149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 154Kой е казал, че няма ??? Има , но минава по-леко от зимните вируси !

148

Абе ей

преди 3 години

Кой ходи и дава по 150лв за тест? Аз това немога да разбера и после вие завишавате Бройката, понеже вече стигнахме населението на БГ? Толкова мноого хора се самолекуват и не биха дали тия пари за тест, след като им е ясно !

147

Анонимен

преди 3 години

До Смях!Не мога да повярвам, че още има м.а.л.оумници, които казват "вирус няма".

146

Анонимен

преди 3 години

До Борислав 135Лъжеш. Личните лекари масово пишат остра сърдечна недостатъчност, както винаги. В много случаи - задочно, без да видят починалия. За да напишат COVID-19, трябва да имат данни за регистриран положителен резултат от тест.

145

Помнещ

преди 3 години

До ПозитаноМного удобно свързваш Радев със Мангъров... А случайно да помниш кой си тананикаше в джипката корона чао и се биеше в гърдите цяло лято че всичко е наред и сме пример за Европа, и че ни завиждат как сме се справили !!!Да справихме се така че сега в Европа като чуят че си Българин и бягат със ДВЕСТА !!!

144

Курти

преди 3 години

Най-после да напишат оздравели вместо излекувани.

143

Влад

преди 3 години

Цифрата 3475 нови случая в действителност е в пъти повече.

142

До Влад

преди 3 години

Казваш: Така че тези цифри са доста по-ниски от действителността.*Кои цифри? Тези....Кои са "тези цифри"? Може би нула или девет или и двете. А може би пишеш не за арабските цифри, а за римските цифри....

141

Влад

преди 3 години

В момента има 12 човека мои колеги и познати заразени и със симптомите. От тях само двама са си правили тестове. Останалите не фигурират никъде и се лекуват по съвети на приятели и ползват отпуск вместо карантина. Така че тези цифри са доста по-ниски от действителността. По-страшното е че тези хора и семействата им никой не ги контролира за излизане и контакти и трябва да се надяваме на тяхната съвест.

140

Анонимен

преди 3 години

Единственото обнадеждаващо е, че днес броят на заразените е 38 %, а беше 42 %. Ако броят на зараззените спада всеки ден с половин процент вслествие на мерките - след две седмици ще спаднем на 28 % заразени дневно, а след три седмици - надявам се ще идем на 15-20 % заразени дневно

139

Смях!

преди 3 години

Не мога да повярвам , ако все още се намират хора да вярват на тези измислици , които се пишат в днес.бг ... Тези пари , драги ми ***, които получавате ,за фалшиви новини и бройки умрели хора, няма да можете да ги занесете в пъкъла, на където отивате !!!

138

old stupid retard

преди 3 години

До АнонименЗовеш ги да гласуват за ГЕРБ....а ако те послушат, тогава какво

137

old stupid retard

преди 3 години

До АнонименЕЕЕЕЕхххх - трябваше да са комунисти на власт...

136

dl

преди 3 години

Има нещо гнило около отчитане на позитивните с ковид19.Защо не се отчитат антигенните тестове?На 100 се "пропускат"само 5.Очаквах да се увеличи броя на тествани хора,а то-по-малко.Без да съм медицинско лице,ако се увеличат брой тестове,ще се установят позитивните и съответно ще се карантинират хората и заразата няма да е в такива мащаби.Примерът е на доста страни,например Словакия,която е с население колкото България,също Северна Италия,сега и Австрия,да не изброявам други страни

135

old stupid retard

преди 3 години

До АнонименКървавата коледа на герб казваш.....а ако след март пак трябва да умираш от злоба???

134

тъпото

преди 3 години

До ???А трябваше комунисти да са начело за да няма никакви проблеми....

133

Анонимен

преди 3 години

До ???, к.144По-скоро на грешки или "неточности" при регистрацията на болни от ковид-19. Ама тези грешки са много, г-да доктори!

132

Анонимен

преди 3 години

при комунизма нямаше да има умрели от ковид!

131

Анонимен

преди 3 години

Г-н Томов (един от екипа, работещ по математическия модел на КВ-19), силен спад, ако такъв има, би следвало да се очаква към средата, най-късно до 20-25 декември, а не скоро, както очаквате вие.Тепърва ще има да се източват тези с14-15-те дни на заразяване.

130

Позитано

преди 3 години

Другаря Радев каза на Шипка , че България няма никакви проблеми с този мижав вирус. Другаря Мангъров и той колко пъти каза по телевизията , че такова животно няма ! Хвала на такива отговорни политици и доктори които единствено и само, денонощно мислят за народа си !