298

Анонимен

преди 3 години

До326Няма никаква намеса,САЩ могат да налагат санкции на всеки застрашаващ техните интетереси по света.Другите ,ако са недоволни нека да наложат санкции на американски компании.Русия със сигурност ще го направи ,но това се равнява на толкова малка щета ,че американските компании няма и да усетят.

297

Е?

преди 3 години

В Москва вече строят 200 метрови ! Жилищни "блокчета" за добър ден, а в ситито със своите седем 300+ небостъргачи, отвя Ню Йорк ахахахахаха идва 442 метра сграда, боли ли, соросии ахахахахаха

296

Анонимен

преди 3 години

Паничката ще му трябва скоро на тръмп.Да проси през решетките.

295

Анонимен

преди 3 години

Още един паток даде фира. Но аз пак да повторя. Само да не виждам плаващия Чернобил около Слънчака, че тогава ше стане лошо Русии мусии ше видят народния гняв.

294

Анонимен

преди 3 години

Путин да взема една паничка и да отива да проси пред Белия дом. Белким Байдън се смили от окаяния му вид и му разреши да си дострои гЪзопроводчето, това му е единствения шанс за завършване на СП2.

293

Анонимен

преди 3 години

А за белината какво да кажем...

292

Анонимен

преди 3 години

Фактически в Раша се лее препарат за вана на корем и на повечето не им пука за такива абстрактни понятия като граница на бедността. Едно шишенце и Рус отново е Велика Сила.

291

Анонимен

преди 3 години

Аргументите, с които америка си служи да плаши Русия не са се променили много от студената война.Просто шефовете на трибуквените агенции са други. Това ако не е демокрация, няма какво друго да е.Точно заради това, поток ще има.

290

Анонимен

преди 3 години

До 11Че какви интереси има курника Русия в Германия?

289

Ей соросите,

преди 3 години

В Москва вече има повече небостъргачи от Ню Йорк, факт! Баси "ватенки те" аз, баси "просията" ахахахахаха

288

социалната Раша ?!?

преди 3 години

50 хиляди рубли на месец това е чертата на бедност в САЩ под която държавата ти дават безплатна храна.5 хиляди рубли е чертата на бедност в Русия под тази черта живеят 30 милиона колхозника.Да се вземе предвид, че храната в САЩ е доста по-евтина отколкото в Русия.

287

Глей сега 5:

преди 3 години

В икономическият свят когато се прави проверка за нищожност обикновено падат глави ...това означава, че сделката е сключена при липса на прозрачност в нарушение на закона, без обществено обсъждане, скрито от публичното мнение и в ущърб на публичния интерес и в интерес на някой, който се крие зад лобисти. При отделния човек когато правят такава комуникация с него пък и го овикват той е в пълното си право да им тегли по една майна на всичките и да се чуе вштм и мртв

286

Анонимен

преди 3 години

Към руснаците имаме само едно изискване- плаващия Чернобил да не се появява в Черно Море! Поняли ***!

285

Анонимен

преди 3 години

Само солена водичка за вас, центаджии, студена СОЛЕНА вода.

284

Глей сега 4:

преди 3 години

В този свят не усещаш понякога кога има проверка за нищожност. През това време всяко твое действие може да доведе до загуба на доверие и обявяване на нищожност на една или повече страни забъркани в конфликта.Много хора не минахте проверката.

283

Анонимен

преди 3 години

Е, кофти им е на американците, но...няма как, ще свикнат.

282

Глей сега 3:

преди 3 години

Доверието е много скъпа, но и много трудно за намиране валута. С дребнави *** дето правят мръсни малки номерца и се пазарят за неща за който не могат да се пазарят, защото не са техни, а пък на всичкото отгоре сприхави па и се сърдят представяш ли си и се правят на сърдити за беля дето те са направили, ама се опитват да кажат, Абе сам си си виновен!Харесва ли ти отговора ми?

281

Анонимен

преди 3 години

Прасчото Путинчо си построи една ко4инка от слама поради липса на други възможности и лошият вълк САЩ му издуха ко4инката.

280

Анонимен

преди 3 години

Кога русофилин е казал, че няма да стане така....СТАВА ТОЧНО ТАКА! Помня като се спречкаха Иран и САЩ преди около година. Бяхте обявили край на американците, а Иран почнаха сами да си хвърлят ракети в задния двор....резултата е ясен.

279

Анонимен

преди 3 години

Даже и на центаджиите им се иска да няма поток и врякат по форумите и ръсят мозък, но няма да стане така.