67

Скарлет

преди 3 години

Иэводът е ясен - епидемията от коронавирус в света е само прикритие эа световната икономическа криэа, а медиите и "експертите" по същество обслужват виновника эа таэи криэа - глобалния финансов капитал!!! Апропо, когато парите эа таэи иэмама свършат ще свърши всичко това, но няма да е скоро, епидемията ще продължи докато циркулацията даваща имунитет не обхване 60-80% от населението!!!

66

епидемиолог

преди 3 години

Войната всъщност е на глобалните-хитреци, срещу човечеството.

65

Анонимен

преди 3 години

На китайката и затвориха устата бързо,ама беше умна та се свърза с американците които я изведоха извън Чайната.Тя първ повдигна въпроса.Иначе ако не беше тя,още щяхме да се чудим дали комшийката не ни е направила магия за лошо.

64

някой по-долу написа

преди 3 години

"Концлагер, наречен планета Земя"Добре го каза.Ако доскоро можехме да бягаме насам натам, вече не можем.Няма къде!

63

да гу знайте

преди 3 години

3 тата СВ е пред портала, 4 тата ще е с камене и дръвета,помнете ми думата

62

Слон

преди 3 години

Израел пусна вируса с/у врага на САЩ Китай, но най- вече целта им бе големият ислямски враг на Израел - Иран. Но май всичко излезе от контрол.

61

До червените зяпачи

преди 3 години

Китайските власти арестуваха журналистка, разследваща началото на пандемията ! Сега защо не зяпате с червените си гърла в защита на човешките права, свободата на словото, и т.н. ??!

60

Той

преди 3 години

Врагът е съвсем ясно видим, и е с дръпнати очи и червена петолъчка !

59

Щирлиц

преди 3 години

Годината,когато на световните фармацефтични компании им отвориха изкуствено парашута.Печалбите им са гарантирани,материал за изпробване на всякакви..ваксини,има по целия концлагер,наречен планета Земя.

58

ЦИНИК

преди 3 години

Жа са мре бря. Яжте пийте ,ей тия три неща.Носете си новите дрехи и обувки.Жените да станат по дашни.От кът ни зароват да не останем валат.Яка умирачка ша има.

57

шмatka

преди 3 години

До пияница мистик Какви са доводите ти че Рентагон БИОЛАБОРАТОРИЯ не е прав и лъже? Можеш да опонираш на някой ако си убеден че знаеш повече по темата от него,а така да плещиш глупости и обиди -олекваш.

56

пияница мистик

преди 3 години

До Пентагон БИОЛАБОРАТОБраво бе, как побра толкова глупости в 500 реда :))) :-D :-D

55

Пентагон БИОЛАБОРАТО

преди 3 години

САЩ и Британия съсипаха здравето ни и икономиките на света.Чрез умишлено изпускане на КОВ 19.Международен Трибунал за тях, Световен геноцид, жертвите на безработица, самоуб#ийства, отказ от лечение на хронични заболявания, затваряне на отделения.Крайната цел е въвеждане на Нов# Световен# Ред#-достъп до мед. елек. досиета, камери, дис. обучение, Контрол над цял свят, имунизационен паспорт, чипове-първо животни, после САЩ-хора.Бързат, затова фалшифицираха изборите в САЩ.

54

Пентагон Портън Даун

преди 3 години

на 3 март 2018 г. Портън Даун спонсорирана от Пентагонът САЩ на 12 килм. от намерените Скрипал, Британия и САЩ заразиха света с ков 19.Всички белези от снимките на Юлия говорят за лечение от КОВ 19, спаднало тегло, следи от интубация. Забрана Скрипал да говорят пред медиите и укриването им.Целият свят трубва да протестира срещу БИОЛАБОРАТОРИИТЕ над 200 спонсорирани от САЩ в цял свят.Само една лаборатория на остров, под засилен МЕЖ. КОНТРОЛ.В Украйна над 12 биолаборатории спонсорирани от САЩ

53

SS

преди 3 години

Твърде сме уязвими и зависими от технологиите и финансовата система.За какво са ви пари или благород метали когато рафтовете по магаз.и аптеките са празни? Е да ще има черна борса възникнала от обстоятелствата.Но там няма пост терминал.А нуждата не признава закон.Тя си иска своето.Но както е казал народа един е измислил молива,другия гумата.По умните знаят какво да направят.Другите не вярват и филососват.

52

SS

преди 3 години

Какво ще стане ,ако банкомата не работи,спре тока,а чешмата е суха ? И така X време ? Някой замислял ли се е над този вариант? Сега ще ми кажете -как ще стане в 21век.Летоброенето няма никакво значение.НАСТЪПВА ХАОС ! А ТОЧНО ТОВА ЗАСЕГА (прогнозирам) СЕ ОЧЕРТАВА ДА Е БЪДЕЩЕТО! Имате право да не вярвате.Но когато се убедите ще е вече късно.

51

SS

преди 3 години

Войната ще продължи ! X време. Финансовата криза и пандемията ще донесат много страдания на обикн.човек.Бавно но сигурно настъпва апокалипсиса.Мнозина не могат да го проумеят.За големите градове и развитите държави не е необходимо бомбандировка.За да се срине обществ.ред са необходими 3 неща.Тока,водата и нета.Дори само 1-вото е достатъчно.Въпрос на време е да спрат другите 2.

50

Ибола Ухан

преди 3 години

Подаръкът на Китай към Света, за дето купува стоките им и ги прави Трилионери!

49

Анонимен

преди 3 години

Невидимия враг са глобалистите и корпорациите, но ще ги излекуваме!

48

SS

преди 3 години

Защо ваксините ги докараха в хладилен бус за кремвирши ? Защото и при кремвиршите и ваксините не знаеш какво има вътре.Във Великобритания излезе новия щам на коронавируса и Китай смята да ги съди за авторски права.Абе вицове ! Истината е че нищо,ама нищо хубаво не ни чака за в бъдеще.Подгответе се за най лошия вариант,да не плачете после.