61

Поп Грую

преди 3 години

Ние им плащаме на лекарите! НИЕ!!! И винаги се намира някой лекар, който е арогантна raд да те прави на пионка и да се отнася с презрение към теб! ПФУ!

60

Анонимен

преди 3 години

Дариткова нарича това "компилация от нещастно представени случаи", а другите във властта ги наричат "логистични грешки". Ние, дето не можем толкова лицемерно да жонглираме с думите го наричаме просто смърт на човек, убит от българското здравеопазване.

59

Биолог

преди 3 години

Така, за горния случай. Ако се абстрахираме от правописните грешики на дописничката, човекът е отишъл в болницата с друг проблем - изгарЯния. И ако не е трета степен, болнично лечение не се налага. Ако е имал двойна бронхопневмония, дъщеря му е трябвало да знае. А това е ВЕЧЕ симптом за ковид, не както тя твърди. И ако наистина е била загрижена за него - можела е да бръкне от джоба си и да си плати за pcr тест. За 100 лв човекът си е отишъл. Не е редно, но това е положението със здравеопазването

58

Зозо

преди 3 години

който очаква нещо по-добро в Тиквостан, е ... неумен

57

Анонимен

преди 3 години

Ако и другите болни ги "лекуват" така - никак не е изнендващо, наистина, че сме отново първенци в лоша класация - за смъртонст! То не че не я оглавявахме години наред и без ковид в Европа. Причината е пак същата - тотална липса на здравеопазване!

56

Анонимен

преди 3 години

Този случай само показва каква е реалната причина да сме първи по процент смъртни случаи от ковид - липсата на адекватно и своевременно лечение. Липсата на здравна система. Липсата на адекватно управление. Това е.

55

Обективно

преди 3 години

НЕ Разбирам как за 12 часа се появи двойна бронхопневмония?!?! Явно дъщерята въобще не е обръщала внимание на баща си, защото НЯМА КАК ДА НЕ Е ИМАЛ НИКАКВИ симптоми ден , не, а 12 часа преди това!!! Невъзможно е!!!

54

НИК

преди 3 години

Много ми е чудно, как в началото на пандемията през март месец не можеше болните да се транспортират с неспециализиран транспорт, а сега нямало проблем. Всички помним как показваха постоянно едни носилки, като кувьози, едни лекари със скафандри, като космонавти и как се вдигна огромен скандал, като един пациент беше превозен от една болница в североизточна България до друга болница в друг окръг. Не знам какво се е променило по отношение на вируса, но това вече на нищо не прилича. ЖИВОТНИ.

53

Биолог

преди 3 години

Аз викам да уволнят и вкарат по затворите всичките лекари и медсестри от болниците, щото положили хипократова клетва, ама не я изпълнявали. Медсестрите и без това ги биха пролетта, че си искали заплати. След което ня тяхно място онзи с присадената коса да мобилизира и назначи всички форумни *** и полицаите. Във всеки ковид сектор групирани тъй - форумен ***, милиционер. Форумен ***, милиционер...

52

999

преди 3 години

Човекът е трябвало да бъде веднага сложен на кислородна маска, незаникимо с какъв вид пневмония е. Но лекарите дали са имали спциално отдерелие за ковид? Защото иначе ще заразят всички останари болни и персонал също.

51

Анонимен

преди 3 години

Това е опорката от последните дни - да навикват троловете хората и да ги карат да се чувстват виновни затова, че у нас нищо не работи, вкл. здравната система.Няма кой да ви се върже обаче, тролчета, хората са наясно, че у нас и без ковид няма лекари, медицински сестри, оборудване и качествено лечение. Има малки изключения, но в държавата е положение като след война. Понеже шефовете ви ни вкараха в такава.

50

Анонимен

преди 3 години

Хора, не се оставяйте да ви навикват слугите на терористите-управленци и да ви пишат отговорни за световна пандемия,защото не сте!Обаче некадърниците са виновни,че у нас не остана медицински персонал,напазаруваха хвърчила,вместо да оборудват болниците,продадоха чистия въздух и златото,горите и територията на държавата!Това е причината за мора днес!Този човек е трябвало да го тестват в болницата и да го карат с линейка,не да го връчват на роднините му да го карат където намерят с частни коли.

49

Анонимен

преди 3 години

А цяло лято като ходихте по протести и се заразявахте тогава един тогава не ревахте?

48

анти диема

преди 3 години

Плащайте още здравни осигуровки, плащайте!

47

Анонимен

преди 3 години

Като ви говореше март месец ген.Мутафчийски, вие подигравахте ли го? "Къде са труповете и чувалите". Нали цяло лято питахте? Е, получихте го! Няма здравна система която да издържи това натоварване! От Белгия и Франция карат болни в Германия, защото последната имаше преди пандемията излишни болници. Сега това се оказва плюс. Но медицинските работници са кът. Дръжте се безотговорно и чакайте някой да ви спаси от самите вас! В Китай затвориха цяла област и направиха полеви болници! Умувайте още!

46

Анонимен

преди 3 години

До "Някой си" 46:Когато цитирате, слагайте кавичи.Пуснах ти плюс заради първото изречение. А то не било твое. А от друг пост си го вадил, без да отразиш.Но така сте, троражът, даже сте и неграмотни, освен, че сте платени.

45

Анонимен

преди 3 години

едни пред стълбите на болниците други пред блока в колите това са успешното управление те да си дрънкат по репортажи в реалния свят хора умират в болници чакайки лекари да са недоволни от заплатите си така ще е все напред с ***

44

Анонимен

преди 3 години

Ако болницата върне пациент и му каже тука няма легла спасявай се, това означава, че конституционното право на пациента е нарушено, защото той няма достъп до здравеопазване. В случай че болничното заведение не може да обслужи пациента, то то е длъжно да намери болница според състоянието му и да го транспортира до нея.Така болниците, които работят с малко клинични пътеки ще трябва да разполагат с повече линейки за транспортиране на пациенти, които не могат да обслужат.

43

Анонимен

преди 3 години

Айде стига с тия мерки! Спазвам ги от март до сега! Стига сте дуднали за мерки! С тях и без тях - респираторният вирус никой не е спрял с едните мерки посвета!Въпросът е, че у нас здравната система не става и за *** за зеле - със и без епидемия!

42

Анонимен

преди 3 години

Такива болници са направо опасни. Лъжат хората, че лекуват. На практика усвояват само клинични пътеки. По време на епидемия и правителството, и НЗОК, и лечебните заведения следва да организират прием и лечение на всеки нуждаещ се. Не да разиграват хората, които си плащат осигуровки с години, по болници и по тестове, напред-назад, нагоре-надолу. Това е наистина недопустимо!