96

А

преди 3 години

Току-що говорих със системния си от Хамерика, и той каза- Никой не му дреме, никак да не ти дремецитирайки бг професорите по медицина тука

95

А

преди 3 години

тези от Колорадо дразнят много, извадили някаква компетишънърка и то в списание Тайм, по време на фалшивия щам и още по фалшивите ваксини, трогнах сеМиленче, какви са тези интервюта бе, твоят подгенов индивид се е бъгнал, Измисли някаква генна поправка за Анжелината в Холивуд, че Станишев й влие зле, където ходи само за нея говори, тази негова генна обсесия не влияе добре на биомода

94

Анонимен

преди 3 години

"Аз не споря. Аз ОБЯСНЯВАМ. За"Ти си ***, дето се мисли за много умен. ОСвен това си расист и женомразец, но тов ае дурга тема. Ако си прекарал и ден в академичните среди, ще си наясно, че това с феодалните старчета е вярно отвсакъде. Само плямшане, препесване от една работа на друга и нулева продуктивност.

93

Анонимен

преди 3 години

Добре, че е тази 15 годишна цветнокожа американска ученичка, че да обясни на големите американски компании как да изобретяват и как да тестват...

92

бил

преди 3 години

Точно на учен изглежда и много хубаво се е ориентирала първо да изследва качеството на водата, а после качеството на кръвта от бактерии и вируси.

91

Анонимен

преди 3 години

Факта, че може да чете и пише бил достатъчен... Само това изречение описва нивото ти на мислене... Аз не споря. Аз ОБЯСНЯВАМ. За спор се изисква поне малко мислещ опонент. Ти не си такъв. Няма начин поне малко мислещ човек да не знае колко вреден и опасен е феминизма за обществото. И че трябва да се вземат строги законови мерки срещу него. Строги до степен доживотен затвор. А може и по - строги.

90

Анонимен

преди 3 години

И защо? Защо е цялото това опониране? Дава ви някаква сигурност? Някаква справедливост? В тея сайтеве само разбирачи, разбирачки, разбирачета и други подобни! Ако чете човек, може да си помисли, че сме някаква извънземна нация, дето едва ли не знае, разбира и може всичко. Все едни гръмки изказвания, все едно принизяване и омаловажаване на всичко, все оплакване, все нападки!Това ли е България и българите, през 2020-а? Сбирщина хленчещи ***, които имат оплюването за национален спорт?

89

Анонимен

преди 3 години

И защо? Защо е цялата олелия? Титпалта е "хлапе на годината", а не "най-голям учен на годината". Все едно да кажа на 14-15 годишните, дето се бият с 100 каски и прочие, че на са на нивто на Mайк Тайсън! НЕ ДУМАЙ!Разлиакта е, че може да прекараш 25 години, забил зад стените на академията и пак да не постигнеш и на 1/3 от това, което някой 18 годишен е измислил и написал в мазето на техните. Годината не е 1920-а вече. Знанието е демократизирано! Няма го целия тоя gatekeeping!

88

Анонимен

преди 3 години

До до долнияТвърдението на пвоечето хора тук е, че това е момиче, поставено от някаква тайна секта, която имала някаква тайна политическа цел, ама те много я разбирали.После излизате с изкванията, че едва ли не ти трябват 15 години висше образование, за да вържеш 2 тръби и заедно да напишеш 500 линии код и да руннеш един, вероятно, публичен сет на Kaggle? Та това си е половин разработа, без 180-те публикация! Цялата тази ярост е просто неразбираема, за същества лишени от вошият вид разум.

87

Анонимен

преди 3 години

До до долнияНет!"Виж пич,липсва ти рационалната съставляваща намисленето."Фактът, че мога да чета, пиша, разбирам и да ти отговарям, е достатъчен. Твоят подготвен отговор за такива ситуации, в които не можеш да се покажеш като по-висшичт и аргументиран спорещ е, да кажеш че отсрещната страна не си струва да се спори с нея, което е също проблемно, защото реално си изхабил усилия да спориш с нея, а сега просто казваш, че гроздето киселее и минаваш на ad homein атаки.

86

до долния

преди 3 години

Виж пич,липсва ти рационалната съставляваща намисленето. Няма как да диспутираме. Ако я имаше щеше да видиш трагикомичността на ситуацията.

85

Анонимен

преди 3 години

До до 83Само ми кажи, какво разираш под "постижение"? Ако е публикация в науче журнал .. пффф, скрий се!И спри да ми опонираш изречение. Това е моя работа!

84

до 83

преди 3 години

Така е. Щом съм рекъл. То го каза.

83

Анонимен

преди 3 години

*** лузърския чат тука. Само професори и професорки събрани.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81Щом си рекЪл.

81

Анонимен

преди 3 години

Изданието на онази не особено нормалната АНджелина си търси сензации за да прави обороти. И понеже не може да намери си ги създава по мидела, по който създадоха Грета. Да ти се иска и да е вярно са две различни неща. Ако дете, което не е учило, може да пише сложни програми тогава какво биха могли да направят тези, които са учили и имат дарба за това? тази новина е фалшива новина. Ако не вярваш след 10 години провери какво е станало с това дете. Както е тръгнало вероятно ще е направило ракета...

80

Анонимен

преди 3 години

Приятелю, от завършилите гимназия 1 на 10 000 прави постижение. От завършилите колеж 1 на 1000. От завършилитре университет 1 на 100. От завършилите докторат 1 на 10 прави нещо значимо. Това са проблизителни данни. Това дете няма дори средно. Би ли обяснил какво значимо е постигнало? Като Грета - нищо същедствено, само много приказки. Същественото е постигнато от тези, които я лансират. Мислиш ли, че това дете може да напише софтурер за изкуствен интелект? Както твърди статията...

79

Анонимен

преди 3 години

До малко рационалностТочна па забилите по 10 години в академията са най-бавните и нищо не изкарват.

78

малко рационалност

преди 3 години

Много сте трагични. Как може да сравнявате жени и мъже, изкарали по 10 и повече години в учене само на университетско ниво и десетки години в проучвания с момиченце, което още техникум не е изкарало... Мазния феминизъм не ви дава почивка... Колкото и да помпате самочувствието на момиченцата, това реално не ги прави по - добри. Прави ги по самоуверни и нагли. Особено при изкуственото лансиране, което организирате напоследък на малки калинчета...

77

Анонимен

преди 3 години

да усмихва хората.....какъм е този изказ, превод. Нямам думи. Новинарски сайт!