26

Анонимен

преди 3 години

Харчи,който има,а който няма откъде да харчи?

25

Лелеле

преди 3 години

Гонят бездомниците от центровете за настаняване искат им 140 лева за PCR тест!

24

Цецо Мен

преди 3 години

От началото на пандемията това е първата подобна статия по темата, ако не греша. Отдавна чакам и анализ за състоянието на бизнеса. Ако статията е написания по същия начин, по-добре да я няма. Аман от дезинформация.

23

До 17

преди 3 години

200 лв ли ти е критерия за харчене?

22

Анонимен

преди 3 години

Следва статията на БНБ за увеличените депозитите на физическите лица.

21

Нопаки

преди 3 години

Не "въпреки", а "благодарение на". Цените скачат всеки ден, а хората гледат да ги похарчат и да се отърват от тях.

20

Бибо

преди 3 години

ЯВНО ВИЕ ОТ ВАРНА СТЕ ПО БОГАТИ ОТ БУРГАС. СТРУПВАНЕ ИМА ЗАЩОТО СЪС ТЕЗИ КОРИДОРИ??? --И ПАК СЪЩОТО СТАРИ МЛАДИ В КЮПА... НО НА КАСА НАЙ НЕОБХОДИМИ НЕЩА.НЕ СА ГЛУПАВИ ХОРАТА,. ТЕ ОТЛИЧНО ЗНАЯТ, ЧЕ НИ ЧАКАТ ТРУДНИ ВРЕМЕНА. ДА МУ МИСЛЯТ СЛЕДВАЩИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ...

19

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

до До БибоТук има ресторанти които работят нелегално.Може би са взели пример от онова кафене в ромската махала.Елемаг говори за комисии и икономически ред, но такъв няма в България !

18

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно нормално, Неосъществените почивки в чужбина и в сивия сектор в БГ, задели средства които да бъдат преразпределени на друго място. Хайде сега излезте с тази статия пред ресторантьорите и хотелиерите. Похвалете се на управите на затворените молове!

17

Анонимен

преди 3 години

Тез икономисти,стъкмисти,фашисти и всякаква *** от крадливата шайка защо не смъкнат розовите очила и да си признаят каква е реалната икономическа ситуация на тая фалирала държава която е въпрос на няколко месеца да гръмне окончателно

16

До 15

преди 3 години

Прав си. Аз затова изчаках. Защото забелязах същото. Сега чакам към края на декември дядо Коледа евентуално.

15

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета. След изборите такова затягане на коланите ще има, че ще се чудим дали не беше по-добре вирусът да ни довърши. Свалете розовите очила и вижте реалността. Не се подвеждаите по поръчкови платени предизборни статии.

14

До Бибо

преди 3 години

Харчат бе човек. Ако си в малък град е възможно. Но във Варна например Кауфланд, Лидъл, Била хората пълнят количките сякаш предстои ядрена война и се харчат между 50-200 лева. И аз започнах да се чудя от къде народа има мангизи? Явно имат под дюшека. Нямам друго обяснение. Бяхме затворени няколко седмици, хората уж бяха съкратени, други в неплатен. Сега пак е подобно. Вярно най вече турист. Бранш ама и в други браншове не е розова работата.

13

Анонимен

преди 3 години

Ами като юогледнете по колко пср-а на ден за по 100-120 лв се правят ето ти ДДС.

12

Елемаг

преди 3 години

Нормално,в Тхенополис лаптопи на цени от 700-800 лв станаха спокойно 1400 лева.без срам заради безсмисленото онлайн обучение ги надуха почти двойно.такава икономическа свинщина няма и в Занзибар.КЗП и тя не знае за какво е на тоя свят!!!

11

АнонимеН

преди 3 години

ЯСНО ПИШЕ , ЧЕ ОБЩИТЕ ПРИХОДИ ЗА ПЕРИОДА ЯНУАРИ - ОКТОМВРИ СА НАМАЛЕЛИ!!!----------------------КОЙ ЗНАЕ КОЯ ГОЛЯМА ПОРЪЧКА СА ОТРАЗИЛИ В ТОЗИ МЕСЕЦ ТА Е НА ПЛЮС!!!ГЕРБ АКО НЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ И ИЗМАМИ ТОВА ЗНАЧИ НЕ Е ГЕРБ!

10

Q

преди 3 години

БВП на САЩ спадна с 18%, на Великобритания с 16%. А на богата България само с 5%. Как става тази работа? Или се крие от нас реалния спад.

9

Бибо

преди 3 години

ВЧЕРА ПИСАХА. ХАЗНАТА НА ДЕФИЦИТА 385 МИЛКИ. ДНЕС ПРИХОДИ ПОВЕЧЕ. КО ГИ ПРАВЯТ ТЕЗ МИЛКИ НЕ МОИМ РАЗБЕРЕМ????? ХАОС, ПЪЛЕН ХАОС. АЗ НА ОЧИТЕ СИ ЛИ ДА ВЯРВАМ ИЛИ НА НАПИСАНЕТО. ТАМ КЪДЕТО РАБ. СДЕЛКИ ПОЧТИ НЯМА ПУСТОШ Е НА ВСЯКЪДЕ. МАГАЗИНИТЕ ПРАЗНИ. ХОРА ПАЗАРЯТ ЗА ПО 5-10 ЛЕВЧЕТА.

8

Анонимен

преди 3 години

Мдам. Скачаме от радост. Сега освен хляб, ориз и картофи, българинът трябва да дава пари и за маски, дезинфектанти, ръкавици и тестове, които се покриват от ЗК, обаче ако чакаш на опашка за такъв поне една седмица, т.е. в крайна сметка отиваш пак на платено. Супер разтеж на приходите.

7

Стъкмистика

преди 3 години

Харчим повече, но купуваме по-малко.Инфация другаре - всичко е нагоре. Резултата от безпредметното вдигане на заплати на тоя и оня от търтеите на държавна хранилка, които не произвеждат нищо, със заеми отвън е огромна инфлация.Да го духат останалите