63

анонимен

преди 3 години

Стига сте лъгали за Президент Доналд Трумп. Той е пич !!!!

62

политолог

преди 3 години

Ша научите,- дедовия! Е с някоя прашясала партенка могат пак да ви захранят, колкото да не е без хич и да има с какво да ни разсмивате. Що се излагате бе? Харесва ли ви или има голема далавера та не ви пука?При това още не се знае дали вашия човек ще е президент на сащ. Ами ако не е? Ще ни кажете ли истините за Байдън?

61

Анонимен

преди 3 години

Мноого глупава статия!!!!!!

60

Додо

преди 3 години

До ВълкановНикой не е "избрал" Бидето. Тръмп спечели изборите с огромна победа. Недейте се заблуждава, че CNN и Сие агенции - метастази на Сорос са новинарски агенции. Не са, единствено са фекални тромпети на упадъчна пропаганда .

59

Вълканов

преди 3 години

Тръмп решаваше нуобходмоста финансовоикономически като бизнесмен, а Байдън, доколкото го помним като вицепрецидент ще тръгне по пътеката на войните. Едва тогава, тези които го избраха - афроамериканците ще разберат що за човек е Байзън, защото ще са първите в битките срещу другите народи. Едва тогава афроамериканските майки, ронейки сълзи ще проклинат ръцете на тези, които са пуснали бюлетината си за него.

58

Анонимен

преди 3 години

То пък Никсън бече големия красавец, някакъв грозник с голям нос

57

Анонимен

преди 3 години

До ДодоДа видим :)

56

Додо

преди 3 години

"Колко тайни ще научим за Доналд Тръмп след като напусне Белия дом?"=============================================Не знам колко тайни ще научиш, но със сигурно ще трябва да почакаш до януари месец, 2025 година за Тръмп да напусне Белия Дом.

55

Истината

преди 3 години

Демонратите не могат да простят на Тръмп,че не направи нито една война!Няма бежанци,няма смърт,няма бомби-няма лесни пари!

54

Дърт рапър

преди 3 години

До пияница мистикТъп си ти и цялата ти рода, която се е пръкнала на този свят.Гл*ъ т само хули без да изследва събитията.Наслаждавай се на гетото в което живееш и остави нормалните хора, които живеем в Америка да преценим кой е *** и кой е остър!Капиш?

53

пияница мистик

преди 3 години

Най-тъпият им Президент в кратката им история на САЩ

52

Тръмп Завинаги

преди 3 години

Алцхаймер Деменцията Йозеф Сталин, пардон, Йозеф Байдън, никога няма да бъде Президент, защото е Изборите са НеЗаконни!

51

Бе

преди 3 години

Къв Никсън, какви глупости.. ,Бай Доньо си е пич, но поведоха много *** война срещу него още от началото ! Тия "демократи" лъжат повече и от комунистите, и са почти толкова нагли !

50

конспЕратор

преди 3 години

Мисля че в момента истинските господари на света ще започнат да публикуват всякакви записи как световни политически лидери правят срамни неща, къде гейоргии, къде педoфилщини...интересно става. Май много големи мъже ще се окажат *****/звездички в коментарите на Днес.бг :)

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Толкова,, тайни,,колкото измисли дяволското котило на демократите !

48

Анонимен

преди 3 години

До Тръмп пак президент!Ти пак ли имаш халюцинации? Ту ракети и ядрен пожар, ту преврати и арести? Казах ти вече, за доктор си. Работата е сериозна.

47

Анонимен

преди 3 години

До как ви изнасяПообразовай се малко. Рядко неграмотни писание си съчинил. Ни мисъл, ни изречения, ни главни букви...

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Щом ракети и апокалипсис ти се привиждат, бързо при доктора. Не е добре работата.

45

Анонимен

преди 3 години

Досега на демократите Тръмп им пречеше като президент, отсега нататък ще им пречи като бивш президент, т. е. няма да спрат с лъжите си за него. Очаквам 4 г. да се оправдават за проблемите си, че Тръмп е виновен за тях.

44

Голфър

преди 3 години

Абе някой знае ли какво става с Българското Тръмп Общество?Питам, щото тука сме си все наши хора...Живо ли е, или вегетира и е на път да се спомине?