66

efgsgmdwvdrsrwd

преди 3 години

До 66Много си прав, българина, ако можеше да впрегне тоя акъл за нещо различно от престъпни и измамнически схеми сигурно щеше да стъпи на Луната и Марс. Ема ей на, самоизяжда се.

65

Анонимен

преди 3 години

така си е герб докараха страната до яка инфлация - пореден провал за тях

64

Анонимен

преди 3 години

...имаше по-малко чужденци в страната, които в други години изпиваха големи количества алкохол.Каква мисъл 😀

63

до аноним

преди 3 години

Кой обеднява бе, българите ли ?! Ха-ха. Българинът е един от най-богатите в ЕС, защото се препитава предимно от далавери, бизнесмен е, нахален е, бута се навсякъде, прави невероятни сделки на които може да му завидят доста нации освен това е много умен и впряга мозъка си за престъпни далавери и измамнически схеми. Нормалните хора останаха съвсем малко, или измряха или си кротуват да не ги сгази някой огромен джип...

62

anonim

преди 3 години

Харчим повече а получаваме срещу харчовете си все по-малко,защото цените непрекъснато нарастват.Така ДДС-то нараства .И всъщност обедняваме повече.

61

ЛЛ

преди 3 години

Програмистите развързаха кесиите!

60

Анонимен

преди 3 години

До Q #11"БВП на САЩ спадна с 18%, на Великобритания с 16%. А на богата България само с 5%. Как става тази работа? Или се крие от нас реалния спад."Ми той нашия БВП е толкова нисък поначало, просто няма как да падне повече. Ние го въртим от купуване на брашно, ориз и картофи. За да падне повече, трябва да спрем да ядем съвсем.

59

Анонимен

преди 3 години

Наскоро си направих калкулация: доходи ми са два пъти надолу, а разходите са ми поне 4 пъти надолу. Откакто отказват да ме пускат по разни магазини, защото отказвам да се забулвам, си спестявам големи суми от излишни покупки и като се замисля, на практика не се лишавам от нищо важно.

58

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Сега, за едни има, за други няма в Бг.За честния данъкоплатец няма, за НАШИТЕ ХОРА има.Отдавна е така - един за да е добре, други трябва да са зле тук.Примера с незаконно работещото кафене е ясен - незаконно работещите ще са добре, останалите - зле.И посетителите му са добре обгрижени отдавна... Та за каква държава ми говорите, като тук е ДС мафиотска територия ?!

57

Пловдив

преди 3 години

Цените в магазините поскъпнаха поне с 20%. Не виждате ли каква пустош е по улиците. Имам няколко колеги в университета, които споделиха, че няма да могат да си платят таксите за университета. Има хора в големите магазини, те всички са чужди, парата заминава в чужбина, тук остават само задръстената канализация. Всичко е надолу.

56

Анонимен

преди 3 години

изхранваме с тях на безполезните никому ненужни,сиганчета стига да раждат по две на ден другото не е важно

55

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

до До абоната е на ~~~~~~~Виж интервюто на Семов - `Неудобните истини за прехода.`Правилно го разбери, ако е възможно ...Нима не е вярно, че България е загубила 30% от населението си, както нито една от страните от соц блока ?!

54

До 52

преди 3 години

Ей заради такива пр0сти като тебе ни управлява пр0ста тиква!Лае колкото да излае нещо!

53

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~Интересно ми е,откъде Семов е убеден,в това което говори! През живота си една карфица не е произвел!

52

Анонимен

преди 3 години

Пътуват хората. Яко. До Малашевци, Орландовци, Бакърена фабрика, Централните...Яко пътуват през октомври и още по-яко през ноември.

51

Анонимен

преди 3 години

Браво Бойко,мачкай ***!Ние сме зад тебе,цел един народ!Нема Слави,нема Мая и ***! Има само ГЕРБ и Бойко!

50

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

`След 10 години ще има разпад на социалноосигурителната система` -- А.Семов.Роботещите легално хора са малко, по-малко стават и просто идва фалит, колкото и дългове да взимат политиците.

49

Анонимен

преди 3 години

"През октомври българите са пътували повече в чужбина отколкото през същия месец на миналата година"Хахаха ах ааааоооххххххаааа...Айде бе? Вярно ли? И къде са пътували точно?Тази лъжа ми е достатъчна, за да разбера колко е вярно и всичко останало!Не ви е срам!

48

Анонимен

преди 3 години

Пределно ясни новини. От КОВИД кризата не пострадаха изобщо хората с добри заплати, които пълнят хазната. У нас, например, по време на карантината си направихме сума подобрения, които мислехме с години да правим и все не оставаше време. Нов декинг на терасите, ново озеленяване, градено барбекю и какво ли не. Лекувахме се с шопинг терапия, така да се каже. По цял свят това са цифрите- завишени разходи на населението и купуване на какво ли не онлайн.

47

Рафи

преди 3 години

Ами нормално е. Всички заведения и магазини по моловете са в сивия сектор. Сега на хората им остана по някой спестен лев от козене и пръчене по молове и заведения и си правят ремонти, купуват си битова техника и най важното качествена храна, а не най-евтините полуфабрикати и палмови масла които се пробутват по заведения на 20 пъти по-висока цена. Аа.. и булчиците се научиха да готвят ;)