44

Анонимен

преди 3 години

Кой беше този академик ,че не се сещам?

43

Анонимен

преди 3 години

Мислите че Доган е наречен ,че е поръчал китайска ваксина,тв пробвана още в началото на година,затова нямат болни

42

Зозо

преди 3 години

Хахахааа, комyнягaтa не вярва на изкуствена РНК :))))))))))) иска си ватата :)))))))))))))))

41

Анонимен

преди 3 години

Друго си е! Проверена работа е пфизер! От почти 200 човека има "някакъв" произволен резултат! Доказана е, слагайте на родителите си, на децата си. Нищо лошо не може да се случи! Все пак, почти 200 човека вече са я проверили?

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"като вземете да *** кат мухи", да ти кажа в моя край най-вероятно сме достигнали % за "стаден" имунитет та тези главоблъсканици за ваксината не ме интересуват особено.

39

Анонимен

преди 3 години

Нищо против, първо депутати и министри ,и ще си бием

38

Анонимен

преди 3 години

Демек не се знае дали е безопасна и туй че ще я одобрят хич не значи че е безопасна.Евентуално след 2 години ще знае аджеба безопасна ли е или не.Анадъммо?

37

Тюрлюгювеч

преди 3 години

Изкуствено ще ти натъпчат още замърсители на кръвта и накрая ще стане на пик оч!Не им вярвам на ваксините аз!Природата си знае работата!

36

Анонимен

преди 3 години

"как ще става ваксинацията при децата" ми никък, аз моите няма да ги превръщам в опитни мишки

35

Анонимен

преди 3 години

като вземете да *** кат мухи ще търсите ваксина ама късно. Все най учените сте в таз държава и все сте опашкари по пизитивни неща и отлипници в антикласации. Най бедни, най болни, най демографски сриващи се, демек застаряеащи....

34

Анонимен

преди 3 години

Или казабо накрарко - ние нищо не знаем за ваксините като ефект, нямаме как да ги съхраняваме, нито да ги поставаме, но иначе сме ги поръчали... Да се смееш ли...

33

Анонимен

преди 3 години

Чорбанов пак направи погребалните агенти на чорба по БТВ.С две приказки: ваксина направена след по-малко от 5 години изпитания е подходяща само за самоубийци.

32

Анонимен

преди 3 години

Не можем да се откажем от евроатлантическата ваксина. Ще купуваме хиперфризери. Ще обидим американците, които са се трудили да ни затруднят.

31

ГРУ

преди 3 години

Леле леле-как всичко се връща и каква Висша Справедливост има,бре!Преди 22 години пет прекрасни чудовища в бели престилки заразиха УМИШЛЕНО за пари цели 459 деца+20 майки с генномодифициран ХИВ вирус в град Бенгази,Либия!А ето сега-в Родината им ще "ваксинират" с изкуствен геном техните сънародници,бре!ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ!ИМА ПРОВИДЕНИЕ!ИМА!!!

30

Анонимен

преди 3 години

"На 29 декември се очаква Европейската агенция по лекарствата да вземе решение за ваксината на Pfizer и кога да започне нейното приложение, поясни акад. Петрунов."На 29-ти декември ЕС ще обсъжда дали е безопасна ваксината. Закъде си се разбързал с приложенията?

29

Анонимен

преди 3 години

Будпфайзер: Бийте леденостудена!

28

до24

преди 3 години

и какво след два месеца, ваксината на пфайзер е готова в настоящия вид още от април, е няма от къде да го прочетете. Аз го знам от човек който работи там българин е, съученик ми е от Плевен. Е име няма да напиша, но това което ми каза е че от април ваксината е в серийнно проузвидство с паралелно изследване върху добриволци в три концентрации лайшки казано.

27

Анонимен

преди 3 години

Аз съм ветеринарен лекар,жива ваксина се бие на птици ,на кокошки носачки не ,няма да снасят яйца,у тая ваксина е жива ,и не се знае резултата ,има много болни с хронични болести ,може да има опастност ,ще видим колко лекари ще се ваксинират догодина )

26

Зозо

преди 3 години

Да припомня. Руската хайван-ваксина е по-евтина защото вътре няма чип. На ваксинираните ще им слагат ушен номер :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))разбира му главата на БГ комуниста от изкуствена РНК :)))))))))))))))))))))) Иска си хайван-ваксина :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 3 години

Да им вкисне ваксината, дано, на Пфайзер.