42

Голяма боза

преди 3 години

Олии,колко интересно,къв драматизъм,динавика, драма, сюжет, интрига...Бе казано иначе-ква бУзъъъъъ...Режсьорите -мноо зле- ще допутат ромеичето до финал и нищо чудно да му дадат стоте бона-щото требе да интегрираме тая интелегентна общност! Пошла работа...

41

kънчо

преди 3 години

Готов съм да го уважавам момичето по четири - пет пъти на ден! Вярвам че ще се отърси от преживяният стрес само за ден два и после ще се наслаждава на живота.

40

Татул

преди 3 години

Че, Йордан мислеше само с едната си глава, това е факт. Но тази малка палав'ница, така успя да му завърти главата, че сигурно още има световъртежи. И се опита да излезе суха от водата. Били само приятели. Що не каза в началото стоп, Йордане, долу ръцете. Пази боже от такива жени. Беше се залепила като лепка за него, то не баха прегръдки, то не бяха ласки и какво ли не. Поне да и беше ударил една пат'ка, глуп'ака- да не е валат.

39

Има разлика

преди 3 години

между "цепене" и "сечене". При последната игра се правеше "сечене" !

38

Анонимен

преди 3 години

От последните седмици сигурно не повече от 1 час ми се събират гледаност на това нещо.Свършиха игрите и реших да погледна битката между млекарката и скандалната палавницакакто я нарече ндутият Петър.Млекарката може да е злобна,но не е болна ...***.Тая Даяна за мене е болна,тя непрекъснато търси някой на който да му се бута в ръцете,не понася дори мисълта че може да има друга и то без да е никаква на съответни обект.Болестно състояние.Дълга плоска тояга с грозни ръчища.Габровеца,бок...лук!

37

Анонимен

преди 3 години

Някой гледа ли ги тези бози? Аз повече от 5 секунди не ги издържам докато превключвам каналите да намеря нещо за гледане?

36

Анонимен

преди 3 години

Хайде във вторник и ДанЮ Инфантила да си взима ританките с които спи,плюшената играчка и да се пръждосва от Фермата.И след него всички останали и без награда.Да оставят стопанина Андрей спокойно да се грижи за овцете си.

35

Анонимен

преди 3 години

на ирина претенциите са и големи ,ама без покритие , то със снобски маниери не се става хубава ,с парите на опосума се прави на нещо ,ама ....... не искам да я обиждам .

34

до 42

преди 3 години

Смешен си с "хубавите " жени на иван - ми хич ама изобщо не са хубави -ни първата ,ни втората .

33

Анонимен

преди 3 години

Ба си чобаните в този бозалък.

32

Анонимен

преди 3 години

Фокусникът никога няма да има сериозна връзка и семейство защото е коцкар.И на 60 години пак ще е същият.За него най-важен е личният му сърбеж дори пред детето му/сам го каза/.Жените които му клъвнат на въдицата само галят егото му и са временни.Даяна е поредната лапнишаранка защото е инфантилна с манталитет на 13 годишна.Данчо,Кустев и Калоян са ми най-неприятни от този сезон още от началото.Това са същества егоисти.По-далеч от такива.

31

Анонимен

преди 3 години

Аз ще гласувам за Иван битбула защото няма пари да си купи един сандвич бил много гладен затова да му дадеме на него парите тои после ще се разплати с неговите хора.

30

Анонимен

преди 3 години

Балгари пазете се от такива като ванчето тази е луда виждам я след години като превърти потенцялен убиец. Надалеч от такива хора.

29

Анонимен

преди 3 години

Иван битбула лае джавка като пинчер ного гадна муцуна има остра варкулат *** *** представям си някоя жена кога се целува с него как му течът лигите

28

Анонимен

преди 3 години

Тази ванчето е страшна помия. Много алген и *** човек.

27

Анонимен

преди 3 години

Дадоха на деяна трион за битката с изтъпени зъбци не те ли е срам иване с кои играеш и твоите шефове знаят ли за това щот цяла балгария знае че твоита любов Мария и твоя приятел Калоян са ти любимци нали ще си делите паричките навън.

26

Анонимен

преди 3 години

Важното за хората е че Иван и бтв карат Калоян и Мария кам финала. Тази селска телевизия и това селско предаване. Всички видяхме че на деяна трона беше *** като един от водещите но няма да кажа кои е хеитари.

25

Продуцент

преди 3 години

Браво Даянче...добър език на предпоследната снимка!!Имаш бъдеще е лезбопорното!!!

24

Спасител на плажа

преди 3 години

Онова другото " Игри на волята" е по-готино!Гледаш плажове, меренце, хора по бански и ти става едно лятно. А тука мръзнат , навлечени с якета и все гвоздеи коват.

23

До 24

преди 3 години

Не е така . Вместо да гледаш тази боза и да пълниш джобовете на създателите на тази глупава и безсмислена продукция, може да направиш малък жест за човека до теб, или да прочетеш приказка на детето си, или да занесеш купа с топла супа на самотен съсед, или просто да бъдеш повече Човек или.... ти решаваш.