146

Анонимен

преди 3 години

Победобесието продължава с пълна сила. Горките руснаци като няма с какво друго да се пъчат продължават със 75 годишната дъвка ВОВ.

145

Анонимен

преди 3 години

ИМА НЕЩО КОЕТО НЕ РАЗБИРАМ- ПРИ СРЕДНА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА В РУСИЯ- 65.5 ГОДИНИ/ВИЖ В УИКИПЕДИЯ/ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗДИРЯТ НАД 95 ГОДИШНИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА КОИТО ДА СЕ РАЗПИТАТ, ТОВА НЯКАК СИ ГУБИ ВРЪЗКА СЪС ЗДРАВИЯТ РАЗУМ, КЪДЕ БЯХА ЗАИНТЕРЕСУВАНИТЕ ОТ ИСТИНАТА- РЕШЕНО Е НА ЛИТРИ ВОДКА ЛИ....

144

Анонимен

преди 3 години

Сталин не видял детайлите, Путин ще го коригира след толкова години. Да погледнем ГУЛАГ отново.

143

Анонимен

преди 3 години

Диктатурата в Москва издевателства над мирното население в Русия като в най-мрачните времена при Сталин.

142

Анонимен

преди 3 години

А защо сега победените живеят в пъти по-добре от съвецките победители ?

141

Анонимен

преди 3 години

Явно Лилипутин съвсем е изкукал.Джуджето си е въобразило че то е победителя във войната.

140

Анонимен

преди 3 години

2015 руснаците се преименуваха от славяни на викинги Смях голям са тея пияндетта

139

Анонимен

преди 3 години

Най-много *** хора са избито точно от вожда им - Сталин.А те му се кланят и сега ;)Толкова са смахнутени руснаците :)))

138

Анонимен

преди 3 години

Безполезната тролска биомаса не може да прави друго освен да се пресъздава в тоалетната.

137

Анонимен

преди 3 години

Ей добре че беше втората световна че да имат за какво да си говорят още 100 години... Сбъркана нация.

136

vse edno

преди 3 години

До Анонимен 168: В Конституцията никъде не се казва, че някой е длъжен да Ви осигури работа. Решението за това си е лично Ваше както и инициативата. Работа се осигуряваше на едно друго място и в други времена....

135

БезПразник

преди 3 години

А по-вреден от безделника е само празноглавият безделник.

134

Анонимен

преди 3 години

До БезПразникАко българското правителство изпълняваше разпоредбите на българската конституция /всеки български гражданин има право на труд/ и осигуряваше работа на всеки български гражданин, нямаше да има безделници.

133

до 161

преди 3 години

Не казвам, че ги оправдава. Всеки сам за себе си избира на каква кауза да служи и, ако избраната кауза обслужва официалната нацистска германска доктрина за масово унищожаване на славяните и освобождаване на територията до Урал от тях, той трябва да понесе цялата тежест на избора си. Той е предал собствения си народ и се е поставил в услуга на сгресора, окупатора, убиеца и поробителя.В тази връзка, имаме ли право ние да попитаме на каква доктрина служи управляващата партия в България?

132

Анонимен

преди 3 години

Русия продължава политиката по самоизолация. Русия определяше бъдещето на Северна Корея, а сега е обратно, руснаците все повече започват да следват примерите давани от севернокорейците!

131

БезПразник

преди 3 години

Четейки коментарите се убеждавам за сетен път в старата мъдрост, че няма нищо по-вредно от анонимния безделник.

130

Анонимен

преди 3 години

в русия всичко е фалшиво, дори ветераните им са фалшиви Истинските ветерани вече са починали, тези от снимките си купуват фалшиви ордени и са много по-млади ... Това е доказан от руски журналисти ФАКТ !И, българските селяни, ... спрете с порното, чалгата и руската пропаганда ако наистина искате да научите нещо за путинска русия, потърсете световно известни имена като:- Виктор Шендерович- Юлия Латининаима ги в YouTube

129

Анонимен

преди 3 години

Най-малко 27 милиона съветски граждани загинаха по време на Великата Отечествена война. От тези 27 милиона съветски граждани, най-малко два милиона са екзекутираните цивилни мирни граждани и селяни. Тези най-малко два милиона цивилни мирни граждани и селяни са жертви на официалната нацистска германска доктрина за масово унищожаване на славяните и освобождаване на територията до Урал от тях.

128

до 158

преди 3 години

Нацистката доктрина не оправдава престъпленията на местните "черноработници", а напротив - утежнява ги.

127

Анонимен

преди 3 години

Никви обособени лагери за военнопленни не е имало.Просто немците не са го очаквали.Една гола земя с няколко охранители.Голяма част са самопредали се барабар с оръжието от "любов" към Сталин.Много често са пускали военнопленниците да се завръщат по родните си места за да работят за благото на райха.