56

Кой и Колко?

преди 3 години

При смърт причинена от новата ваксина кой ще плати и в какъв размер ще е парично обезщетение?

55

Der alte Spinner

преди 3 години

До Медик: Имам пълно основание да се съмнявам дали си медик? Ти си по-скоро един дилетантен политик. Мога да посоча и работодателя ти! Остани където си, а може и още по-далеч да отлетиш! Там можеш да се изявиш като... Не знам какъв, може и да си фризьор в някой турски фризьорски салон в Австрия или Германия.

54

Щирлиц

преди 3 години

До МедикСтой където си,за да не стават сакатлъци.

53

Щирлиц

преди 3 години

Изобщо не е абсурден.Преди около месец,бащата на мой познат почина в Токуда уж от въпросния вирус.Съобщиха от болницата за смъртта след повече от денонощие,защото не могли да се свържат!А телефонът му е бил със него...

52

До Сандо

преди 3 години

Преди повече от година, съпругът ми беше приет по спешност в кардиологично отделение на Окръжна болница. Когато след ден и половина успях да го видя се оказа, че не му бяха дали НИКАКВИ лекарства! Питах мед. сестрата и тя потвърди, че не са му дали нито лекарства, нито храна!!! Когато попитах лекаря, той вдигна скандал на мед. сестра и я заплаши с уволнение, защото НЯМАЛА право да ми дава информация! Това беше преди Ковида и не в грипна епидемия.

51

Анонимен

преди 3 години

До ДДРОнегМоже би коментарът ти щеше да бъде смислен ако не каза "нормално".Не, драги, изобщо НЕ е нормално да почине човек и да няма определен от персонала, който да съобщи на близките. Колкото и да са заети. Има администрация, която може да върши тази работа. Никой не иска да съобщава такива новини и безхаберието е пълно.

50

ДДРОнег

преди 3 години

Преди 3,5г. лежах в тази болница. Храната си беше нормална ... като за Бъгларска болница ... купувах си друга.Лекари нощно време - по един лекар на няколко етажа . Ами няма и няма, нали ги изгонихме по Европа-та за по-големи заплата, щото герП и др. не дават, така че какво искаме !!??Сега са супер натоварени, а и при липсата на персонал, нормално е да се случват такива неща, чудя се, че е единствен случай ... Не че ги оправдавам, но колко от нас, когато са затрупани с работа допускаме грешки ?

49

...

преди 3 години

Bолница "Канев" коментираха, че съчувстват на близките .....и повече няма да правят така.

48

стоян

преди 3 години

Боко тиквата трябва да бъде подведен под съдебна отговорност.То бива геноцид ама вече всички граници са надхвърлени.Най-сериозно трябва да помислим за граждански арест на мутрата от Банкя.

47

Медик

преди 3 години

Бих си пръта от БГ още преди 20 години.Работя на запад.Искам да кажа,че това правителство е заварило ситуацията каквато е,а тя беше фатална още по времето на комунизма.Това идеализиране на нещата,че какви цветя и рози било преди 10.10.90,е пълна лъжа и измислица.Няма съвършенна система никъде,даже и в САЩ и Швейцария.Всичко е въпрос на огромни пари и сложно напасване на системата към действителността.С тези бесни,крадливи,свадливи комунисти от БСП,Борисов няма време и полезен ход да го направи!

46

emigrant

преди 3 години

Карам си колата в Испания и като никой път си пускам радиото на една от официалните програми.Развълнувана,плачеща жена разказва,че преди седмица и се разболели родителите,вкарали ги и двамата в КОВИД отделение и до вечерта починали.Не допуснали никакъв роднина с тях да ги придружи.На другия ден ги затворили в чували и ги кремирали директно без никакво присъствие отново на роднини.Накрая им предали само урните с прахът.Нито дрехи,нито документи.Дискутираха дали е правилно.Не само в БГ се случва!

45

Сандо

преди 3 години

до 41наисинта ли си на мнение, че лекарите в ситуацията която се намираме трябва да телефонират и с близките на болнитте, вместо през това време да се грижат за други болни? има голям недостиг на лекари и сестри които да се грижат за болните а ти си на мнение, че трябва допълнително и комуникацията с близките да поемат. Така ли?в нормали условия си напълно прав, НО ние отдавна не сме в такива! Мисли преди да пишеш!

44

аз съм българче

преди 3 години

От всички ужасяващи случаи, описани от близки на починали хора, мога да заключа само едно. Българите сме ***! Не лекарите, не сестрите, всички! Това проявление на безчовечност не може да се появи само в една каста, то е всеобщо. Просто в момента фокусът е насочен в болниците. Ама погледнете как ви третират в учрежденията, в магазаните. Бездушие и липса на култура и злост. Това е. Българите сме ***.

43

Анонимен

преди 3 години

Малко им е боя.

42

Анонимен

преди 3 години

Не се сърдете, но ако не мога да получа 2 дена информация влизам с вратата в тази болница.

41

До 33 Сандо

преди 3 години

Пак ли управляващите ти са виновни? Да се замисляш що за хора сме ние, българите- коравосърдечни, алчни, злобни към хора и животни. Сигурно и ти си такъв,но си с големи претенции. Разбира се, че има и ЧОВЕЦИ б България, но ти явно не си от тях.

40

Санитар

преди 3 години

Набираме доброволци за колцентър!

39

Медсестра

преди 3 години

Аз за болните ли да се грижа или да се обаждам на 30 човека, че са им починали роднините?

38

Анонимен

преди 3 години

оставили са човека на самостоятелно като знаем здравната система в бг от хубаво ще си помисли човек че си е отишъл

37

Лекар

преди 3 години

Аз сега и колцентър ли трябва да работя? Еми хубаво напускам и отива в колцентър.. там поне ще ми плащат повече... а вие си внасяйте лекари от бангладеш.. опс то там взимат повече от тука...