28

SHEFA

преди 3 години

-1300$-ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ?-И БЕЗ ПАРИ ДА МИ Я ДАВАТ-НЕЯ ИСКАМ.-БОГ ЗНАЕ КАКВО Е-И ТОЗИ ЧЕРЕН ПАЗАР НЕМОЖЕ ЛИ ДА СЕ СПРЕ?-ЗАСТРАШАВА СЕ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ.

27

Анонимен

преди 3 години

Питам аз,защо руснаците чакаха толкова време и не започнаха веднага да ваксинират,като бяха първи?

26

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

И НАСТАНА ВСЕНАРОДНО ВЕСЕЛИЕ ЯЛИ ПИЛИ И ТРИ ДНИ СЕ ВЕСЕЛИЛИ

25

Garibaldi

преди 3 години

С iphone-ите се използваха подобни маркетинг трикове. Преди излизането им на пазара се пускаха новини за някакви китайски студенти които видиш ли били готови да си продадат един от бъбреците, за да се здобият с желания телефон.Сега в тая статия чета за някакви хора които с нетърпение искали да получат ваксината, за да пропуснат опашката и най-скоро да се имунизират от ковид 19. Тая тактика всъщност е много по-ефективна от рекламите, защото работят на подсъзнателно ниво.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Предполагам в бутилка с течен азот. Не са толкова скъпи, колкот си мислят хората.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Кво си се разрева , бе!

22

Анонимен

преди 3 години

Взима 5-10 и тестваш на разни, дето дължат прекалено мнго пари за да ги върнат. Ако хване - супер. Ако не ... ем....

21

Анонимен

преди 3 години

Sputnik V я има от 2 месеца там ...

20

Анонимен

преди 3 години

А ако ваксината ме зарази с болест, за която ще трябва да си купувам лекарства Файзер доживот?

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Мисля че си прав. Много са ми странни подобни новинки. Тия от Pfizer не спазват никакви медицински стандарти и вместо да бъдат арестувани на мига им е позволено да правят пропаганда за ваксиниране.100% тия са играчи на Демонократичната Партия.

18

Сата НАТО

преди 3 години

1300 долара за ваксина против нещо, което не съществува? Вие кво сте пушили, бре?

17

Бърз анализ

преди 3 години

Нищо чудно тези "прибързани ваксини", да не са толкова прибързани. Ако Великобритания вече ги е разрешила, може би да знаят и повече от другите (изказвам предположение)! Имам предвид,че ако са готови с ваксините от вече няколко години и са тествани в лабораторни условия и чрез модели анализирани от изкуствен интелект, то може би са ефективни. Все пак предполагам, че няма да е еднократна ваксината, това не е печалившо. Странични ефекти винаги има, но ще подпишете информирано съгласие и ще мине без дела. В даден момент ваксините ще станат задължителни, вирусите по-опасни, а работата трудна за от

16

Анонимен

преди 3 години

Пълна простотия. Ако органите на реда в Америка искат да ги хванат тия могат да го направят за 2 минути. Щом не ги пипат а даже им дават медийна площадка значи всичко е нагласено и тези имат ролята да накарат хората да мислят, че имало много желаещи да се ваксинират.

15

Анонимен

преди 3 години

Не знам ,но ми намирисва на ,провал тук на ваксината ,лекар полицай ,учител ,едва ли да се ваксинарат )

14

Анонимен

преди 3 години

Стандарт шипинг - хаха - как се транспортира нещо което трябва да е на -70 градуса?

13

Анонимен

преди 3 години

Опитват се да създадат "hype". Маркетингови трикове, за да накарат хората масово да си инжектират чипове в кръвта. Успех на "печелившите".

12

Боцко Боцев

преди 3 години

Звучи като ,стадото овце нетърпеливо чакащи да отидат на заколение.Радостно потрепват с ушички и размахват опашлета.Не бойте се ваксини ,опа чипиране ще има за всички от сърце!Имайте още малко търпение ,този път няма да е само стригане на руното ви ,но направо ще си бъдре дране на кожа до кокал.

11

Анонимен

преди 3 години

Ето бе,ето!И после ми казвайте,че не е пуснат нарочно и си е естествен вируса.Всичко е за пари!Днес за Ковид-19,утре за Ковид-20.Това си е бизнес,чрез рекет-ПЛАЩАШ или МРЕШ!

10

Новина

преди 3 години

Един твърди...

9

Анонимен

преди 3 години

Като има балами ще има и тарикати.