106

Анонимен

преди 3 години

До 133Гледай на тебе да не ти пратят катафалката.

105

Анонимен

преди 3 години

Кой знае.Може пък опикаващи се 90 годишни комсомолци внезапно да се сетят нещо.

104

Анонимен

преди 3 години

***, един такъв като теб се застреля с писалка като рабраха че има портрет хитлер в шкафчето, чудно ти какво имаш? Дали да не ти пратят призовка? Или май си за медицинска експертиза.

103

Анонимен

преди 3 години

до 129Викаш той соца не си е отивал а?Пак ще започнат да вкарват за вицове нали?!

102

Анонимен

преди 3 години

Вчера вкараха един зад решетките за година за заплаха за убийство, следващият си ти по собствено желание.

101

Анонимен

преди 3 години

до пияницата мистикАбе не знам какво произвеждат,обаче и до днес каквото е подписал Сталин,това се случва в България и всички бивши соц държави.Москва командва това е.И няма мърдане!Едо Борисов му прави газопровод на Путин,какво повече да говорим?!

100

Анонимен

преди 3 години

До 126А на тебе на 2 метра под земята как ти се струва?

99

Анонимен

преди 3 години

Мистици и други *** от групичката в затвора за 4 годинки как ви се струва? Че и доказателства има от години дрискате омраза по народностен признак и всичко се пази. Ако ви разхвърля прокуратурата и тоя който уж седи зад вас ще се отрече, какво можете да изхленчите тогава в съда?

98

пияница мистик

преди 3 години

СССР и досега произвеждат продукт НОМЕР 1 в света и никой не може да ги стигне - съветските ***! Хем евтини, хем лесни и дащни. Друго не могат да произведат за сега

97

А "русофобията&

преди 3 години

Чл. 162. (1) Който чрез слово, печат или други средства за масово осведомяване, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност, етническа принадлежност или на всякакви други признаци, установени в закон или в международен договор, по който Република България е страна, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

96

пияница мистик

преди 3 години

Другари, ако не бяха евреите Юлиус и Етел Розенберг, сега в Кочинистан нямаше да имате и атомна бомба, защото и нея откраднахте от американците и щяхте да бъдете една регионална, конвенционална сила с калашници....и те крадени от немците, между другото. Ние българите поне измислихме чушкопека, а в Агромная и Могучая КочиHA няма нищо измислено, всичко крадено. Лада о Жигула - италиански, Москвич - американски буик. И тук някакви пyтин0питеци ми плюят България, защото харесват тези мизерници

95

Анонимен

преди 3 години

Хората пазят документи медали реликви всичко. За тях тази война е отечествена, всичко се пази. А у нас бяха даже откраднати пушките в музея на връх Шипка.

94

Амиии...

преди 3 години

A за съветските престъпления кога???

93

Анонимен

преди 3 години

И как над 90 годишни дядовци ще се сетят какво е било, като вече са на финалната права за Св.Петър?Смех в залата!Той Путин май започва да издиша вече,та те ли?!!!Абсурд!

92

А Сакскобурга кога?

преди 3 години

Ти не разбираш ... Не разбираш ... Гробищата са пълни, ама не от коронавируса, а от Сакскобурга и законите и министрите му. Удря генетична аномалия 1/1000 нищо особено. А тая аномалия се получава като например 1000 години се чифтосват едни хора със сходен генопип и подборно избирателно ....не знам дали стопляте ...Няма да умрем от коронавируса нито от ваксина, а от липса на справедливост и отмъщение за 40 години лудост. Здрасти Резнов !

91

Анонимен

преди 3 години

През десетилетията след Втората световна война ЦРУ и други американски агенции са използвали най-малко 1000 нацисти като шпиони и информатори през Студената война и до 90-те години са криели връзките на правителството на САЩ с някои от тях, които все още живеят в Америка, показват разсекретени документи и интервюта.

90

Анонимен

преди 3 години

Бая живи нацита са избягали в сащ и цру ги е ползвало. А тукашните *** с факлите един хубав бой и търчат при майка си да ги урежда с връзки пред прокурора.

89

юбералес

преди 3 години

До Анонимен6,3 млн. предали се. Вечна ще е славата им и в Гинес.

88

Анонимен

преди 3 години

Вечна слава на червената армия !

87

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До Отечествен ФронтИсториеските факти са като тухлите с тях може да се построи дворец, а може и кeнеф. Историческият анализ е историята като наука. Какво ще стане когато се разсекретят документите от ВСВ през 2041г. в Британия и през 2050г. в Русия?