50

До Маг Минчо

преди 3 години

Като гледам тая власт до къде ни докара, да сме последни по всичко хубаво в Европа и на първо място по всичко лошо, може би трябва да се вслушаме в думите на тия дето я критикуват, па макар и бивши властимащи.

49

Анонимен

преди 3 години

Както всичко в България, мерки се взимат след като нещо стане, а даже и мерките са козметични в повечето случай. Такива неща като превенция и преспектива, са непознати думи за властимащите.

48

Не е вярно

преди 3 години

Не тича след кризата - то и това не може, а само поддържа огъня.

47

1

преди 3 години

До Анонимен-42,твоя бойко и за тези страни които си написал,не става,него,само такива като теб,го правят гОлямата работа,а всъщност е ,едно голямо НИЩО.

46

sorry

преди 3 години

Дянков,не онази пица,която раздаде на администраторите,при постната софра за народаот твоето могъщо финансово управление,а кръглата нула,днес е твоето финансово вярване и тържествуване!Смешен,разноглед,противен и дълбоко смехотворен!Да припомням ли,това си ти със софийски апартамент наскоро и ...дано да ти върви!

45

Анонимен

преди 3 години

До *** Гербер - Той толкова се вял и оял ,че може и постна пица да му се дояде.

44

Анонимен

преди 3 години

иДянков тича..., след правителството!

43

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ВЕЧЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИЦИ И КОМСОМОЛЦИ ОТ БКП/БСП , СЕ ИЗРЕДИХА ДА КОМЕНТИРАТ , БЮДЖЕТА И ИКОНОМИЧЕСКИТЕ МЕРКИ НА ГЕРБ!ТАЯ СУТРИН , ДОРИ ОНЯ ТУМБАК ОТ "ТРОН" -КРАСИМИР ...РАЗДАВАШЕ АКЪЛИ , КАК ДА СЕ РЕФОРМИРА ИКОНОМИКАТА У НАС!У ЦЕЛ СВЕТ , ГОРИ ПАНДЕМИЯТА , ХОРАТА ЗАТВАРЯТ ПРЕДПРИЯТИЯ ....ТОЯ "КОМСОМОЛСКИ УМИК" --ИСКА ДА ПРАВИ "РЕФОРМИ"...ХА,ХА,ХАААААААА...ТОВА Е СЪЩОТО :---КАТО ТИ СЕ ЗАПАЛИ ТАВАНА НА КЪЩАТА ....ТИ ДА ТЪРЧИШ ДА СИ РЕМОНТИРАШ МЕБЕЛИТЕ У ДОМА...!!!??СМЕХ!

42

Анонимен

преди 3 години

Дянков ти и твоите другари където окрадохте и разпродадохте България сега акъл даваш от САЩ.

41

Прост Гербер

преди 3 години

Дянков хапваш ли постна пица в Щатите а?

40

Анонимен

преди 3 години

Хаосът е навсякъде в нашата свята и чиста република,комадвана от мутри и депесари.Гледам вчера монархията в Англия как е уредена.Пуснали хората на мачове вече за коледа да им сгреят сърцата.Тука за коледа разказаха играта на мало и голямо.В Англия всичко е по график и има ред и дисциплина.Тука има разруха и фукане.Та толкоз с чистата и свята република.

39

Маг Минчо

преди 3 години

Интересна е еволюцията на всички, излезли от Властта,без значение дали са леви или десни, експерти или безпартийни,умни или прости!Те никога не излизат с обяснение ЗАЩО напускат тази Власт,когато са "изплюти" от Нея!Винаги обаче търсят реванш и оправдание за себе си, къде с напоителни интервюта,къде с основаване на партии,къде с люти клетви,след година,след 5 или 10,Те не искат да останат длъжни или виновни!Дянков,Цветанов,Р.Петков,Местан...да не изреждаме всички светила,място няма да стигне!

38

Анонимен

преди 3 години

Дянков е подходящ да дава съвети в Африка на някой африкански сатрап.Или в Индия на махараджи с крепостни селяни.Истинска пазарна икономика и либертарианска икономика има само в Африка, Индия и Латинска Америка.Каролевци, дянковци, иваннейковци са добри съветници за тези региони на света.

37

Калеко Алеко

преди 3 години

Аман от коментатори, кито политиката изхвърли поради некадърност ... Хубаво е че от тях нищо не зависи, освен да преливат в общия хор на бабикяновците, хаджигенчовците, сестрите галеви, тюлените с гумените лодки и човечето с вдигнатия юмрук, сеещ хаос и разединение в нацията по вереме на световна пандемия и криза ... !!!

36

Анонимен

преди 3 години

Като с сетя той като беше какъв кошмар беше по добре да си мълчи. И Румен Гечев и той същия.

35

Анонимен

преди 3 години

Ай па и тоя тпи той кат беше цъфнахме и вързахместегайте коланинекой не са стегали и ся имат шакфчета с клюлчета

34

да бе да

преди 3 години

До Анониментова с дълга го направи велчев при царя а не дянков !! а това , че прехвърли пари от здравната каса в бюджета ....не е голям проблем защото така или иначе касата се дофинансира от бюджета като касата и бюджета са все различни пера на едно и също а именно държавни разходи !! за закритите болници дянков няма вина а тези които ги направиха търговски дружества !! а това , че при боко яко се краде от касата и той нищо не прави не е проблем, така ли и от държавните поръчки все той и доган

33

Анонимен

преди 3 години

До а койАма този опоска и окраде здравната каса до шушка и фатка с дълга направи от което България загуби 2 милиарда и още все такива истории,а нищо насреща,само съкратени болници и хората трябва да пътуват 100-200 километра до болница или до София и все такива неща ги върши,разбира се,че Бойко е за предпочитане пред него,не случайно народа го наричат "постната пица" и им се изправя косата,когато го видят!

32

темата

преди 3 години

До */*по правопис ли била ...не знаех ! когато нямаш аргументи които те устройват си търсиш извинение ...удобно. почти като работодателя ти боко прехвърляш вниманието от неудобни въпроси към смешни извинения

31

*/*

преди 3 години

ЕДИКОЙ СИ ...не можеш да пишеш правилно на български език неграмотнико.ДАНАК...но комент.