21

Ще ви прередят хитро

преди 3 години

Ваксинацията ще се проточи няколко месеца. Късметлии ще са първите - те ще заживеят нормален живот, без страх още през Януари. Много е гадно обаче е поведението на някои - опитват се да отказват другите да се ваксинират, за да могат самите те да се доберат до ваксината по-рано! Гадове!

20

Да бе, да

преди 3 години

Евала! Никой не знае в цял свят какво точно е това заболяване, няма лечение, ама експериментална ваксина, правена на екс, е 100%, мега, супер, ултра безопасна!!! Само на мен ли това ми звучи нереалистично?

19

Шут в ГЗ

преди 3 години

Пазете се още малко! Спасението и нормалния ви живот след ваксинацията са на една ръка растояние! Не вярвайте на черногледците, саботьори на ваксинацията - те виреят и са важни само сред нещастни и фрустрирани хора, затова настояват вие да си останете такива! Шутирайте ги в ГЗ! Ваксинирайте се!

18

Коментар

преди 3 години

Един професор вика,че ваксините били голяма работа...след малко изскача друг професор и вика че за нищо не стават тез ваксини!Пълна обърквания и човек на кого да вярва незнам!

17

Анонимен

преди 3 години

До До 14Туберкулозата изобщо не е вирус, а бактериална инфекция. Много удачно си избрал две думи от това, което написах, и си се хванал за тях като удавник за сламка. Типичен модус операнди на лишените от умствен багаж като твоя милост.

16

До 14

преди 3 години

Туберкулозата НЕ е РНК вирус. Несравними са както те така и ваксините им.

15

Въпросче

преди 3 години

КАК ТАКА ПРЕБОЛЕДУВАНЕТО НЕ ДАВА ТРАЕН ИМУНИТЕТ, НО ВАКСИНАТА ЩЕ ДАВА???? ДО РАЗБИРАЧИТЕ ПРОФЕСОРИ.

14

Мяу

преди 3 години

До БауДаже и КЪКАШ не знаеш какво означава!Нищо общо с алкохолеца.

13

Мария

преди 3 години

Не знам за ваксините, но благодарение на този вирус се родиха много професори, доценти. Всички са компетентни, особено математиците. Новата ВАК (Висша атестационна комисия) е вече телевизията. Колкото по-често се показваш и приказваш ли приказваш, толкова повече скачат титлите. Направо нечувано.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Защото антителата нямат нищо общо с клетъчния имунитет и индивидуалния имунен отговор, който е строго конкретен като възможности за всеки човек и организъм. Ваксината против туберкулоза функционира на принципа на клетъчния имунитет и дава защита от 10 години до цял живот. Проблема на информационната епоха е, че всеки неграмотен имбецилен плебей чете някъде нещо, което не разбира, и вече се има за експерт. Не сте експерти. Не сте разбирачи. Естествения отбор идва да ви го покаже.

11

Бау

преди 3 години

До Мяуей, не си измисли собствено име :D Аз не пия от 15 години алкохол :P

10

Анонимен

преди 3 години

"Професор?!?!?!: Бъдещата ваксина ще дава дълготрайна защита"А дано ама надали..........Тая е пруфесор по тиквология.П.П. Как ще даде многогодишен имунитет като антителата се губят след около 6 месеца?!всички престижни институти по света КАЗАХА че дълготраен имунитет няма да има амаПенка от Згориград знаЙ..........Клоуни герберашки.

9

Мяу

преди 3 години

До БауРедовно къкаш, браво!

8

Бау

преди 3 години

аууу тази ще изяде много псувни от *** :D Най-вероятно работи за .. Сорос!

7

Анонимен

преди 3 години

ваксини има от китай и русиятурция е поръчала 50 милиона китайскана нас ни пробутват американска дето трябвао да се купят и фризари за -70 градусаслед като вече е ясно че и здравеопазването е бизнескъде отиде лъжливата приказка за свободния пазартака че колонията дето плаща за самолети ще хрантути и медицинските им фирмиайде честито

6

въй

преди 3 години

Ааааа нИ думайтИ!

5

Фин

преди 3 години

Само в този сайт прочетете, колко различни мнения има, и то от специалисти. Представете си как е в целия свят и допълнете и мненията на неспециалистите. Ад!!! Ама ората си го заслужиха и най гадното е , че с бързи темпове наближаваме 8 милиарда.

4

Анонимен

преди 3 години

Брей, ваксината нямала противопоказания!!! Какво е туй чудо невиждано? И най-обикновеното хапче, от билки да е даже, си има протовопоказания!

3

Анонимен

преди 3 години

Петрова е на мнение, че стаден имунитет може да има само и единствено с ваксина.А за болестите за които няма ваксини как има стаден имунитет? А преди човека да измисли ваксините - всички са измирали ли?

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КО РАЗПРАВАШ