23

Анонимен

преди 3 години

Колко тайни ще научим за Румен Радев след като напусне вила Калина?

22

Анонимен

преди 3 години

Доналд Тръмп да обяви военно положение и да арестува Джо Байдън. МАГА.

21

Кама-сутра

преди 3 години

Сигурно е написана от великия американски антрополог Ватсяяна...

20

Анонимен

преди 3 години

До помнещби ли ни осветлил малък владко и сие от правешката рода с какви пари живеят като царе? Да не би да са работили нещо? Дори за 1 ден?Каквото и да е имал овчаря тошо, било е достатъчно.

19

Анонимен

преди 3 години

Тръм ще стане ПАК "президент" ама познайте кога? Таман никога вече! -:) Тук май доста Тръмпофили и Бойкофили си мислят че тия 2 мата ще са на власт вечно? Е нямат шанс вече! Вятъра на промяната отдавна духа и то ЯКО! -:) Само стойте и гледайте! И 2 мата ЩЕ СИ ТРЪГНАТ ЗА ВИНАГИ През 2021! -:)

18

TheAtlantic

преди 3 години

е медия, притежавана от вдовицата на Стив Джобс.

17

Тръмп пак президент!

преди 3 години

Започват военни трибунали. Обама е арестуван. Джина Харис също!

16

помнещ

преди 3 години

До 13.И какво имаше да се научи за БайТошо бе драги? Нещо не ти е ясно ли?Или Не помниш щото Не си бил роден още? -:) Чаушеско диктатора Румънски го разстреляха с Елена жена му.Живков НИКОЙ НЕ ПОЖЕЛА ДА ГО УБИЕ ТОГАВА! ЗАЩО?-:) Другарите от ЦК на БКП решиха Че това е техния час да го сменят.Луканов и много други бяха в основата на преврата.Москва няма нищо общо с Българските лешояди били в сянка пред Живков! Оказа се че Живков нямаше сметки в Швейцарски банки и изобщо!Имаше едни чорапи и одеяло!

15

Нели Лизачева

преди 3 години

Не.ли, можем да разберем че е треснал май.ка ти също, а? Дали го е документирал? Ако е, успял ли е да скъса листите?Невероятно противни *** има в тоя сайт. Драскачи, мислещи се за журналисти, а нямащи никакъв ценз, нито умения, само да преписват.ПФУ!

14

Да

преди 3 години

Опитвам се да си представя колко лъжи ще изпишат по негов адрес тъй наречените "демократи" ! Те тоя процес го започнаха още от самото му избиране !

13

emigrant

преди 3 години

Бях на крачка да емигрирам в САЩ?!Сега виждам,че Бог е бил милостив към мен и към семейството ми!САЩ се превърнаха в бетер от комунистическия СССР?!Всички медии,телевизии,собственост на левичари и откровени комунисти мафиоти!!Скоро там ще има гражданска война!!Президента Тръмп не можа да се справи с тая мафиа,какво остава до обикновенните хора!!

12

Анонимен

преди 3 години

Тръмпето е на каишка както всички останали. Не му възлагайте големи надежди. Човек е шоумен и е първа дружка с евреите. Ще си изиграе ролята, ще му платят и повече няма да чуете за него. Задкулисието в САЩ е огромно и всичко се планира поне 30 години напред.А за простолюдието си разиграват театъра наречен демокрация.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Колкото научи и за бай ти Тошко. Прекалено много хора са замесени, че да излизат всички неща.

10

българин

преди 3 години

Нито съм се интересувал.Нито ме е впечатлил този пенсионер зад океана с Чешки корени.Наричащ се " президент"!Аз си имам свой президент в България И той ме интересува! На това мекотело на което дърпат конците в Америка масоните в сянка.Ми се иска лично да му кажа.Да престане с маскарадите че има "лъжа в изборите" там.Този го закопа Чернокожото население в Америка! И той съса своето високомерие си ГО ЗАСЛУЖИ! Да признае КРАХА СИ И ДОСТОЙНО СЕ ОТТЕГЛИ! ВЕЧЕ Е БИВШ!-:)

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Дефинирай официално преброяване. Когато водиш със 200 000 гласа в един, а остават още 200 000 бюлетини, само пълен паток ще каже, че не е решено вече.

8

Колкото за Байдън

преди 3 години

Преди изборите.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1 - то и 'истините' които знаем са достатъчни да поседи много години в затвора, така да се каже тайни и не трябват - ама нали си назначава той 'Каскетите" - ще трябва да се изчака...

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4От лъчева болест нама да пукнеш, ако ендата страна удари другата и тя не успее да отговори. Виж - от ядрената зима,която ще последва, по-може.

5

Анонимен

преди 3 години

Още не е ясно дали Тръмп ще го напусне този Бял Дом.Между другото Байдън е първият в историята Президент/ако стане изобщо/, който е обявен официално за такъв преди окончателното преброяване.В интересни времена живеем.И го обявяват не разните там законови комисии,а го обявяват медиите.Наистина много интересно.

4

Анонимен

преди 3 години

"..че Джон Ф. Кенеди далеч не е отдаденият семеен мъж. Десетилетия след смъртта му те научават, че е споделял любовница с шефа на чикагската мафия Сам Джанкана, когото ЦРУ ..."Ясно ...