент желаещи да се присъединят към БГ. И е време.

5

A3

преди 3 години

porawo maketata da priznajat che sa bili chisto Bulgari do 1939 god. posle da zapaljat wsichki srabski znamena koito namerjat. posle da saborjat wsichki pametnici na tito. sled twa i na stalin. posle da si preprawjat himna che tam sam Bulgarski nacionalni geroi ima. i naj nakraja da ni dadat za rushwt strumishko i shtipsko. I togawa w ES

4

Анонимен

преди 3 години

Само да спомена ,че въпросният,,анализатор" пред македонски медии си кълчеше езика на мъкедонски ,за да плюе по България.Заради такива като този македонците ни вземат за,,меки китки" и се гаврят с нас.

3

Анонимен

преди 3 години

путин:три пъти спасяваме българия от тотален разгром и обезличаване!и въпреки,че тя(българия)винаги ни е забивала нож в гърба и четвърти път ще я спасим!

2

Радиация

преди 3 години

Сега в България имаме голям проблем с концлагера в Перник и не ни е до Северна Македония!

1

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига сте ни занимавали с тази световнонеизвестна държавица!