57

Виц

преди 3 години

Този един ден говори едно, на следващия - друго! Не мога да схвана вече за какво се борят и какво искат! Както сме им ''приятели'', така сме и ''фашисти'', ''врагове'' и т.н.Чакал да минат изборите в България...ако си мисли, че нещо ще се промени след изборите е в дълбока заблуда. Докато не признаят нещата такива, каквито са исторически, не престанат с тази анти-българска пропаганда ще си стоят така! Те това е! Няма място за такива индивиди в ЕС!

56

Taliban

преди 3 години

ТИА *** ..РУСКИ БОЛИДИ НЕ СА НУЖНИ НА БЬЛГАРИЯ.НЕКА СИ ОСТАНАТ ТАМ ЕДИН ДИВАШКИ ОСТРОВ И БЛОКАЖ ОТ ВСЯКЬДЕ....ТРЕВА ДА ПАСАТ.

55

Анонимен

преди 3 години

47 Така силно желаното европейско бъдеще от античките, се свежда само до пари от европейските фондове и допускане на Сърбия и Русия до еспазарите. Да изпълнят договора с България и на ум не им идва. С лъжи и празни обещания, с езика на омразата, с кражба на българска история и език, не може в ЕС.Това не са проблеми само две страни, а заплаха за европийските ценности и правила, по които САЩ нямат думата.

54

Намерил кой да го

преди 3 години

каже.В страната с най-грандомански претенции и мега паметници(новопостроени),искащи да докажат велика роля в зората на човечеството.Киченето с чужди заслуги,(на други народи),търсенето на отъждествяване на топонима Македония с хората,които живеят там.Смешни са и забравят,че който не помни миналото си,няма бъдеще.

53

и аз съм македонец!

преди 3 години

Зайко, зайко... Ами подредете си бръмбарите в главите първо. За езика, за кражба на история, за поругаване на паметници. И почнете да учите албански като не сакате шопскиот диалект. Защото Зайко, ти си мелиш едно,а албанците работят по Германия и Италия, имат пари и се плющят като зайци през това време, а след 20 години,когато ще поискат да се обединят с Албания, лошите българи ще получат спазми от смях. Не, че сега не ни е смешно. Такава импотентна-грандомания. Цялата ви държава е цирк-дьо-маке

52

Ами

преди 3 години

Хайде открий и ти перспектива, не потъвай в Югославското си минало !

51

да ама не

преди 3 години

Истинските лидери за какъвто претендира Зае си завирят средният пръст в титовския си ъс ,а не го показват на дами.

50

Анонимен

преди 3 години

Твърде дълго са из насилвани мозъчно и това е резултата.

49

Странджата

преди 3 години

Заев Заев опитваш се да играеш на селско-македонски тарикат ама София вече не вярва на сълзи ! Айде у лево при таварищите !

48

?

преди 3 години

До Анонимен 42А ти, мислиш ли, че някой иска да са българи?Просто не трябва да присвояват българската история, а ако ще и патагонци да се наричат!

47

Анонимен

преди 3 години

Всеки лидер, който се опитва да оспори историята на дрга страна, отива в миналото. Когато й показва среден пръст, също.

46

Анонимен

преди 3 години

Има Отворено писмо на Българска общност за либерална демокрация. Прочетете

45

Анонимен

преди 3 години

Зайко, доста си хлъзгав, но тук вече номерата ти няма да минат, оправете си бакиите и заповядайте.

44

Анонимен

преди 3 години

"Истинските лидери трябва да отварят европейски перспективи, а не да потъват в миналото" - еми значи в С.Македония лидери няма - само заядливи сърбо-*** на североизточна пенсия.

43

Анонимен

преди 3 години

Лидерите всички ги знаеме къде са в Берлин, тамо от където идва европарата.

42

До аа1830

преди 3 години

Не, си прав. Трябва да се говори. То и Правителството ни мислело като теб иУдивна Европа! А СМ гръмогласна, сърцеразирателна, дрраматична - брани си идентитетот. Щото освен драма няма история. Горките к.. жи без д.упета.

41

обективно

преди 3 години

Господин Заев, не гледайте назад! Предлагам ви да се вгледате внимателно в днешния ден - нечовешка злоба към българите, псувни и закани, рушите паметници, горихте знаме, средни пръсти, за недопустимата обида към г-жа Захариева, как да я окачествим - и вие го знаете отлично, то е от тези дни и няма как да го отречете! Преди да тръгнеш напред, поправи това, което те спъва днес и сега и ТОГАВА е времето за лидерските перспективи!

40

Анонимен

преди 3 години

До мдааМного са хитри,хем рушат и унищожават паметници и надписи на българи,немци,англичани, хем искат да ги използват за пари и изгода,сърбоманска му работа!Той и Тито така е бил,хем тако,хем вако!

39

Анонимен

преди 3 години

Вие наистина ли мислите, че всички хора на Балканите искат да са българи и да ги управлява простия фашист Боко Тиквата? Ами не, не искат. Ако се наложи, ще се нарекат и марсианци, само и само да се отърват от тази мутра диктатор.

38

До 37

преди 3 години

До АнонименРазвесели ме! Изпратих го на мои приятели!