37

aa1830

преди 3 години

Тая тема почва да втръсва вече. Все едно си нямаме грижи, че да се занимаваме и д тези които ни наричат татари, фашисти, номади и т.н. и то в официалните им исторически документи. Ние нямаме полза от тях - нито са някаква икономика, нито култура имат, нито туризъм, нито стандарт по-висок, нито природни богатства, нито пътя ни за Европа минава през тях. Просто трябва да се спре диалога с тях за няколко десетилетия. После ще видим.

36

мдаа

преди 3 години

Гледах по телевизията един македонски банкер от съброкомунистически произход .Пък ли от какъв друг да бъде, който каза -да оставим историята на другите и да правим бизнес .С австрийци и германци работим много добре.Само пропусна да каже дари като правят бизнес с германци ги наричт фашисти и рушат гробовете на загиналите войници .Прави се на много печен комунистическата издънка.

35

A3

преди 3 години

zaocho neshto si se obarkal. ne wi iskame u wvorpata dokato se klanjate na tito. i dokato ne si priznaete che predi kominterna da wi promie mozacite ste bili Balgari. sega ste tapi naduwkovci

34

Анонимен

преди 3 години

- Зайо байо,где така?- Тичам щурчо за ЕС.А къде със тез лъжи? Днес ще лъжа,утре пак,та докато вляза в крак. А когато сняг забръска,що ще правиш ти зимъска? Ще поискам срам не срам,аз в ЕС да вляза сам. Аз пък няма да ти дам,гиди дърти калпазан!

33

Анонимен

преди 3 години

Оставка на Заев и по-добре албанец за премиер, за да се разберем.

32

Анонимен

преди 3 години

Ако отстъпим, ще излезе, че и България ще стане Македония. Няма как. Признават езика си за македонски български, а историята за македонска българска до 1913 г, после след сръбска и френска окупация, става югославска история и след 1991 г. бивша македонска, а след 2018 г. северномакедонска. Това са фактите и не трябва да се лъже.

31

Сержант

преди 3 години

Макета, макета колко сте заблудени.

30

Анонимен

преди 3 години

Това което казва Заев за лидерите, май има предвид себе си!

29

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Думи,думи,празни думи от ръководство на държава,която не е скъсала...пъпната си връв със..мащехата Сърбия.На тези всичко им минава и идва от там;тоци,магистрали,ЖП,телекомуникации.Когато направят отсечката си да се свържат с жпгара Гюешево,тоест с нас,тогава да искат да им дадем зелена улица за ЕС.Те не искат да ни...виждат,а говор

28

шамана

преди 3 години

Със голи приказки за пред нашите политици не става , а в същото време в вардарско нищо не се променя . Облъчването със лъжи и пропаганда срещу българите продължава и до днес . Промените трябва да тръгнат от историците / но за съжаление те са школувани в београд / и си карат по югославските учебници , и ако признаят документите от миналото ще излезе че са лъгали народа и ще останат без работа ... не виждам скоро да излезе истината при тях .

27

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Пак ми трият коментари.... Абе то е ясно защо сме на на 111то място ***. Иначе по темата братко.... СМтата са на кръстопът, хем ги боли хем ги сърби.... Облъчени са 70 години с титовска пропаганда и милеят за срепско, обаче пА искат да пътуват свободно и да бачкат в ЕС. За мен Заев си е сърбоман, но иска от две крави мляко да дои. Еми не става бате, в СМ ни псуваш, а тук ни целуваш. Избери си стол, че на два стола не се стои.

26

Анонимен

преди 3 години

Проблема им е,че титовистите и сърбите изградиха македонизма върху основите на българофобията,ако премахнат българофобията ,няма да остане нищо от титовизма и шовинизма,но и от фалшивата им история,изградена върху основите на омраза.

25

Дрън дрън

преди 3 години

Ние гледаме на пред, а вие не гледайте назад, не гледайте в нашите учебници, гледайте напред, не, не, не! Самуил не, не, не, гледайте напред! Климент Охридски - не, не, не, гледайте напред, само напред. Какво всъщност ни казва г-н Заев. Азбука - Не, не, не! Гледайте напред! Дрън, дрън!

24

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоЗаев е "мазен",но е за предпочитане пред ВМРО - ДПМНЕ ,които са още по-зле,те са си директно сърбомани и под сръбска власт!

23

L.

преди 3 години

Абе, запя правилния припев, ама вече в България не ви вярват.

22

не бързай,Заев

преди 3 години

На Македония и трябва много време за да влезе в пътя!Ако наистина милееш за Македония,а не за политическата си кариера,просто не бързай!А работи!

21

Историята

преди 3 години

През февруари 1018 г. при Драч (дн. Дуръс, Албания) умира цар Иван Владислав (987-1018) (1015-1018).Възкачва се на престола след смъртта на братовчед си цар Гаврил Радомир, пренася столицата в Битоля и продължава борбата за съхраняване на българската държава. Мраморна плоча с надпис на старобългарски език съобщава, че цар Иван Владислав е родом българин и като самодържец български възобновил Битолската крепост за ...убежище и спасение...на българите... от византийското нашествие.

20

наблюдател

преди 3 години

Северна Македония = Северна Корея. България = Южна Корея.

19

Анонимен

преди 3 години

БСП постъпи много достойно и правилно,като поправи грешката си от миналото относно "македонизма" и застана в консолидация с ВМРО и всички останали партии,стига титовщина вече,Тито умря,събудете се,не искаме нищо повече от това ,да се признае истината,да спре краденето на българска история,да спре и яростната болна българофобия и лъжи,тогава може да влезете в ЕС!

18

Анонимен

преди 3 години

България>Македония>Севрна Македония>България