81

ТЪРСЕТЕ ПРАВАТА и ЗА

преди 3 години

От сега да се знае КОЙ и КОЛКО ще ПЛАЩА обезщетение ЗА СМЪРТ ПРИЧИНЕНА от ВАКСИНА.

80

ЧОВЕК КАТО ЗНАЕ

преди 3 години

Как може да умре и да си е плащал години наред здравни осигуровкиКак може да мизерства на пенсия независимо каква заплата е имал и внасял осигуровки.Хората трябва да станат по-независими от натрапваните и некачествени социални услуги от държавата. Човек да разчита най-вече на себе си НЕ на държавата. ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ПАДНАТ част от РОБСКИТЕ ОКОВИ ВЪРХУ ХОРАТА с повече СВОБОДИ ВСЕКИ САМ ДА СЕ СПАСЯВА И ОЦЕЛЯВА. Кой с пачки пари да си плаща, друг без пари сам вкъщи или на полето.

79

Обективно

преди 3 години

ПРОСТО Е. П А З Е Т Е СЕ. ВСИЧКО Е ВЪВ ВАШИТЕ СОБСТВЕНИ РЪЦЕ.

78

999

преди 3 години

Също така, истината е, че човекът МНОГО е закъснял , за да дойде с двойна бронхопневмония. Мерки се вдемат НАВРЕМЕ. ПЪРВИТЕ 6 ДНИ СА ПРОПУСНАТИ.

77

КО

преди 3 години

Ква е тая болница с 20 легла бре? Я закривай и докторята да вървят на строежа да носят тухли. И без това не стават за доктори, видно е. Берковица да се закрие болницата веднага. Здрав да си, ша умреш там ако отидеш...

76

999

преди 3 години

Истината е, че ако го бяха приели човека, сега щахте да пишете, ЧЕ Е ПОЧИНАЛ НА СТЪЛБИТЕ. ЗАЩОТО ГОРЕ ПИШЕ, ЧЕ НЕ Е ИМАЛО СВОБОДНИ ЛЕГЛА. ВТОРО - ЦЯЛОТО ОГДЕЛЕНИЕ СЕГА ЩЕШЕ ДА Е ЗАТНОРЕНО ПОРАДИ 14 ДНЕВНА КАРАНТИНА. ДА, ИСТИНАТА НЕ Е ПРИЯТНА.

75

аматьори сте

преди 3 години

Обръщам се кам всички лекари !!Ако някой от моето семейство почине поради ваша грешка , ще ви режа на парчета да знаете.Ще ви изк0рма очите докато сте живи.

74

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да пише тролажът, фактите са едни - мъж, наритан от болница, в която "лекуващите" са били наясно, че е тежко болен, с двустраннапневмония, установена с рентген!Толкоз!Разследване реално дори се съмнявам, че ще се направи, у нас не работят така, ако няма нещо политическо. Обаче хората проумяха,че който може, следва да се спасява от територията, в която си само длъжник, но права нямаш!

73

наблюдател

преди 3 години

това правителство с "мерките" упражнява абсолютен ГЕНОЦИД на българските граждани! кой оцелее....загубили са всякакво чуство, всичко е едни числа и статистика, но зад тях стоят човешки животи и съдби! а за говорещата глава ББ дори не желая да коментирам да се вози в джипката по пътищата и да ръси простотии -срам !

72

Анонимен

преди 3 години

Тук един непрекъснато пише, как близките били виновни, че не са поставили диагноза и как лекарите на първа линия нямали никаква вина, системата била такава. Гну.сно!

71

Анонимен

преди 3 години

Близките не са нормативно задължени да поставят диагнози и да лекуват тежко болен човек. За сметка на това лечебните заведения и лекарите са. И когато не го правят и то при явни наличия на тежко заболяване, открито по отношение на настанени за лечение в болница хора, а ги наритват на пътя, е налице престъпление, а когато това се случва често, както стана у нас, е налице престъпен геноцид!

70

Анонимен

преди 3 години

И ето че пак коронавируса е виновен за престъпното безхаберие на здравната ни ситема. Човека не е бил с положителен тест и го наритват, защото коронавирусната пътека се плаща добре а те имали само 20 места за да точат касата. Ако не си няко, или някой на някой в бг си умрял.

69

Анонимен

преди 3 години

А, "биолог", имаш време - нали затуй ти плащат - да си пишеш глупостите и да им изпълняваш поръчките.Никой не е длъжен да се тества сам! Но щом е в лечебно заведение там са длъжни да му направят нужните изследвания. Особено при наличие на двустранна пневмония - длъжни са да го изследват, да го лекуват, а ако не могат - със специализиран транспорт да го закарат до друга болница, където могат.Та оправданията, дето сте ги мислили, са плоски и не чинят.Вижте там "щаба" нещо друго.

68

Биолог

преди 3 години

Нямам време да се занимавам повече тук с форумни ***, които вече се и обидиха. Рентген (вероятно там нямат и скенер) потвърждава пневномията. Но има достатъчно характерни смптоми, които няма как да не се забележат от близките. Написах го само със съвет поне за един нормален човек, който ако проумее логиката, ще се погрижи за близкия си и може да му спаси живота. За състоянието на здравната система не са виновни хората на първа линия, това разберете!

67

Анонимен

преди 3 години

И да пишеш, наименовал се "биолог", и да изпълняваш поръчки на лидера си - все едно - хората няма да ти се вържа. Те са наясно кой е виновен за положението и това е всеки ***,управлявал държавата и сектора здравеопазване последните 20 години. Няма толкова мизерна държава, която абдикира дори от тестване и лечение на собствените си граждани, на тези, дето си плащат осигуровки и данъци. Липсата на тест не е оправдание за престъплението, извършено срещу този човек и близките му.

66

Биолог

преди 3 години

И да цъкате минуси, това е положението. Казвам го за някой, който може с pcr тест да спаси живота на близкия си. Лятото и на мой близък с пневмония отказваха болнично лечение. На следващия ден веднага се намери легло като имаше отрицателен тест. Това е и във ваш интерес, въпреки 100-те лева, защото иначе близкият ви ще го шибнат в някой изолатор и докато му излезе резултата от безплатния тест, може и да не е жив.

65

Анонимен

преди 3 години

Лекарите в болницата били обидени, че дъщерята не е поставила диагноза на баща си и да им я съобщи. После го пратили да си търси място в болница с "неспециализиран транспорт", което на обикновен човешки език означава, че просто са го изритали от болницата и са го оставили да умре.

64

Анонимен

преди 3 години

Лекарят, на който това му е професия бил "преценил, че състоянието му позволява да бъде преместен", а вие по-долу пишете как дъщерята трябвало да е наясно какво точно се случва с баща й.

63

Маскираният евец

преди 3 години

както сега оправдават колапса на здравната система с вируса, така догодина ще оправдават водната криза със сушата, помнете ми думата. Никой да не си и помисля да им търси отговорност поради некадърност. Единствен шанс е при нормално следващо правителство да бъдат разследвани и съдени

62

"Биолог" 7

преди 3 години

Нито си биолог, нито медик.А и грамотен очевидно не си, та не си дочел, че двустранната пневмония на човека е установена със снимка в болницата. Бил е в болница, за Бога!Каква дъщеря и защо да знае? Тя да няма рентген вкъщи и да не е медицинско лице?Или, викате, да направим всяко жилище - лазарет, да се лекуваме, че да не тежим на бюджета и ... да си плащаме редово данъците и осигуровките, а?!Айде по-сериозно и тролажа, че се излагате много!