31

Фани Мъ

преди 3 години

Като стана дума за Калабрия се сетих да попитам. Какво стана с балите с токсични отпадъци внесени в България? Някой беше ли набеден,или тези отровни отпадъци са се телепортирали в България направо с подписните документи от министри и зам.министри и шефове на митниците?На едно хоро играете,ама викате че те бъркали такта и стъпките, ,,ха ха ха изсмя се кралят на развален испански''.

30

Анонимен

преди 3 години

Калабрия си има Ндрангета, ни е си имаме ГЕРБ...

29

До 26

преди 3 години

Стига с тия минимални заплати.Хората се съгласяват на компромиси, после що са ниски пенсиите, що са ниски обезщетенията.Я да видим кой е с минимална пенсия.1. Братчедите2.Тарикатчетата , които не внасяха нищо в бюджета.3. Малка група неквалифицирани работници, които не се погрижиха да работят на повече от едно място,за по- голяма пенсия.4. Съвсем малка група болни хора.

28

Анонимен

преди 3 години

Браво. Един ***** се е изказал срещу маските и го уволнили.У нас пръдливия Мангър го направиха медийна звезда.Господ да му прости. Много хора унищожи тоя сенилен старец.

27

Анонимен

преди 3 години

Има една мъъъничка разлика там има мафия, а у нас мафията пардон шайката си има държава.

26

Хм !?

преди 3 години

При тях ндрангета, а у нас ГЕРБ. Все мафия!

25

Анонимен

преди 3 години

Южна Испания като нямат мафия,защо страдат че стигнаха африкански стандарт на живот?

24

Анонимен

преди 3 години

Шайката на дебелата мутра от СИК е по-безмилостна от всяка мафия! По време на управлението и 30% от населението на страната изчезна!Това никоя мафия никъде не е успявала да постигне за десетилетие.

23

Анонимен

преди 3 години

И ние сме така, заврения зет, отровното трио и ковид-19, дори и Гешев се поболя и скри някъде

22

Анонимен

преди 3 години

Какви снимки слагате бе, тоя е от Коза Ностра, нема нищо общо.

21

пиянде

преди 3 години

Мдааа...., едни са готови да пожертват себе си, за да спасят ближния си, други са готиви да пожертват ближния си за 30 сребърника!И както се казва в подобен случай: "Нищо ново под Слънцето"!

20

рашка_чибурашка

преди 3 години

В България има една червена ндрагента зачената на Бузлуджа, чиито представители фалираха банковата система, приватизираха за жълти стотинки предприятия и заводи, доведоха страната до няколко национални катастрофи и накрая отарашиха дори партийната си каса. Парадоксалното е че точно тези представители на българската "Коза ностра" и нейните фигуранти и кремълски слуги, обявиха война на държавата наричайки я Мафия, а нейните служители - "мутри" и "престъпници" ... !!!

19

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикЗащо малко не изтрезнееш?Технологията си е същата като до 1989 г.А,виж,как се извлича злато от отпадъчната шлака на заводите е съвсем друга тема!!!

18

До 17

преди 3 години

Дори Габон може ......само ние не можем а ? Скъпо било .....десетки милиарди окрадоха ...колко да е скъпо ? Вярно е че и вносни домати ядем ....понеже технологията е скъпа и не сме достатъчно учени нали ? Преди как са го извличали , а сега не знаели как ?

17

КуКлус

преди 3 години

Герб са най-могъщата структура ! Дори картела Меделин на Ескобар не е успял да завземе Колумбия ! Дори Синалоа на Ел Чапо не са могли да завземат Мексико ! Картела Герб в момента е най-успешната организация и не само сега ами и от преди ! Ел Боко ...най-могъщия барон !

16

пияница мистик

преди 3 години

До ХХХНищо де, потърпете малко, другари комунисти. Като свалите Бойко и сложете другарката седесарка Нинова и хидролога Джолан всичко ще си дойде на мястото. Златото ще спрем да го продаваме на канадците, водата ще е безплатна за хората, всичко ще е ток и жици и ще сме супер уредена държава :)))))))))) P.SАна трябва първо да закупим технологията как се извлича злато от руда, че било бая скъпо и трудоемко

15

ХХХ

преди 3 години

Нашите са много по могъщи от Ндрангета ! Герб си разпродават цялата държава от водата до златото ........и никой нищо не може да им каже ......Не се вайкайте от Ндрангета ....полете се такива като нашите да не ви налазят !

14

Един

преди 3 години

И ние си живеем с нашата Ндрангета ехее колко години вече. Престъпни банди отдавна проникнаха и обраха здравната система и продължават

13

Анонимен

преди 3 години

Абе не само в Калабрия си имат тоя проблем!

12

Анонимен

преди 3 години

Не ни стига, че всяка втора статия е за герб, а сега и за италианската мафия да четем?