16

От дек на дек !?

преди 3 години

Хубава статия сте написали тук,но да бяхте написали поне един път нещо за Сашо Нереза и за Драгалевския Ай дук!

15

неразбралчо

преди 3 години

жив! камикадзе?!

14

Анонимен

преди 3 години

до 11,момче, трябва да се четат и сериозни книги, не само да ми разчиташ на списания, Нешънъл Джиографик и фейсбук за да се учиш!

13

Насакото Яката

преди 3 години

Умряла работа са тия камикадзета. С разни такива кодове на честта и прочие глупости не се печели война. САЩ би и без *** самоубийци, просто са много по-практични и умни.

12

Анонимен

преди 3 години

Хората ги интересува кога Фигуранта ще подаде оставка и ще се признае за победен. Вие пак камикадзета и ВСВ?

11

Анонимен

преди 3 години

Япония, Великобритания един ден няма да съществуват защото са острови и като такива ще бъдат погълнати/залети от океаните.

10

Свенсон СиктиРсон

преди 3 години

Айде бре не на меня тяс!

9

Свирепо настроение17

преди 3 години

Дадена ми е задача, задачата дето ми беше поставена е "високо относително трудна", хората дето трябваше да хвана бяха невъзможни за хващане. И аз все пак се справих - сега вие трябва да си ми дадете полагаемото и заслуженото ... двамата са мъртви, търсехте ги живи и все пак те бяха на принципа няма да ме хванат жив, така че каквото и да направите щяхте да ги хванете и щяха да са мъртви ако изобщо. Вълчо и Божков - два милиона, шефа ако ги не платите ще ме преследва докато съм жив...

8

Свирепо настроение16

преди 3 години

Малко хора разбират "ниската относителна трудност" на емпатията. Емпатията е "ниско относително трудно" нещо - само трябва да разбереш целия живот на някого, да разбереш какво е правил, как е действал, какво е работил, да осъзнаеш неговия манталитет, характер и поговорката "старо куче не се учи", каквото е правил цял живот това прави и сега. И мен ми е пределно ясно, че много хора така и не разбраха откъде излезе заека, но аз нямах друг вариант. Както и някога едни хора са се борили за живота си

7

Анонимен

преди 3 години

Историята му е много интересна. Кара ни да поставим под въпрос, доста неща, които смятаме за доказани факти за Втората Световна война. А май ще излезе, че не всичко е точно така както сме го учили в училище. Жалко, че вече има твърде малко останали живи свидетели, който могат да кажат как те са видели войната. Като дете обичах да слушам разказите на дядо, жалко, че като повечето деца така и не ги запомних или поне записах.

6

Тц

преди 3 години

На Запада му трябват слаби, оджендърени, отворени (отровени) общества. Затова се пропагандира пацифизъм, либерализъм, ЛГБТ ,,права", феминизъм. Такива общества няма да се разбунтуват на метрополията си или дори да го сторят, ще бъдат победени много лесно. Виж, Китай, Иран и Русия са друга бира.

5

Анонимен

преди 3 години

Цъкай си минуси и се запознай с японската култура ... На първо място е семейството,после е честта ! На 17 какво семейство ? Да не е ромулан балкански ?

4

бай Тъпчо

преди 3 години

Жената мина покрай мене и вика, че много дълги работи съм чел и щяла *** заболи главата.Аз пък и подметнах: Айде тури си снощната нощница дето приличаш на прасенце ***! Пък тя вика: Каква нощница бе, ти не разбра ли, че гола си бех.Ама много чувство за хумор имаш и затова та взех едно време. Викам и: Аз пък мислех, че щото съм убав ***.Пък тя: Ей точно за това чувство за хумор ти говоря. Еййй понякога ми е много мила бе

3

Анонимен

преди 3 години

domo arigato gaijin ! Лъже не е японец , ако беше щеше да има чест ! Или е кореец или китаец от бишвите японски територии по това време !

2

Зозо

преди 3 години

Живото камикадзе е професионален провал

1

Анонимен

преди 3 години

Тай ша кайш!