11

българка

преди 3 години

Ами тука е така ! Големите вериги си имат лобита, плащат комисионни на правилните хора. Производителите и дребните търговци кучета ги яли. То нали това е целта - да ставаме все по-бедни и зависими от тулупа и негово благоволение !

10

Анонимен

преди 3 години

Щом немските вериги работят значи всички други търговци трябва да имат право да работят.

9

Плешо

преди 3 години

Ще работят ама на мук. Ще работят само Jumbo и Кауфланя

8

Дръндер

преди 3 години

До Възмутен 1Понякога демокрацията идва за да покаже простотията на хората благодарение на троленето и свободното слово! Ти си жив пример за това! Ако не можеш да кажеш нещо умно по-добре замълчи а не опищявай света с простотията си! Ясно?

7

А познайте

преди 3 години

Какви "капацитети" решават за търговията на открито, колко е описано да се купува на въздух, от колкото в закрити помещения и климатици въртящи един и същ въздух, с дива навалица "умряла" за покупки?!? Само по това ще познаете колко им е акъла и здравия разум. Пловдив не случи нито на кмет , нито на родолюбиви и почтени съветници от преди 89 г та до сега.

6

Анонимен

преди 3 години

Значи пазарите затворени,а базарите ще работят ,е печелбари!

5

Анонимен

преди 3 години

Фермерските стоки са особено опасни по принцип. Кой кихал, кой кашлял, кой я си измил, я не ръцете. Кой ли се пък и натиска за тая стока баш насред ковида!

4

Анонимен

преди 3 години

Как другите пазари си работят, вкл. в София, а в Пловдив били "масови мероприятия"!?Май трябва големите вериги да си продават гумените зеленчуци...

3

Анонимен

преди 3 години

До ВъзмутенТи си ***! В магазин влизал ли си скоро? В София пазарите си работят, и те са на открито. Защо в Пловдив да не може??

2

Прави са!

преди 3 години

Опашки и навалици в Метро, Лиддл, Билла. На открито - не можело...

1

Възмутен

преди 3 години

Ще продавате, ама друг път,всеки ден умират стотици хора, а тези чуккундури тръгнали да продават и да заразяват хората,я си налягайте парцалите и си стойте в мирризливите дупки.