164

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за Слави,получаваш Доган...и БСП!!!Те последните вървят комлект!

163

ид.и-от

преди 3 години

Ох, и този му порасна работата, много насериозно се взе. Ще види власт през крив макарон!

162

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов - премиер на Република България!

161

Анонимен

преди 3 години

Болен човек!Изглежда на 70!Бос и с памперси в парламента!

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142"В България без нужните връзки, ще закараш на 3500 лева месечна заплата, ако си в точната среда, с точните хора в точния момент между кричите. А пътят ти до там е 5 пъти по-трудне, отколкото в чужбина, дори и като емигрант, камо ли като жител."В България битува усещането, че парите на Запад валят от небето, затова "70 лева на час" са им нищо. А ако мислите, че на запад е по-лесно, защото просто не се пробвате?

159

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Единственото, което оставят такива хора след себе си е това в тоалетната чиния, не мерси."Аха, да си назначим премиер от Факултето.

158

Анонимен

преди 3 години

Слави е изчерпан вече. Преди десет години щеше да е първа сила, дори преди пет имаше потенциал. Но сега... На хората тежко им писна от мутри и чалгари.

157

Край

преди 3 години

Мажоритарните избори са едниствения начин с избори да промените нещо.И не е страшно, че Азис щял да стане депутат - с пропорционалната система Владо Кузов ви пишеше законите. А Лъчо Мозъка и десислава атанасова щяха да ви правят конституция.

156

Край

преди 3 години

Не желя да ме управлява Слави.Ще гласувам за него само ако обещае че с влизането в парламента ще въведе мажоритарна изборателна система и веднага след това ще разпусне парламента за да се проведат честни мажоритарни избори.

155

Анонимен

преди 3 години

До 172Има еидн важне момент - Трифонов е наясно с имиджа си и открото, многократно и редвоно повтаряше, че не иска поста на министър прецедател.

154

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевВасилев,хората на запад, понякога си взимат хора ,които дори не знаят добре езика или хора,които ако нямат нужната квалификация,ги ОБУЧАВАТ,дори плащат,за да ги обучат,нашите дебелокожи олигарси и бизнесмени надали го правят!Така,че не ми сравнявай със запада,на запад няма си оставят гладни и жадни хората или на улицата,има институции и организации за всичко и за всеки проблем!

153

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе съм забравил, но идеята че предпочиташ бацето, защото бил някак си морално по-правилен е смешна. И какво искаш от вечерно комедийно шоу, дори и в псведодемокрация, като нашата? Всяко едно подиграва властта на макс. Тези който бяха против Обама, се спукаха от гаври Тръмп. Тези, проти Тръмп, сега вче захапаха Байдън и Камила ли Мумала ли беше там.

152

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 155По- добре неженен, с извънбрачни деца, отколкото дърт прънгаш, неспособен да създаде семейство. Единственото, което оставят такива хора след себе си е това в тоалетната чиния, не мерси.Забравихте как ходи да врънка Баце да стават ортаци в политиката преди 7-8 години още и как Бойко го отряза, дори самият Трифонов не го отрече и от първи слагач на Бойко, почна да му се подиграва всяка вечер в шоуто си.

151

Анонимен

преди 3 години

До Василев"Конкуренцията е жестока навън и трябва да покажеш някакви умения, ако имаш такива"А у нас, ако ще и стена с дипломи, 20 научни разработки и 15 години стаж в NASA да имаш, можеш сокойно да си ги навреш ...

150

Анонимен

преди 3 години

Барометър е по-теочен от километража на 40 годишен москвич. Я 30, я 90, а още не си сменил на втора.

149

Анонимен

преди 3 години

В България пълно с големи заплати! Защото 90% от автопрака е от по-предходното десетилетие, че и по-назад.

148

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевБай Тодар го съдиха на 70 години ама му се размина, някои обаче ще ги съдат пак на 70 год и няма им се размине. Дано помниш Чаушескy. Не народа трябва да го е страх от едно правителствор, а правителството трябва да го е страх от народа.

147

ВасилиевоУбиец

преди 3 години

До ВасилевИмаш 200 коментара, отрпавени към поне 20 различни човека. Адресирай ги, моля!

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 161Благодаря за подкрепящия коментар! Един ад има, чийто неокортекс да не е тотално сдал багажа!

145

Анонимен

преди 3 години

'' "Има такъв народ" отива сама на изборите! ''.................Стартовата му позиция е добра - чалга фен, имидж на мутра, гладен за власт и пари ... покрива всички изисквания за успех в българската политика.