9

Анонимен

преди 3 години

До УжасенаВместо твърди мерки, мога да ти предложа един твърд ***.

8

Ужасена

преди 3 години

Трябва още по твърди мерки. Всичко трябва да се затвори. Всеки магазин. Само да работят хранителни магазини и аптеки. От производителите само, тези които произвеждат хляб. И задължително СМС ПЛАТЕНО излизане за безработни. Вечерен час и забрана за паркове и скамейки. Задължително тестване на всички и ваксиниране на всички. При отказ отнемане на жилище.

7

Анонимен

преди 3 години

Миролюба Бенатова няма ли да направи едно репортажче за Ковид-отделенията? Ходи се подиграва на Мутафчията, диша пръдните цяло лято на Бабикяната по спонсорираните от Дубай протести, сега се покри в миша дупка.

6

Анонимен

преди 3 години

Бойкооо,почвай да редиш чувалите в ''Арена Арменец''!!

5

Мутафчийски

преди 3 години

Е сега ще видите вие колко много хора ще измрат!Ама яко ще измрат!

4

Анонимен

преди 3 години

всички отдавна вече сме се заразили ... ако излизаш от къщи значи вече си се заразил, но паниката убива повече от вируса.

3

Анонимен

преди 3 години

Много починали и голям % заразени спрямо тестовете...Никак не е розово положението.

2

Анонимен

преди 3 години

Слушате пелтечещият сенилен дъртак как ви разтяга локуми, горите маски по жълтите павета, защото не предпзвали, ви разболявали, не уважавате труда на истинските лекари, на учителите и резултатите са налице.Ще се умирисва бъзито, ама яко ще се умирисва.

1

Анонимен

преди 3 години

493 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови са открили няма никакво значение защото всички ще се заразим,неизбежно е,въпрос на време е.Колко обаче от всички дето ще се заразим ще се разболеят е друг въпрос!