195

до Б.Борисов

преди 3 години

Искат да заобиколят законите.При кандидат за ваксина:1.застраховка 50000евро ако почине за семейството му.2.Пълни изследвания дали е бил болен от спин и други придружаващи заболявания.3.Сертификат пълен за ваксината.4.Да се кажат на кандидата какви усложнения може да получи.5.да си води дневник как е преминала ваксинацията.И още мерки.НИЕ НЕ СМЕ ОПИТНИ ЗАЙЦИ.ВСИЧКИ МЪЛЧАТ АКО МИНЕ НОМЕРА МИНЕ.Ай Честит Никулден

194

Анонимен

преди 3 години

До Пешо Леко с лъжите ,да не си счупиш нещо от престараване !

193

Халал да са им

преди 3 години

Абе, да вземат парите, само да не ни ваксинират.

192

Анонимен

преди 3 години

Може ли еднорък комунист сам да си постави ваксината ? Щом може с една ръка да краде кашкавал, значи може и сам да си постави ваксината!

191

Фани Мъ

преди 3 години

Безплатна е само отровата за мишки в ъгъла.

190

Пешо

преди 3 години

Като влязохме в казармата ни биха някакви ваксини в гърба, ставаха болезнени буци като детски юмручета та не можеше да си метнеш автомата на рамо . Никого не питаха дали иска...Странициfirst предходна 1 2 3 следваща last

189

Анонимен

преди 3 години

Кви ваксини максини бе Пара дайте на Българите!!!Пари искаме не ваксини!!

188

Кики

преди 3 години

Последните изречения от статията говорят много ...

187

Анонимен

преди 3 години

Тоя пенсионер на 77 г. го извадиха от нафталина за да ни ваксинира?!!!Явно не се намерил по-млад специалист, който би се наел да застане начело на позорната кампания за ваксинация!

186

Стария рокер

преди 3 години

Странно бързане! С изтъркан аргумент - ЩЕ БЪДАТ ИЗГУБЕНИ ОЩЕ ЖИВОТИ! Да не се изгубят животите, след ваксинирането!?

185

Анонимен

преди 3 години

Защо PCR тестовете вече почти цяла година след началото на пандемията бяха платени а ваксините са "безплатни"

184

до И защо точно

преди 3 години

Щото при норките в Дания и Норвегия вируса мутира и се пренесе на хората в по смъртоносен и нелечим вид, наложи се да избият норките и да наблядават хората да не започне да се пренася от чевек на човек, са сега там беше норка-човек.

183

Фашисти

преди 3 години

щЕ ме ваксинират, ама некой друг път

182

И защо точно

преди 3 години

Фермите за норки, а не примерно свинефермите?

181

Елементарно

преди 3 години

До АнонименДо "Нещо, което.."Нищо не е безплатно, колега! Плаща се с пари от бюджета, който пълнят с нашите кожи, пардон - данъци!Ще си ги платим, даже двойно, независимо дали се ваксинираме, или не.

180

Анонимен

преди 3 години

Втора приоритетна група в плана им за ваксинация са работниците от ферми за норки у нас. 60 000 ваксини при положение, че само здравните работници са над 70 000 не се притеснявайте скоро няма ДС стигнат всксините до обикновените хора, та дотук с този национален план.

179

Сега ще

преди 3 години

Разберем, че начело на държавата не е никак добре да стоят нобразовани, корумпирани и послушни хора. Орбан внесе от руската ваксина, която е на старият добре познат принцип.

178

до 164

преди 3 години

Първо не всеки от тях е излекуван.Някои се резаразиха.Учените казват, че всъщност не били резаразени.Вируса заспивал в дълбоко лобовете и при подходяща среда се активирал отново. Второ имунитета е нетраен.Много от пациентите са загубили антителата още след първите 4 месеца.Други не са изградили антитела дори и след боледуването. Тези хора, които са изгубили антителата дори и да се имунизират ефекта няма да е голям.Не може на всеки 6 месеца да се имунизират хората.Излизат нови щамове.Сега са 7.

177

Анонимен

преди 3 години

Какво ще се случи когато поставят ваксина на безсимптомни вирусоносители?Всеки човек знае,че ваксини(независимо какви са ваксините)се поставят само на здрави хора.Повтарям: само на здрави хора.Дори обикновена грипна ваксина от сезонните се поставя само ако човека е напълно здрав.Сега при толкова неизвестни и при толкова безсимптомни вирусоносители как ще се продецира?Човека ще си постави ваксина и примерно след 2 дена прояви симптоми?Васкината няма да е ефективна като се постави на болни хора.

176

Анонимен

преди 3 години

Нещо което е безплатно не струва нищо.