135

Анонимен

преди 3 години

До АнонименPhizer нямат проблеми с резултатите, генийче доморасло. Когато ти лично се захванеш да организираш производство на нещо, което се произвежда масово за първи път, тогава коментирай. Клавиатурен кухоглавец.

134

Василев

преди 3 години

Съгласен съм, но ако се приеме закон и всеки да носи наказателна отговорност, че със своето поведение е допринесъл за това да има повече смърт в обществото!Първо Нинова и Президента трябва да бъдат разсрледвани и наказани!Но те са д.еб.и.л.и както казва един професор социологп и нищо няма да трепне в тях и да си признаят, че тяхното поведение има нещо общо със смъртта на много хора със съпътстващи заболявания!Ти ако не си сложиш ваксина със сигурност ще си вирусоносител и заразител!Локи!ЦРУ!

133

Анонимен

преди 3 години

В най-добрият случай ваксината е физиологичен разтвор за половин цент в опаковка за $250, продаван на баламите за $1300. В по-тежкия случай наистина е неизвестна субстанция, забъркана от маниаци-спасители на света.

132

Анонимен

преди 3 години

Василев, бас държа че си дете на някой от бившото ДС, или син на счетоводител банкер, а може и двете!Никога не ще разбера такива "умни и красиви" като тебе, които искат да ограмотяват тъпите. Спри се малко. Сложи си ваксина. А ние тъпите ще те погледаме, ще поцъкаме с език и ако ни харесва какво виждаме ще последваме примера ти, ако ли не, ще си останем "***". В крайна сметка нали ти ще си това, което искаш? Агент Цръна маца! ГРУ!

131

Анонимен

преди 3 години

"Пфизер" имат проблем с резултатите от тестванията.Също така и проблем с доставката на суровините за производство.Вместо планираните 100 милиона дози,ще произведат само 50 милиона.Та,кой се е юрнал да се ваксинира?

130

Василев

преди 3 години

Смятате ли че с нещо сте интересни на хората, или сте някаква заплаха, за да ви премахнат!Това е мисленето на някой комплексиран секлски ***, който подсъзнателно се има и се мисли за голяма работа и недооценен!Простака с нищо не е интересен, напротив той е бреме, и кой ще влага средства да заличава простаците, след като печели от тях!За световния елит са интересни умните и гениални хора, такива каквито няма в България, хора които могат да скъсят разликата между човек и бог!Джеферсън!ЦРУ!!

129

Самаел

преди 3 години

гледайте какво ще стане като почне ваксинацията и няма желаещи .Единствени на опашка ще се редят Атанас Велмазов ,Бау,Ужасена ,Златена и шепа геребераски *** .Тога Боко ще разбере що е народна любов!

128

Да серазследват

преди 3 години

всички медии кой плаща и поръчва музиката. Тогава ще видите кой се занимава с промиване на мозъци.

127

Анонимен

преди 3 години

Абе то 2012 не требеше ли да свърши свето?Едни ора не седеа ли у бункере догде ние пиехме и танцуваеме? Абе оно мое и да е свършил и ние да не знаеме ... и живееме у фантазия на наще реещи се в космоса умове. Въх!

126

Анонимен

преди 3 години

На главата от населението сигурно сме на първо място по ***. По самочувствието примесено с неграмотност си личи. Добре че от тия коментиращи клоуни нищо не зависи.

125

Анонимен

преди 3 години

Тоест, да се ваксинирам с неизвестно какво, за да ди запазя доходите и пазарите в ЕС? Василев, ти превърте ли?

124

Василев

преди 3 години

Големи специалисти има в България, вече имаме и най-много имунолоци и вирусолози на глава от населението!Всичките са все умни кратунки, и ми обесняват как е добре да използваме руска или китайска ваксина, но през същото време да не си губим доходите, да получаваме помощи от ЕК, и да не си губим пазарите в ЕС!Като започнем от Президента и Нинова, аз ли сега съм *** или пребоядисанети социалисти, хем искат да сучат и да папкат от ябълката на ***, хем и в рая да бъдат!Дънкан Карнабал!ЦРУ

123

Анонимен

преди 3 години

По-глупавите да се ваксинират веднага. По-умните ще изчакаме една, две години да се види сеира.

122

Анонимен

преди 3 години

До Селянинът с колелото 123Ае пий си ракията със сланината и се зомбирай във фейсбук бе циркаджия филмиран.

121

Анонимен

преди 3 години

Българите няма да се ваксинират, защото ваксините са лоши, недоказани, вредни и ГМО и са пълни с микронанопикофемто чипове, с които Бил Гейтс ще ни инжектира, за да забравим, колко хубаво е било по Бай Тошово време.Вижте ако купите руската ваксина при все че е по същата технология като на АстраЗенека например незабавно ще се надерят опашки да се ваксинират. Някои даже по 2 пъти.Лошото за вас е че в Русия лигльовците не са толкова и ваксините си ги ползват и им трябват, а не бягат от тях.

120

Анонимен

преди 3 години

Пак ви избива на политика,байно! Реч иде за ваксиниране! Лекарства няма за вируса,гаранция за ваксината не дават,явно Борисов,Радев,Кънев, Нинова, Доган или който и да е искат да ви уморят! Не се давайте,пийте и яжте!

119

Анонимен

преди 3 години

Скъпи съфорумници, моля ви, не лъжете, не преиначавайте и уважавайте останалите(независимо, че смятате, че някои не заслужават). Колкото и пъти да повторите една лъжа, тя не става истина. Колкото и компетенция да имате, трябва да сте наясно, че винаги може да научите и още нещо. Ако не сте сигурни, просто потърсете в интернет, от авторитетни места, информация и тогава продължете. Огромна част от публикуваните мнения са на хора, които повтарят едно и също, които не искат да чуят друг, игнорирайте

118

Селянинът с колелото

преди 3 години

До Видния Градски Мазен *** Г-н Василев! Предлагат се 500 cm3 инжекции за Вас и за цялата Ви културна фамилия, където и както пожелаете - ***, рактално, орално. Понеже сте много културен и широко скроен Вашото мнение Си го заврете за Вашето семейство. Ние селяните живеем сред чистата природа на БЪЛГАРИЯ се лекуваме с билки, предпочитаме билкари пред корумпирани ЛЕКАРИ и ДОКТОРИ и живеем природосъобразно.

117

Тонката

преди 3 години

Денонощна строга охрана от Делта Гард на новооткритата отсечка от Околовръстното между Горубляне и Младост,защото партизански отряди от БСП и ДБ, подкрепени от Мая,Костя и Шоуто на Слави готвят терористични актове:):):)Щели да замерват преминаващите днес оттам за Никулден с много риба:):):):)

116

Идва

преди 3 години

световния ден на лъжите да видим кой европейски и хамерикански чепове лъжат най много.