18

Диана

преди 3 години

Според мен, заядливият тон на такова изказване не би могло да доведе до някакъв положителен прогрес по въпроса.Какво означава "политическа агресия и незаконна съпротива на проекта"? Американците просто поддържат своето становище за нуждата от по-добронамерени отношения от страна на Русия и тяхното становище не е обвързано с никакви договори и споразумения /иначе би трябвало да се посочи кое точно споразумение и договор се нарушават и с какво/, а е търсене на начин за нормални отношения с Русия

17

Анонимен

преди 3 години

Ха -ха Абе смешници в Москва е по-скъпо от Ню Йорк бе бил съм и в двата града!

16

Анонимен

преди 3 години

Русия се е спекла и бърза да продава, че не може да закърпи бюджета. Руснаците беднеят, а олигарсите живеят.

15

ГосТ

преди 3 години

Тея пък се загрижили за Германия ааахахаха. Между другото, ако от Кремъл са малко по умни ще си уредят нещата с Япония. Ако си разделят островите, ще продават яката газ на японците и покрай тея много други неща. Япония първо са по богати от Германия, второ технологично по развити и трето- спазват договори за разлика от германците, които продължават в лакомията си да процедират точно както ВСВ. Т.е. да лъжат яката.

14

Да

преди 3 години

САЩ говорят за демокрация и свобода на търговията а са агресори и терористи и изнудват и заплашват други страни който не искат американските ***...

13

Анонимен

преди 3 години

Янките не са страна по договора и нямат никакво право да се месят.

12

Анонимен

преди 3 години

Изградената на всеобщ егоизъм Западна цивилизация е просто кратък епизод от историята на човечеството, обусловен от доброто географско положение и наличието на изоставали в технологичното развитие територии, които до определен момент могат да се грабят, но неинтегрирани именно поради егоизма.

11

Анонимен

преди 3 години

След продажника Шрьодер, който прокара интересните на Газпром в Германия, и беше възнаграден с ръководна позиция в компанията, сегачервеног*ъзата комсомолка от ГДР и близка приятелка на Путин, който по това време еръководител на КГБ в Източна Германия Ангела Меркелще продаде изцяло немския енергиен суверенитет отново на Газпром, може и за нея да има шефско място в борда на директорите на Газпром.

10

Западна демокрация

преди 3 години

Англия е била водеща в тъкачната промишленост, Индия също е имала такава промишленост и затова английският губернатор издава заповед на индийските тъкачи да им се отреже дясната ръка. Настава глад за тъкачите и техните семейства, демокрация и свободен пазар, какво да правиш, като са били прости и некадърни да се адаптират и да почнат някакъв еднорък бизнес, така е при англосаксонската свобода и демокрация. Същото прави днес ЕС с източна Европа, просто отрязаха ръцете на икономиките им.

9

Активист на БСП

преди 3 години

Путин ще направи на пух и прах склеротика бай Дан

8

Анонимен

преди 3 години

Никой никога няма да приеме представители на Русия в световния елит. Световния "елит" е западния елит, а на запад няма дума за роб и робство - използват славянин и славянство. Никой няма да приеме роби е елита. Британските, американските, западноевропейските и еврейските елити никога няма да седнат на една маса с роби. А заслугата на Горбачов е, че благодарение на него руснаците разбраха това и вече не си правят илюзии. СССР беше добра цена за това.

7

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Ти нещо бъркаш Аз познавам само една блатная и това е България натикана до дъно във либералното блато и от там няма измъкване вече .И заедно с мен и ти ще потънеш във либералното блато .Световните капиталисти и теб няма да пожалят и ти си пътник към отвъдното .Те търсят такива като теб да им свършат мръсната работа и след това шут във гъ***за дри***слив .

6

Анонимен

преди 3 години

Американците, които са на границата на изхвърляне от домовете им, са 22 пъти повече от починалите от ковид. В САЩ има 256 хиляди смъртни случая от него. В същото време, според проучване на Американското Бюро за преброяване на населението, 5,8 милиона възрастни очакват да бъдат изгонени от къщите им до края на годината (22 пъти повече от починалиет от ковид) плюс и децата трябва да бъдат добавени към тях. Общо 17,8 милиона сега забавят плащанията към хазяи или лихвари, като средно една трета се очаква да не успеят да си платят.

5

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов Мортачуноооо заре много ти увита кратуната от международни отношения ,че си седнал и акъл да даваш виж се само какви глупости си написала!

4

дипломат

преди 3 години

така се прави дипломация - първо с война, като не ти стиска - със санкции, къде с подлост, къде с наглост, но винаги със свещената "демокрация" напред

3

Патриот

преди 3 години

американския тумор вън от Европа!

2

а защо

преди 3 години

А защо Съединениет американски щати не предложат по-добра цена на шистовия газ от Газпром и тогава никой няма да купува от Русия и всички газопроводи от Русия ще стоят празни? Нали сме демокрация и пазарна икономика, или?

1

Анонимен

преди 3 години

Блатная бърза да си продаде газовете оти фалита идва. При всичките ресурси, които имат са една пропаднала територия.