52

БЪЛГАРИН

преди 3 години

С Титовите *** в Скопие никога няма да постигнем някакво споразумение, защото те са измам.ници. Като подписаха Преспанския договор с Гърция, според който се оказаха от лъжата им, че те са наследници на Александър Македонски, защо тези прош.ляци отново развяват знамето-вентилатор на Вергина, нали признаха че нямат нищо общо с тесалийския грък Александър и баща му Филип II. От България само ВЕТО за измислените македонци.

51

Анонимен

преди 3 години

Ама колко последователни бахме,когато националните предатели мучаха непрекъснато "йес" и след всако такова йес изчезваше по нещо от България и българското - я накой и друг атомен реактор,я някой нефтопровод и газопровод...абе,рай на последователността.И сега каква взе че стана тя - влечугото"йес",за каквато беше приета държавата ни,взе,че се поопъна ...и взе,че стана тя!Сега ще ги видите нашите западни(а може и не само) "приятели",на какво ще и направят,ама белким прогледнем най-после!!!

50

Анонимен

преди 3 години

Така наречените македонци са абсолютни *** или по - скоро се мислят за хитреци. Мазнеха се докато им помогнем а сега започнаха с подмолничеството. Но защо ли да се учудвам? Никога не съм хранила илюзии спрямо тях. Все пак мислех че след като ЕС им е толкова важен просто ще влязат в него и най после ще престанат А то какво се оказа? Гадове си бяха гадове си останаха. Да им отстъпваме истотията си? На тия? Никога!

49

Голям Юс

преди 3 години

С тези искания по историческите въпроси се показваме слаби, защото нямаме полза дори да ни приемат всички позиции. Ще дойде след това ново управление в Р. С. Македония и ще се отметне. А и техните историчари ще си повтарят мантрите и ще се величаят като най-големи патриоти, дори репресирани от властта.Икономиката и фондовете от ЕС са разковничето и нищо друго. Това ни е интересът и с това реално можем да ги мотивираме да внимават с приказките и фантастиката, и лека полека ...

48

Шоп

преди 3 години

Тоя Кръстев е западно *** и национален предател.

47

До No1 - 50

преди 3 години

Ами хубаво си казал, че омразата не води наникъде - това трябва да си го напишете на челата всички там, които мразите България и българите ! И между другото, всичко ти разбрах от раз и без нужда от преводач, макар че на латински си го написал, вместо на родната кирилица ! Защо ли... !?!

46

Диана

преди 3 години

Не можем да имаме претенции!Можем да се обърнем за съвет и помощ, но не и да изискваме!Наш проблем никой не може да реши по-добре от нас!Просто трябва да се събудим,да излезем от дупките,в които непрекъснато някой или нещо ни тика и да сме обективни!Ние можем да живеем своя живот и никой не може да ни попречи на това! Ние не правим нищо лошо, искаме всички да са добре и който ни обижда има явно някакъв проблем!ТОЙ ИМА ПРОБЛЕМ НЕ НИЕ!Трябва да започнем да решаваме проблемите си! Не назад, напред

45

До 2021 - 42

преди 3 години

Ами ето, започна се, а представете си какво ще стане, ако влязат в ЕС с техните си претенции !!!

44

Анонимен

преди 3 години

Ами като сме балами, Вашингтон и Брюксел трябвало да ни подсказват...

43

159

преди 3 години

До БунгарНаскоро след 10 ноември се коментираше шеговито, че хората градска т-на не строели на кръстопът, а ние, българите сме създали цяла държава. И аз мисля, че от там идват всички неволи на нашата мила родина - всеки иска да забие кол в това кътче на света, красиво, но и примамливо в стратегическо отношение.

42

Страничен

преди 3 години

Кремълско ***

41

Анонимен

преди 3 години

До 2021 Пич лъжеш та дрънка. Първо това не е резолюция на ЕС ,а на съвета на Европа ,което е нещо съвсем различно и няма правна обвързаност. Второ Съвета не може да налага санкции на страна член на ЕС. Трето регистрация на такива сдружения е в разрез с Конституцията също както Истанбулската конвенция ,която също се споменава в резолюцията и има изисквания да бъде ратифицирана...което няма как да стане. Та да не се надяват макетата на тая работа.

40

Сърбия е бедна

преди 3 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС и НАТО.

39

kiro

преди 3 години

Сагата с тия макета е като брекзита на бозавите англичани. АМАН. НИКОГА В ЕС.

38

2021

преди 3 години

Според последната Резолюция на ЕС за македонското малцинство , българският съд в срок до 01.юни.2021 год., трябва да регистрира всички македонски сдружения и организации в Бългатия , в противен случай следват определени санкции за България от ЕС.

37

Анонимен

преди 3 години

До 39И от кого ще сме изолирани от ЕС и НАТО ли?А,Мъкедония ще им стане първа дружка ли?Това е несериозно,България е в пъти по ценна за Запада от Маледония.

36

Анонимен

преди 3 години

Какво НАТО бе *** Югославия е официално с това име от 1929 година,знаеш ли откога е НАТО!Само името е сменено и вместо Кралство на сърби,хървати и словенци,става баш Сърбославия със сръбски бановини.Прочети какво е БАН като титла при славяните .Аман от неграмотни драскачи.

35

Бунгар

преди 3 години

Българите винаги сме робували на грешната позиция.Другите докато са завземали територии ,ние сме спасявали байряци,че даже и се хвалим с това.Колко безмислени жертви сме дали заради болните ни амбиции.Сега продължаваме да затъваме в комплексарщина.Изолацията ни е в кърпа вързана,ако продължаваме да вървим по този кйор сокак.

34

Анонимен

преди 3 години

До KromСърбите не са им измили мозаците, защото макдонците са си сърби. Женени за сърби и те стават на сърби. Ето я заплахата и от тоя ЕС че и българите стават друга нация на европейци и евроатлантици.

33

Анонимен

преди 3 години

До Верно е!България и Турция имат 5 века обща история:)