Общ преглед

Актрисата Даяна Ханджиева се прости с мечтата за победа във "Фермата" на метри от финала на шоуто. Тя бе пратена на Арената от фокусника Данчо, който имаше объркани чувства през последните епизоди на предаването.

Срещу нея се изправи Надя, която пък получи предимство да подреди точките за отделните игри. Това се оказа и решаващо в битката, тъй като Надя спечели силовите надпревари - коването на дървен мост, рязането на греди и цепенето на талпи. Именно последната игра донесе и победата на Надя с 9:6.

"Каквото ти направи най-добрият ти приятел, никой друг не може да ти го направи", коментира по адрес на Данчо след загубата си Ханджиева, която се бори здраво.

Въпреки загубата, Даяна прости предателството на Данчо. Преди да си тръгне, тя се метна в прегръдките на сгодения фокусник и му прошепна в ухото: "Ние спечелихме най-много от фермата".

"Това е някаква уникална утопия, която няма начин да излезеш същия оттук и си мисля, че всеки, който влезе, взема максимума и градира. Тук добих една увереност, която цял живот ми е липсвала", сподели на тръгване Даяна.

През следващата седмица "Фермата" влиза в решителната си фаза. След понеделник, всеки ден, по един от участниците ще отпада след битка. В петък най-накрая ще станат ясни четиримата финалисти, които ще се борят за голямата награда следващата събота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар