48

Анонимен

преди 3 години

Колко битиконя струват?

47

л.ром

преди 3 години

Дъ съ чудиш и дъ съ маеш, кое е по-опасно - Вирусъ или Ваксините от вирусъ??????Май, тези дето седят на върхъ на Пирамидата, са решили да утилизират минимум 1/3 от ненужния биоматериал на планетата, а Вируса и Ваксината са нещо като Тест преди Голямата Чистка!

46

Чиновник

преди 3 години

До noFreemanКакви бунтове ще има? Ще горите маски ли?

45

ууу

преди 3 години

Мафията се развихря.

44

Пацо Хасан

преди 3 години

До БауВаксините ще се поставят безплатно само на членовете и доказаните симпатизанти на парламентарно представените партии.

43

noFreeman

преди 3 години

това се съобщава, защото ваксината има странични ефекти и по-този начин ще обвинят ваксините на черно... гадна па..пл.ач... няма кой да ви се ваксинира, скоро ще има бунтове и леене на кръв!!!

42

до пешко

преди 3 години

дайте руската ваксина, ако ще се чипираме, да е по савецкаму----------Чипизацията е хАмериканска идея още от времето на "кавбоите" га жигосваха кравите си пасейки ги из необятните прерии...Днес, две държави разполагат с тези технологии които могат и внедряват чипизацията плавно и постепено - Китай и Щатите.А, сега си задай въпроса - Кои са двете държави, които имат технологията на 5G - със спътниците в около земна орбита и монтират антените по света???

41

Анонимен

преди 3 години

Ей на! Явор Колев напусна киберотдела на ГДБОП и сега не могат да хванат измамниците. Тц, тц, тц...

40

F-16

преди 3 години

Тия ваксини като F-16 - още не са произведени, не са тествани, никой не знае дали действат и дали се ефективни, но вече са поръчани и платени.

39

Анонимен

преди 3 години

Колко трябва да си наивен за да купиш нещо толкова съмнително

38

Туземци!

преди 3 години

Здуавейте туземц... пардън, исках да кажа здуавейте скапи бальгауски пуиатели. Знаете ли, че можете да бадете супеу геуои! (еми от къде може знаете прости *** презряни, нали за това са ме пратили, да ви казвам какво да знаете). Днес супер геуоите носят маска - бади супеу геуой, носи маска!

37

Шарани

преди 3 години

Има винаги,не само за Никулден!Някои се ловят и на гола кука!

36

Бау

преди 3 години

колко трябва да си смотан да си купиш нещо от там, след като ще са безплатни.

35

Нормален човек

преди 3 години

Ох, държавата да стане гарант да взимаме бързи кредити да си поръчаме ваксината да се ваксинираме и да се върнем към нормалността да ходим пак в мола със щастливи лица да си купуваме красиви неща, да ходим на заведения и на партита и на екскурзии и почивки в чужбина и да се радваме на живота като нормални хора, ох!

34

Анонимен

преди 3 години

Сандо, мина ли рожденият ден? :)

33

Сандо

преди 3 години

и как доставят при -70градуса?

32

Анонимен

преди 3 години

ще печелите яко...

31

Пешко

преди 3 години

дайте руската ваксина, ако ще се чипираме, да е по савецкаму

30

Българин

преди 3 години

Колкото и да ни е хвалите тази новоизлюпена ваксина ... никога не бих си сложил точно нея.

29

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ПЪРВО ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ТЕЗИ ДЕТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ 300 ГОДИНИ С ХОТЕЛИТЕ С ФИРМИТЕ С МНОГОТО ЗЕМЯ. А ПЪК АКО СЛУЧАЙНО ОСТАНЕ НЯКОЯ ВАКСИНА МОЖЕ И ДА Я РАЗДЕЛИМ С БРАДЧЕДА