36

Ега ти Близките

преди 3 години

Тези близки 2 дни не са се поинтересували за човека!Ега ти близките! Срамота! И ще обвиняват другите!Невероятна е способността на БГ-еца да изкарва някой друг за виновен!Обичам те Племенце, Проклето!

35

ди

преди 3 години

Срамота!

34

Анонимен

преди 3 години

Нормално, болниците са претоварени. Да отидеш на преглед на пулмолог в София- 2 седмици напред заети часове и то по частни болници. Всеки се оправя сам, както може. Безобидно вирусче, маските запушват усти и така.

33

Сандо

преди 3 години

до 28мити наистина ли си на мнение, че лекарите трябва да се обаджат на близките? и ако така мислиш защо? Аз съм на мнеие, че лекарите са лекари на 1во място и не телефонна централа за информация. Защо няма организация? Никой ли не е помислил за това? Изненада ли ни 2рата вълна? Некадърници, безкруполни лъжци и крадци ни оправляват! Това е истината! В ВМА са си подготвли нещата за техните хора, народа да мре! Кой оживее, оживее!

32

Сандо

преди 3 години

до 28 - разбира се че единствено и само по телефона трябва да информират!Аз обаче съм на мнение, че това не тябва да го правят лекарите а някои друг. Лекарите са лекрари и си имат достатъчно работа - тичат от болен на болен в тия тежки времена, което е и правилното. Организация няма никаква, това е истината!

31

пияница мистик

преди 3 години

До До пияница мистикТака е, ама поне докато е бил жив щяха да го чуват и като спре да вдига, ще осъзнаят, че нещо не е наред

30

Втори случай

преди 3 години

Това е втори такъв случай.Смърта е огромно събитие в личен, медицински и юридически аспект. И това неглижиране само показва как при ГЕРБ държавата се разпада

29

До пияница мистик

преди 3 години

И айфон да му бяха купили, все тая! След като човекът е починал, и да бяха звъняли, ти ли щеше да му вдигнеш телефона?!!!!

28

До Сандо

преди 3 години

Би ли ми обяснил, как по друг начин близките на болния могат да се информират за състоянието му, освен по телефона, при условие, че свижданията са забранени?! Чакам да ми отговориш!

27

Анонимен

преди 3 години

Като цяло ако искаш добро отношение и да ти се обърне внимание, даваш една торба пари и нещата се случват. Да, това е България. Харесва ви или не. Давам пример с родилките - в държавните болници всичко от до е под всякаква критика. Плащаш си вип стая в Аджибадем и си на 4 звезди хотелче. Ако щеш. Ако не, лежиш с ц*******е в мухъл и мизерия.

26

Анонимен

преди 3 години

Какво е тоа в 21 век хората да ходят боси до тоалетната в болницата

25

Анонимен

преди 3 години

Граничеща с чудо операция извършиха лекари от Клиниката по съдова хирургия на УМБАЛ Свети Георги-Пловдив, спасявайки дълбоко разрязана с ъглошлайф ръка на пациент ...

24

Сандо

преди 3 години

аха, перфектна организация! Лекарите освен че трябва да се грижат за хората са и телефонна централа за уведомяване на близките.

23

шок и ужас.беге

преди 3 години

тази новина я пуснахте още в понеделник , и всички разбрахме че човекът си е отишъл в петък и са се осведомили в неделя- няма и 2 дена, което на общата анархия в здравеопазването не е толкова сериозно.

22

мен

преди 3 години

Не мога да разбера каква е тази практика в нашите болници. Ако човек умре, никой не звъни на близките. Те звънят по телефоните да попитат как е и тогава им се казва. Нямам думи.

21

Анонимен

преди 3 години

Да парадокс забраняват на сестрите да дават информация , защото от тях не може да получите информация а странично мнение което в повечето случай е дезинформация, а само лекаря може даде реална информация за състоянието , но когато лекарите нямат никакво време става хаос и би трябвало в този хаос малко да вдигнат правата да дават информация сестрите на роднините , но и това може да създаде лъжлива информация за не мъртвите пациенти, нож с две остриета.

20

Анонимен

преди 3 години

Когато Митафчийски каза, че яко ще се мре, хората му се подиграваха. Човекът си знаеше състоянието на болниците и лиспасата на персонал. Хайде сега да си представите хора които от месеци спят по 4 часа и през другото време дават дежурство за да могат да спасят и малкото от болните. Еми в тази ситуация може да се пропусне да се обадят при смърт. Не че е правилно, но се е случило. И представете си ако има 290 хоспитализиран и и всички роднини звънят...

19

Анонимен

преди 3 години

Аниска те е изпреварила, чедо.https://dnes.bg/obshtestvo/2020/11/30/myj-e-pochinal-v-bolnicata-v-ruse-niakolko-dni-nikoi-ne-kazal-blizkite.471668

18

Анонимен

преди 3 години

Ама никой ли не ви каза?*** той умрял ***!!!!

17

Анонимен

преди 3 години

То не останаха сестри и доктори да лекуват. Съвсем нормално е това че няма кой да се разправя с телефони.