64

Уж

преди 3 години

Уж ще е по желание, но за неваксинираните ще има бариери- без право в чужди държави, без право да ползват градски транспорт, здравни услуги, образователни, фитнес центрове и т.н.Така че имате свободата да изберете:)

63

ЦИНИК

преди 3 години

Най напред а са ваксинират гербаджиите ,а след това сички парламентарни партакоси. С таа ваксина дето я предлагат за народъ.А да видим?

62

Анонимен

преди 3 години

Борисов симулира заболяване от ковид, И за да не се ваксинира със съмнителните върхови постижения. Според мен.

61

Анонимен

преди 3 години

Троловете на *** се чудят кви пpocтотии да нацвъкат за няколко рубли.

60

Анонимен

преди 3 години

Защо няма данни за поголовна ваксинация в Щатите? Нали уж китайският вирус им вредял на икономиката?

59

Анонимен

преди 3 години

До Сандои как смятат да се инжектира нещо което е седяло до преди малко на -70 гаруса?върви да акаш на площада бе каскет, мисленето не ти е най-силната страна.

58

Анонимен

преди 3 години

Преди половин година имаше международен скандал по повод тайните преговори на Тръмп да изкупел всички ваксини, произведени от фирма със седалище в Германия. Какво стана оттогава? Защо в Европа трябва са се ползва американска ваксина, преди американците да се ваксинирали поголовно? Защо Борисов обеща на Херо Мустафа, че ще купи американски ваксини, преди ваксините да са изпитани ? Готвят ли ни нещо или ни сготвят?

57

Анонимен

преди 3 години

И милион лева да ми дават, ПАК НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ със западенска ваксина!!! Ваксина от тези мо-ше-нници е по-зле и от тяхна от-рова!!! А ако много желаят да я внасят, ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ПЪРВО цялото правителство, начело с "началника" им!!!! После да я предлагат на другите хора!!!

56

ЦИНИК

преди 3 години

Язе жа са ваксинирам саму кога с очите си вида кък най напред с таа ваксина дето я чакат са ваксинират гербаджиите и дупетатите.Те да дадът личен пример.От най напред народа?Ша ги такоаам тарикатите! Дайте личен пример бря.

55

57

преди 3 години

Излагате се с цензурата си! Точките са за животно, най-близкородствено на човека.

54

АнонимеН

преди 3 години

САМО ПРИКАЗКИ НА ПАЗАРА!!!----------------------ПРОФАНАЙЗЕР ЛЪЖАТ ЗА ВСИЧКО!!! НИТО СА Я ПОСТАВИЛИ НА 40 ХИЛЯДИ ДУШИ А НАЙ-МНОГО НА 4000 И ТОВА Е МАЛКО ВЕРОЯТНО И Е ПО СКОРО НА 400 ДУШИ. И ВТОРО ТЯХНОТО НЕ Е ВАКСИНА А ОМАЛОМОЩЕН ВИРУС ПРЕМРЪЗНАЛ И ДЪРЖАН НА СТУДЕНО

53

ЦИНИК

преди 3 години

Жа се мре бря.С ваксините най паче. Жа сме кът опитни мишки.Ич не ми тряаа.Язе си иаам ваксина 180литра ракия 55градуса анасонлийка.Друга не ми требе.Кой е бунак а са ваксинира с нящо недоказано.

52

Анонимен

преди 3 години

Едно време, на хората, върху които се тестваха нови лекарства, се плащаше. Сега държавата плаща (от вашите данъци, драги мои), за да получи препарати за тестване върху белите мишлета. А мишлетата, доволни, усмихнати, бързат на опашката за вксиниране. Пък, след няколко години, ще разберем какво е станало.

51

Сандо

преди 3 години

и как смятат да се инжектира нещо което е седяло до преди малко на -70 гаруса?... хладничко ще да е

50

Анонимен

преди 3 години

Боцкайте, боцкайте! За всички има, и е БЕЗПЛАТНО! Ако има нещо, без лош чувства, нали! Не, че имате избор! Държавата ще прати стотици милиони за нашия непроверен бъркоч, но иначе е БЕЗПЛАТНО! Няма НИКАКВИ странични ефекти, но ние така или иначе НЕ СМЕ ОТГОВОРНИ! Късмет!

49

Анонимен

преди 3 години

Значи съхраняваме я при-70,а я инжектираме в човешко тяло с 36-37 градуса температура и следователно в човешкото тяло трябва да заври,да забърка чорбата.

48

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен"Кой беше този академик ,че не се сещам?"Току-що изтръскал нафталина и още непроветрен веднага зацицал от спринцовката с ваксината! Какво да чакаш от 85 годишна мумия!

47

Анонимен

преди 3 години

изкуствени отрови....

46

Ветеринарен

преди 3 години

До АнонименКолега, каква е тази жива ваксина при (- 70) гр. по Целзий? Това е РНК-генно модифицирана (изкуствено съсздадена) и е неустойчива при по-високи температури на съхранение за по-дълго време (повече от 5-10 дни) .

45

Анонимен

преди 3 години

Браво на Зукърбърг ако не го беше зачекнал оня от здравното на щатите никой нямаше да посмее да говори така щото щяха да го изкарак я комунист я някъв друг халал да са му милярдите