144

Анонимен

преди 3 години

Едно ми харесва у простоватите българии! Може да го експлоатираш до реална смърт, но освен да мрънка, друго не прави. Ем - всеки си избира пътя ;)Все е тая, кой ще е горе. Бойко, турчин, комунист, чалгар, нацист ...

143

Анонимен

преди 3 години

Неотдавна гледах видео на български платен военен, участвал в боеве из Африка и Азия,сега работи в един дом за бездомни и им помага,има и вишисти сред миналите през този дом,ама са нямали "вуйчо владика" и са останали на улицата без дом и храна,въпреки че са специалисти или с висше образование, в България не е важно дали имаш знания и умения, а е важно дали имаш "вуйчо владика"

142

Анонимен

преди 3 години

Do 145Не съм излизал от София, но в Бъглариските градове, зщаото трябва да съм НЕНОРМАЕЛН, че да отида на места, където има масово хора с 800 лева заплати. Опасно е просто!

141

Кире

преди 3 години

До Анонимен: Евала, Прав си. Досега никога селски дърти ергени без жена от банкя не са ни управлявали.

140

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевЗащо трябва да отиваме в друга държава, ние си имаме държава бате ти Бойко като е голям политик да си потърси друга държава. Такъв голям премиерин навсякъде ще го вземат. Нека стане канцлер на Германия, що не стане ?

139

ПроСоТо

преди 3 години

До Василевдрага Джована,ако в Бардака,в който "работиш" се "плющите" с клиентите си,в политиката такова понятие НЯМА!!!!Човек се чуди колко трябва да е пропаднала една личност,че да употребява такива термини за събития,ставащи в "политиката" и касаещи цялата нация?!

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 151Е да! Не е ли неженен с извънбрачни деца, който открито си *** проститутките, не е работа!

137

Анонимен

преди 3 години

149 ти не си излизал от сифия мсй цял живот. Мамин глезльо. Заплати сънува и на другите диктува.

136

Анонимен

преди 3 години

До КомбайнероИнтелигент - Румен Петков в момента я пише ,Слави може само да се плези и да ръмжи имитирайки пеене ,такъв ще и в политиката ,ако се докопа до власт.

135

Анонимен

преди 3 години

До Василев 147Василев! Когато някой изрече неистина, ad homein атаките не помагат. Зовек каза, че в България можело да се постигне много, а после едва ли не тръгна да казва, че не можели в чужбина, а сега пак ново извъртане, че можелои и по двата начина. Аз ако искам, ще продавам органи на *** от Африка, това си е мой проблем, но тук говорим за друго!!!

134

Анонимен

преди 3 години

То верно, че всичко вече е чалга в България, ама чат толкоз. Няма как един дърт ерген, дето няма дори жена и деца, да управлява държава..

133

Анонимен

преди 3 години

Разумно от негова страна. Иначе ще го ползват като ракета-носител за влизане в политиката и на всичкото отгоре ще започнат да му диктуват какво да прави.

132

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 135Стига си се извъртла като натъпан плазмодей!В България без нужните връзки, ще закараш на 3500 лева месечна заплата, ако си в точната среда, с точните хора в точния момент между кричите. А пътят ти до там е 5 пъти по-трудне, отколкото в чужбина, дори и като емигрант, камо ли като жител.

131

dmx

преди 3 години

Да закриваме държавата. Не се оправяме, не ни се получава

130

Анонимен

преди 3 години

До по добре"По-добре"

129

Анонимен

преди 3 години

До 135Да изкараш може навсякъде, ама само в БГ може да ги вземеш наготово заради чичо Владика.

128

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоTe ГЕРБ позлват стария трик на БСП. Минирали са още от сега и само те си знаят дупките. Идеята е, че ако дойде след тях някой на власт, ще го забатачат и ще предизвикат протести. И този път знаят и какво да не правят, че да не повторят двойната оставка от 2013-а.

127

по добре

преди 3 години

По добре да те ритне подкован ботуш ,вместо *** на бос крак ,по добре Бойко отколкото чалгари подкрепяни от пикливи Плевенски фонтани ,бръмчащи галеви пчелички и импексови сестрички.

126

ПроСоТо

преди 3 години

Славейко не е наясно на кой чорбаджия ще носи чехлите ако влезне в Парламента,за това се пази от каквото и да е било "обединение"..Защото ако тия,с които се сдуши се издънят,шанса му да ИМИТИРА ДРУГИТЕ патерици стават нулеви.За това..Поредния БЕЗПРИНЦИПЕН мераклия да се докопа до някаква власт....как пееха "НЛО"?..-"Партии любими,аз ще съм със таз,която е на власт"......айде честито!

125

Анонимен

преди 3 години

И в Бъглария къде можеш да изкараш 70 и повече, дори и с 10 години стаж, ръководна позиция и препоръки, които не са от чичото владика?